Black + Decker BPACT10WT Φορητό AC

Black + Decker BPACT10WT Portable Air Conditioner Review

Αναθεώρηση φορητού κλιματιστικού Black + Decker BPACT10WT

το καλοκαίρι έφτασε Και αν ψάχνετε για την καλύτερη ολοκληρωμένη λύση ψύξης και χωρίς προβλήματα; Έχουμε το τέλειο προϊόν για εσάς.

ο Black+Decker BPACT10WT καλό Ένα φορητό κλιματιστικό που μπορεί εύκολα να ψύξει μια περιοχή έως και 250 τετραγωνικά πόδια. Είναι πολύ ισχυρό στα 10.000 BTU και πολύ προσιτό στη συσκευασία. Συνολικά, συνιστώ ανεπιφύλακτα να το αγοράσετε εάν θέλετε μια αξιοπρεπή φορητή μονάδα AC.

Εντάξει, τώρα έχουμε μια γρήγορη ανακεφαλαίωση. Ας πάμε στις σημαντικές λεπτομέρειες.

Ανασκόπηση φορητών κλιματιστικών Black+Decker BPACT10WT

Black+Decker BPACT10WT Κινητό Κλιματιστικό με Τηλεχειριστήριο 10.000 BTU Λευκό

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

Αρχικά, ας δούμε τα πλεονεκτήματα (και τα μειονεκτήματα) του φορητού κλιματιστικού Black+Decker BPACT10WT.

Πλεονεκτήματα των κινητών κλιματιστικών Black+Decker BPACT10WT

  • Αυτό το φορητό κλιματιστικό σας προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός κλιματιστικού γύρω από το σπίτι. χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κλιματιστικά σε κάθε δωμάτιο Έρχεται με τέσσερις τροχούς που διευκολύνουν τη μετακίνηση.
  • Ψύχει γρήγορα ένα μικρό δωμάτιο έως 150 τετραγωνικά πόδια. Έρχεται με μια εξαιρετική αυτόματη λειτουργία που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία μέρα και νύχτα.
  • Η δυνατότητα τηλεχειρισμού αυτού του μηχανήματος είναι εξαιρετική. Μπορείτε να ελέγξετε όλα τα χαρακτηριστικά από την άνεση του καναπέ ή του κρεβατιού σας.
  • Είναι συμπαγές (16,5 ίντσες x 11,5 ίντσες x 26 ίντσες), που σημαίνει ότι δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στο δωμάτιό σας.
  • Συνοδεύεται από σωλήνα εξάτμισης 5 ποδιών και κιτ παραθύρου για εύκολη σύνδεση της εξάτμισης του κλιματιστικού στο παράθυρο. Και αφού αυτό το κλιματιστικό έχει λειτουργία αυτοεξατμίσεως Επομένως, δεν απαιτείται κουβάς ή δίσκος αποστράγγισης.
  • Διπλασιάζει επίσης την υγρασία του αέρα. Στεγνώνετε τον αέρα καθώς τον ψύχετε. Έτοιμο να αποτρέψει την ανάπτυξη μούχλας, μούχλας ή βακτηρίων.

Μειονεκτήματα του φορητού κλιματιστικού Black + Decker BPACT10WT

  • Αυτό το κλιματιστικό είναι αρκετά θορυβώδες. Με θόρυβο λειτουργίας 75 ντεσιμπέλ, είναι πιο δυνατός από τα συμβατικά κλιματιστικά. Ωστόσο, δεν πρόκειται για διαπραγμάτευση. Εκτός αν είστε πολύ ευαίσθητοι στο θόρυβο.
  • Η εγκατάσταση ενός κιτ παραθύρου που συνδέει τον σωλήνα εξάτμισης με το παράθυρο μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολη.
  • Αυτό το μοντέλο είναι κατάλληλο μόνο για δωμάτια κάτω από 150 τετραγωνικά πόδια. Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλες εκδόσεις υψηλής BTU αυτού του ίδιου AC που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ψύξη μεγάλων περιοχών.
  • Η τιμή είναι ελαφρώς υψηλότερη σε σύγκριση με άλλα συστήματα ψύξης όπως οι ανεμιστήρες, αλλά πληρώνετε για την άνεση του κλιματισμού.

Θα πρέπει να το πάρετε αυτό;

Περιγράψαμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κινητού κλιματιστικού Black+Decker BPACT10WT. Σε αυτήν την ενότητα, θα σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε εάν πρέπει να αγοράσετε αυτό το προϊόν.

Εάν χρειάζεστε ένα κλιματιστικό που δροσίζει το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεστε Αλλά μην θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να εγκαταστήσετε κλιματισμό σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Αυτό το φορητό κλιματιστικό είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Αλλά τίποτα δεν ξεπερνά την ποιότητα του κλιματισμού. Υπάρχει πραγματικά ένας λόγος πίσω από αυτό.

θαυμαστές Χρησιμοποιήστε τα γρήγορα περιστρεφόμενα πτερύγια για να μετακινήσετε τον αέρα στο δωμάτιο.Η υψηλή ταχύτητα του αέρα έρχεται σε επαφή με το δέρμα σας και εξατμίζει τον ιδρώτα. Αυτό ενεργοποιεί τον ανεμιστήρα ψύξης. Οι ανεμιστήρες δεν μειώνουν τη θερμοκρασία του αέρα Από την άλλη, τα κλιματιστικά μειώνουν τη θερμοκρασία του αέρα στο δωμάτιο. Γι’ αυτό τα αποτελέσματα είναι τόσο ικανοποιητικά.

Το καλύτερο πράγμα για το Black + Decker BPACT10WT είναι πόσο εύκολο είναι να το ρυθμίσετε και να το μετακινήσετε. Η μονάδα δεν είναι ιδιαίτερα βαριά για AC με βάρος μικρότερο από 26 λίβρες (12 κιλά). Ωστόσο, διαθέτει τέσσερις τροχούς που διευκολύνουν τη μετακίνηση στο σπίτι μεταξύ των δωματίων.

Το κλιματιστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο διαθέτει πρίζα και διπλά κρεμαστά ή συρόμενα παράθυρα. Συνδέστε το σωλήνα εξάτμισης και τον προσαρμογέα παραθύρου στο παράθυρο. Στη συνέχεια, συνδέστε το μηχάνημα σε μια πρίζα. Καθώς είναι πραγματικά AC για επιχειρήσεις!

Αυτό το φορητό κλιματιστικό Black + Decker 10.000 BTU είναι ο τέλειος συνδυασμός ανεμιστήρα και κλιματιστικού. Προσφέρει τη φορητότητα του πρώτου ενώ παρέχει το αποτέλεσμα ψύξης του δεύτερου. Αν αυτός ο συνδυασμός σας ενδιαφέρει. Θα πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε αυτό το φορητό AC.

Ένα άλλο σημείο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι αυτό το κλιματιστικό θα δροσίζει μόνο δωμάτια κάτω από 150 τετραγωνικά πόδια. Αν και αυτό είναι αρκετό για τα περισσότερα δωμάτια. Αλλά αν έχετε ένα μεγάλο δωμάτιο που χρειάζεται ψύξη Ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε ένα ισχυρότερο κλιματιστικό.

Το Black + Decker προσφέρει μια πιο ισχυρή έκδοση του ίδιου φορητού κλιματιστικού. Ίσως θελήσετε να εξετάσετε τα μοντέλα 12.000 και 14.000 BTU, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις το BPACT10WT θα πρέπει να κάνει μια χαρά.

Ένα πράγμα που ανησυχεί πολλούς ανθρώπους για φορητά κλιματιστικά όπως το BPACT10WT είναι ότι τείνουν να είναι πιο δυνατά από το τυπικό σας κλιματιστικό. Ενώ ένα καλό τυπικό κλιματιστικό λειτουργεί με περίπου 40 ντεσιμπέλ (που είναι λιγότερο θορυβώδες από έναν επιτραπέζιο ανεμιστήρα), τα φορητά κλιματιστικά είναι ελαφρώς πιο δυνατά. Για παράδειγμα, το Black + Decker BPACT10WT λειτουργεί στα 75 ντεσιμπέλ σε υψηλή λειτουργία. Μπορεί να είναι πολύ δυνατό για τους περισσότερους ανθρώπους.

Ισοδυναμεί με τον ήχο ενός μεγάλου ανεμιστήρα που λειτουργεί με πλήρη απόδοση. Φυσικά, έχετε την άνεση του AC, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το διατηρείτε αναμμένο σαν ανεμιστήρας. όταν η θερμοκρασία δωματίου μειωθεί Μπορείτε να ρυθμίσετε το κλιματιστικό.

Γιατί αξίζει το Black + Decker BPACT10WT;

Τώρα ας δούμε τους λόγους. Γιατί το φορητό κλιματιστικό Black+Decker BPACT10WT αξίζει την επένδυση

Είναι εύκολο να εγκατασταθεί ή να μετακινηθεί και λειτουργεί καλά.

Το πρώτο χαρακτηριστικό που κάνει το Black + Decker BPACT10WT να αξίζει να αγοράσετε είναι ότι λειτουργεί πολύ καλά. Αυτή η μονάδα σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε την άνεση του κλιματισμού σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας χωρίς έξοδα εγκατάστασης ξεχωριστού κλιματιστικού.

Μπορείτε να κυλήσετε αυτή τη φορητή μονάδα σε οποιοδήποτε δωμάτιο θέλετε. Αρκεί το δωμάτιο να έχει συρόμενο ή κρεμαστό παράθυρο και πρίζα. είσαι έτοιμος Συνδέστε τους αγωγούς εξαερισμού στα παράθυρα χρησιμοποιώντας το κιτ παραθύρων που συνοδεύει αυτό το φορητό κλιματιστικό. Στη συνέχεια, συνδέστε το καλώδιο ρεύματος στην πρίζα. Και είστε έτοιμοι να κυλήσετε.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε εύκολα να αποσυνδέσετε όλες τις συσκευές και να τις μετακινήσετε σε άλλο δωμάτιο. Οι τέσσερις τροχοί διευκολύνουν τη μετακίνηση του κλιματιστικού.

Black+Decker BPACT10WT Κινητό Κλιματιστικό με Τηλεχειριστήριο 10.000 BTU Λευκό

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

Η μονάδα είναι απίστευτα συμπαγής, με διαστάσεις μόλις 16,5 x 11,5 x 6 ίντσες.Αυτό κάνει το Black + Decker BPACT10WT φορητό επιτραπέζιο ανεμιστήρα και ψυγείο κλιματιστικού. Αυτή η μονάδα λειτουργεί σε δωμάτια 150 τετραγωνικά πόδια ή μικρότερα. Ψύξτε το δωμάτιο στους 65°F (18,3°C) στην πιο δροσερή ρύθμιση.

Υπάρχει επίσης ένα φιλικό προς το περιβάλλον ψυγείο. R410aΈτσι, μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι βοηθάτε το περιβάλλον χωρίς να το μολύνετε. Αυτή η μονάδα διαθέτει αυτόματη εξάτμιση νερού. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτούνται τηγάνια ή κουβάδες αποστράγγισης.

Είναι εύκολο στη χρήση.

Ένα άλλο πράγμα σχετικά με το BPACT10WT που το κάνει να αξίζει να το αγοράσετε είναι ότι είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση.Η οθόνη LED που είναι τοποθετημένη στο επάνω μέρος διευκολύνει την οπτικοποίηση και την προσαρμογή των ρυθμίσεων. Η μονάδα διαθέτει τηλεχειριστήριο που είναι απίστευτα διαισθητικό και εύκολο στη χρήση. Μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τη μονάδα από την άνεσή σας.

Ο χρονοδιακόπτης 24 ωρών καθιστά πολύ εύκολο τον έλεγχο της θερμοκρασίας του αέρα. Όταν δεν θέλετε το κλιματιστικό να λειτουργεί σε πλήρη ισχύ εξοικονομεί ενέργεια Αυτό εξοικονομεί χρήματα (και κατά συνέπεια εξοικονομεί χρήματα) αποτρέποντας τη σπατάλη. Η λειτουργία ύπνου είναι ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό που ρυθμίζει και ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία δωματίου τη νύχτα. Κάντε το κλιματιστικό αισθητά πιο ήσυχο για να μην ενοχλήσετε τον ύπνο σας.

Ο ανεμιστήρας σε αυτό το κλιματιστικό μπορεί να ρυθμιστεί σε τρεις ταχύτητες: χαμηλή, μεσαία και υψηλή. Υπάρχει επίσης αυτόματη ρύθμιση ανεμιστήρα. Αυτό το σύστημα βοηθά στον έλεγχο της ταχύτητας του ανεμιστήρα. έλεγχος θερμοκρασίας δωματίου και εξοικονομείτε ενέργεια αυτόματα

Λειτουργεί και ως αφυγραντήρας.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό αυτού του φορητού κλιματιστικού είναι ότι λειτουργεί και ως αφυγραντήρας. Δηλαδή, όχι μόνο δροσίζει τον αέρα του δωματίου. Στεγνώνει όμως και τον αέρα.

Έχει πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα. Ο ζεστός, υγρός αέρας είναι γνωστό ότι αποτελεί έδαφος αναπαραγωγής βακτηρίων. Επιπλέον, θα αποτρέψετε την ανάπτυξη μούχλας ή μούχλας στο δωμάτιό σας.

Μειονέκτημα, αλλά δεν χειρίζεται διακόπτες.

Το φορητό κλιματιστικό Black+Decker BPACT10WT είναι μια εξαιρετική μονάδα. Αλλά δεν είναι χωρίς ελαττώματα. Ωστόσο, αυτά δεν είναι πραγματικές διαπραγματεύσεις. Αλλά θεωρήσαμε ότι ήταν σημαντικό να τα επισημάνουμε ως μέρος μιας πλήρους ανασκόπησης.

κατάλληλο μόνο για μικρά δωμάτια

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα αυτής της μονάδας είναι ότι είναι κατάλληλη μόνο για δωμάτια 150 τετραγωνικά πόδια ή μικρότερα. Ενώ αυτό είναι αρκετά καλό για τα περισσότερα δωμάτια του σπιτιού. Αλλά μπορεί να μην είναι αρκετό αν έχετε ένα μεγάλο δωμάτιο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το BPACT10WT δεν θα λειτουργήσει σε μεγάλα δωμάτια, αλλά δεν θα αποδώσει στα βέλτιστα επίπεδα.

Ευτυχώς, το Black + Decker έχει παρόμοια φορητά κλιματιστικά με υψηλότερα BTU, τα οποία είναι διαθέσιμα και σε μεγέθη 12.000 BTU και 14.000 BTU.

μπορεί να είναι πολύ δυνατό

Ένα άλλο σημαντικό μειονέκτημα αυτού του μηχανήματος είναι ότι το BPACT10WT είναι πολύ θορυβώδες στις μέγιστες ρυθμίσεις. Λειτουργεί σε επίπεδο θορύβου 75 ντεσιμπέλ, σαν δυνατός ανεμιστήρας. Τα συμβατικά κλιματιστικά, από την άλλη, είναι πολύ πιο αθόρυβα. Και το κόστος των οπαδών είναι πολύ χαμηλό.

Αλλά είναι αυτό μια διακοπή συμφωνίας; Με τίποτα. Εκτός αν έχετε πολύ ευαίσθητο αυτί. Αυτό δεν θα σας ενοχλήσει πολύ. Σε αντίθεση με έναν ανεμιστήρα, δεν χρειάζεται να ανοίγετε το A/C όλη την ώρα που βρίσκεστε στο δωμάτιο.

Black+Decker BPACT10WT Κινητό Κλιματιστικό με Τηλεχειριστήριο 10.000 BTU Λευκό

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

Επειδή το κλιματιστικό στην πραγματικότητα ψύχει τη θερμοκρασία του αέρα στο δωμάτιο σε αντίθεση με έναν ανεμιστήρα. Έτσι μπορείτε να απενεργοποιήσετε το κλιματιστικό ή ακόμα καλύτερα. Ρυθμίστε το για ύπνο όταν χρειάζεστε λίγο χρόνο ησυχίας. Το δωμάτιο θα κρυώσει για λίγο.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Κοντά στο τέλος του άρθρου Ακολουθούν ορισμένες συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα φορητά κλιματιστικά:

Πού μπορώ να αερίσω τον ζεστό αέρα;

Το BPACT10WT συνοδεύεται από ένα βολικό κιτ παραθύρου/μονταρίσματος. Αυτό καθιστά εύκολη την εγκατάσταση πάνω από συρόμενα ή κρεμαστά παράθυρα. Εάν δεν μπορείτε και δεν σας ενδιαφέρει να θερμάνετε αυτό το δωμάτιο. Μπορείτε να εξατμίσετε την εξάτμιση μέσα από μια πόρτα, διάδρομο ή άλλο δωμάτιο.

Πρέπει να χρησιμοποιήσω αγωγό εξαερισμού;

Εάν είστε νέος στον κλιματισμό Εδώ είναι μια ερώτηση για εσάς. Το κλιματιστικό παράγει δροσερό και ζεστό αέρα κατά την εργασία. Ο εξαερισμός είναι αυτός που τραβάει τον ζεστό αέρα έξω από το δωμάτιο ενώ ο ψυχρός αέρας κυριαρχεί. Ναι, χρειάζεστε εξαερισμό διαφορετικά το AC δεν θα λειτουργήσει.

Πώς να συνδέσετε τη μονάδα;

Το BPACT10WT λειτουργεί στα 115 V, 60 Hz και 9 αμπέρ. Το καλώδιο τροφοδοσίας έχει μήκος 7 πόδια και συνδέεται σε μια πρίζα με τρεις άκρες. Μπορείτε να συνδέσετε τη μονάδα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος Το σύστημα θα επανεκκινήσει αμέσως μόλις αποκατασταθεί η παροχή ρεύματος. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τη μονάδα να ενεργοποιείται αυτόματα σε διαστήματα 24 ωρών.

Έρχεται με εγγύηση;

Ναι, είναι μια ακριβή επένδυση. Άρα η εγγύηση είναι σημαντική.Η Black + Decker προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση στα εξαρτήματα του συμπιεστή. (πυρήνας κλιματιστικού) και 1 έτος εγγύηση για όλα τα άλλα ανταλλακτικά.

Πόσο βαριά είναι αυτή η μονάδα και μπορώ να τη μετακινήσω;

Η μονάδα είναι αρκετά βαριά στα 52,9 λίβρες (24 κιλά), πολύ πιο βαριά από έναν τυπικό ανεμιστήρα γραφείου ή βάσης, αλλά το BPACT10WT διαθέτει τέσσερις τροχούς που διευκολύνουν τους ελιγμούς. Εκτός αν σκοπεύετε να μεταφέρετε μεταξύ των ορόφων.

Απελευθερώνει νερό στο έδαφος;

Όχι. Το BPACT10WT διαθέτει λειτουργία αυτόματης εξάτμισης νερού. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί χωρίς νερό.

Χρειάζεται να καθαριστεί και να καθαριστεί εύκολα;

ακριβώς όπως ένα κανονικό κλιματιστικό Συνιστούμε να καθαρίζετε συχνά αυτή τη μονάδα, ωστόσο, το BPACT10WT καθαρίζεται απίστευτα εύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τραβήξετε έξω το φίλτρο και να το ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό. Εάν το κάνετε δύο φορές το μήνα, θα ρυθμιστεί

Πόσο δυνατό είναι;

Στη χαμηλότερη ρύθμιση, το BPACT10WT είναι περίπου τόσο δυνατό όσο μια συμβατική μονάδα παραθύρων. Στην «υψηλή» ρύθμιση ο ανεμιστήρας λειτουργεί στα 75 ντεσιμπέλ, που είναι περίπου τόσο δυνατά όσο ένας κανονικός ανεμιστήρας.

τελικές σκέψεις

Το φορητό κλιματιστικό Black + Decker BPACT10WT επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της φορητότητας ενός ανεμιστήρα και του εφέ ψύξης ενός κλιματιστικού. Εάν είστε στην αγορά για ένα σύστημα ψύξης σπιτιού αυτό το καλοκαίρι, μην ψάχνετε άλλο. Συνιστούμε οπωσδήποτε να αγοράσετε αυτό το μηχάνημα. Το συμπαγές μέγεθος το καθιστά διακριτικό. Αλλά μην το αφήσετε να σας ξεγελάσει, καθώς είναι απίστευτα αποτελεσματικό στο να ολοκληρώσετε τη δουλειά!

Το BPACT10WT έχει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως τηλεχειριστήριο, ενώ λειτουργεί και ως αφυγραντήρας. Διατηρεί τον αέρα στο δωμάτιο στεγνό.

Περισσότεροι πόροι φορητών κλιματιστικών

Για περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με φορητά κλιματιστικά, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.portableairconditioners.com. Μπορείτε να διαβάσετε άλλα άρθρα. Σχετικά με φορητά κλιματιστικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *