Χρειάζονται καπάκια οι αεραγωγοί υδραυλικών εγκαταστάσεων; (Διαβάστε αυτό πρώτα)

ช่องระบายอากาศต้องมีฝาปิด

οι υδραυλικοί αεραγωγοί χρειάζονται καπάκια

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού πιστεύουν ότι χρειάζονται ένα κάλυμμα για τους αεραγωγούς τους. Πιστεύουν ότι η προσθήκη αυτού του καλύμματος στην κορυφή είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρηθούν τα πάντα ασφαλή και να αποτραπεί η είσοδος οτιδήποτε στο υδραυλικό σύστημα.Ωστόσο, αυτά τα καλύμματα που τοποθετούνται πάνω από τον αεραγωγό υδραυλικών εγκαταστάσεων μπορούν να επιστρέψουν και να προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα από όσα θα έπρεπε.

γενικά Μην προσθέτετε καλύμματα στους αεραγωγούς σας. Αυτοί οι αεραγωγοί μπορούν επίσης να επηρεάσουν τη φυσική λειτουργία του σπιτιού σας. Αυτό προκαλεί προβλήματα με την ποσότητα του νερού ή την πίεση στο σύστημα. Είναι καλύτερα να το αφήνετε ανοιχτό, εκτός εάν κάποιος ειδικός υδραυλικών συμβουλεύει διαφορετικά για κάποιο λόγο.

Ας δούμε τι είναι ένα κάλυμμα υδραυλικών εγκαταστάσεων. Και μερικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χάσετε ένα από τα καλύμματα υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Πώς λειτουργούν τα υδραυλικά

Οι αεραγωγοί, γνωστοί και ως αεραγωγοί ή συστήματα εξαερισμού απορριμμάτων (DWV), διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της σωστής πίεσης αέρα και της κυκλοφορίας στο σύστημα αγωγών του σπιτιού σας. Αυτό είναι διαφορετικό από τους υπονόμους που μεταφέρουν λύματα και απόβλητα. Ο εξαερισμός αφαιρεί τα απαέρια και τις ανεπιθύμητες οσμές, ενώ παράλληλα τραβά καθαρό αέρα στο σύστημα. Αυτή η διαδικασία βελτιώνει την αποστράγγιση του σωλήνα και τη ροή του νερού. Κάνει τη λειτουργία των σωληνώσεων ομαλή και αποτελεσματική. Ο εξαερισμός αποτρέπει τη συσσώρευση κενού ή σιφονιού που παρεμβαίνει στις σφραγίσεις του νερού στους αγωγούς. Αυτό λειτουργεί ως φράγμα για να αποτρέψει την είσοδο αερίων αποχέτευσης στο σπίτι σας. Κατά την κατανόηση της λειτουργίας του αναπνευστήρα Οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να συντηρήσουν καλύτερα τις υδραυλικές τους εγκαταστάσεις και να αποτρέψουν πιθανά προβλήματα.

Χρειάζομαι κάλυμμα για τον εξαερισμό μου;

Πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι ο αεραγωγός σας πρέπει να καλυφθεί με κάλυμμα για να λειτουργήσει. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα με αυτό. Για παράδειγμα, τα καλύμματα και τα φώτα που αναβοσβήνουν στο εσωτερικό μπορεί να εμποδίσουν τον αερισμό και να προκαλέσουν προβλήματα με τα υδραυλικά στο σπίτι σας

Το κάλυμμα εξαερισμού μπορεί να παρεμποδιστεί.

Ένα κάλυμμα αερισμού υδραυλικών εγκαταστάσεων μπορεί να εμποδίσει τη ροή μέσα και έξω από τον εξαερισμό. Το κάτω μέρος του μεταλλικού καπακιού μπορεί να φράξει από πάγο το χειμώνα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο εύκαμπτος σωλήνας τείνει να ρουφάει υγρό αέρα όταν δεν περνά τίποτα από την αποχέτευση. Υπάρχουν φορές που αυτό μπορεί να γίνει πρόβλημα. Όμως το χιόνι είναι μια από τις κύριες αιτίες τον χειμώνα.

Το χειμώνα, η υλοτομία του πάγου είναι ένα επιπλέον πρόβλημα. Εάν ανοίξει το καπάκι, θα απελευθερωθεί υγρασία. Αυτή η υγρασία μπορεί εύκολα να παγώσει και να παγώσει ανάλογα με τη θερμοκρασία μέσα στο σπίτι σε σύγκριση με την εξωτερική θερμοκρασία. Όταν συμβεί αυτό, το υδραυλικό σύστημα θα δυσκολευτεί να λειτουργήσει επειδή είναι πολύ βουλωμένο. Αυτό καθιστά δύσκολη την ανύψωση ή το κατέβασμα του καλύμματος. Και μπορεί να χρειαστείτε έναν επαγγελματία.

Τι είναι τα υδραυλικά;

Οι αγωγοί εξαερισμού είναι απλώς σωλήνες που πηγαίνουν από τους σωλήνες απορριμμάτων στο εξωτερικό του κτιρίου σας. Συνήθως βγαίνουν από την οροφή. Αυτός ο εξαερισμός διευκολύνει την έξοδο των αερίων αποχέτευσης από το σπίτι σας. αντί να το αφήσετε στο σπίτι σας Αυτοί είναι επίσης οι τρόποι με τους οποίους το οξυγόνο εισέρχεται στον σωλήνα απορριμμάτων. Έτσι τα βακτήρια μπορούν να το αποσυνθέσουν.

Ο εξαερισμός παίζει σημαντικό ρόλο όταν έρχεται η ώρα να διατηρήσετε την πίεση του αέρα και στις δύο πλευρές της παγίδας, ενώ διατηρείται το νερό μέσα στην παγίδα σας. Εάν η πίεση του αέρα είναι ανομοιόμορφη Το νερό ρέει μέσω του κάτω τμήματος πίεσης του σωλήνα. Αυτό θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τα πράγματα όσο πιο ισορροπημένα γίνεται.

Η πίεση αέρα σε αυτούς τους σωλήνες πρέπει να είναι η ίδια σε όλους τους σωλήνες. Όταν όμως το νερό κινείται μέσα από τον σωλήνα Θα συμπιέσει όλο τον αέρα μπροστά. προκαλούν θετική πίεση Είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί πίεση Διαφορετικά, η θετική πίεση που δημιουργείτε θα σπρώξει το νερό πίσω. όταν ο αέρας σπρώχνει προς τα πίσω Τα λύματα θα ρέουν πίσω μέσω του σωλήνα και θα βγουν μέσω της αποχέτευσης.

επίσης Εάν ο αέρας δεν κινείται πίσω από το νερό καθώς κινείται μέσα από τον εξαερισμό, Θα αρχίσει να δημιουργεί αρνητική πίεση. Θα ρουφήξει νερό από την παγίδα. Τις περισσότερες φορές, ο αερισμός σας θα λειτουργεί καλά. Ωστόσο, εάν αυξήσετε το κατώφλι της διαδικασίας, Μπορεί να προκαλέσει λανθασμένη πίεση με την πάροδο του χρόνου.

Ο εξαερισμός πρέπει να είναι ανοιχτός για να μπορούμε να εκτελέσουμε τις εργασίες που περιγράφονται παραπάνω. Τα καλύμματα μπορεί να παρεμποδίσουν και το σύστημα μπορεί να μην λειτουργεί. Η μικρή καμπίνα στην κορυφή μπορεί να το κάνει λίγο πιο δύσκολο. Είναι καλύτερα να αφήσετε το καπέλο σας και να αφήσετε τον υπολογιστή να κάνει τη δουλειά του.

Είναι σημαντικό οι αεραγωγοί σας να είναι σωστά τοποθετημένοι. Αυτό διασφαλίζει ότι παίρνετε τη σωστή πίεση και νερό σε όλα τα στάδια του παιχνιδιού. Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν ο εξαερισμός λειτουργεί σωστά ή αν παρατηρήσετε ότι κάτι δεν πάει καλά Ίσως είναι καιρός να καλέσετε έναν επαγγελματία υδραυλικό για να σας βοηθήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *