Το Peach Cobbler πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο;

Does Peach Cobbler Need To Be Refrigerated?

Το Peach Cobbler πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο;

Ξέρεις ότι έκανες καλό τσαγκάρη ροδάκινου όταν όλοι στο τραπέζι σου ζητούν τη συνταγή. Αυτό το επιδόρπιο του Νότου είναι εκπληκτικά γλυκό και θρεπτικό. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα περιττά ροδάκινα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν τα ροδάκινα είναι ανώριμα ή ελαφρώς μελανιασμένα και ξεφλουδισμένα. Το Cobbler δεν είναι κάτι που πρέπει να ψύχεται αφού γίνει. Αλλά υπάρχουν ορισμένες σκέψεις όταν το κάνετε στο σπίτι. Το Peach Cobbler είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα υπερώριμα ροδάκινα. Αυτό το πιάτο ταιριάζει πολύ με σχεδόν κάθε είδος ροδάκινου. Είτε είναι ένα ροδάκινο από τη δική σας αυλή είτε ένα άγουρο ροδάκινο από την αγορά. Μπορείτε να αντικαταστήσετε άλλα φρούτα αν θέλετε: τα βατόμουρα, τα δαμάσκηνα, τα νεκταρίνια και τα μήλα αποτελούν εξαιρετικά υποκατάστατα του τσαγκάρη ροδάκινου. Δείτε το άρθρο μας για το πόσο διαρκούν τα ροδάκινα.

Πρέπει το Beach Cobbler να βρίσκεται στο ψυγείο;

Όχι, δεν χρειάζεται να βάλετε στο ψυγείο τον τσαγκάρη ροδάκινο.

Το Peach Cobbler είναι ένα γλυκό και ροδακινί επιδόρπιο. Συνήθως έχει πάτο κρούστα και σερβίρεται ζεστό ή κρύο. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές φρουτόπιτας. Όμως όλες οι ποικιλίες έχουν φλούδες φρούτων και αρτοσκευάσματα.

Γιατί το Beach Cobbler δεν χρειάζεται να ψύχεται;

Χαλάει την τραγανή επικάλυψη.

Ένα μεγάλο μέρος της γοητείας του ροδάκινου τσαγκάρη είναι το τραγανό κάλυμμα. Η κατάψυξη θα χαλάσει την υφή. κάνοντας το υγρό και όχι νόστιμο Επειδή η ψύξη κάνει το κουρκούτι στο κάλυμμα να σκληραίνει. Αυτό καθιστά δύσκολη την εκ νέου απόψυξη κατά τη θέρμανση των παντόφλων. όταν η μηχανή συγκόλλησης θερμαίνεται Το κουρκούτι θα γίνει πιο ρευστό και θα αλλάξει τελείως η υφή του τσαγκάρη αν βάλετε στο ψυγείο και ξαναζεστάνετε τον τσαγκάρη. Οι επικαλύψεις θα είναι μουσκεμένες και ανεξέλεγκτες. Ο καλύτερος τρόπος για να φάτε ροδάκινο τσαγκάρη είναι να το ψήσετε φρέσκο ​​και ζεστό. Για να ξαναζεσταίνετε πριν το σερβίρετε Χρησιμοποιήστε ένα ζεστό τηγάνι ή ένα φούρνο σε χαμηλή φωτιά.

Κρύβει τη μυρωδιά του αρωματικού καπνού

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για το Beach Cobbler είναι η απλότητά του. Υπάρχουν πολύ λίγα συστατικά, έτσι ώστε η γεύση να λάμπει. Αλλά η κατάψυξη θα κάνει κάποιες από τις γεύσεις να έχουν καλύτερη γεύση. Συμπεριλαμβανομένου του αρωματικού καπνού του ροδάκινου Το ψυγείο θα κατεβάσει τη θερμοκρασία του τσαγκάρη ροδάκινου. Και η ζέστη του καυτού τσαγκάρη βγάζει τις γεύσεις των ροδάκινων. Αν βάλετε στο ψυγείο τον τσαγκάρη Η γεύση που θα προκύψει θα είναι ήπια και ήπια. Αυτό θα είναι απογοητευτικά γλυκό. Και ίσως χρειαστεί να προσθέσετε περισσότερη ζάχαρη για να επαναφέρετε τη γεύση.Το Peach Cobbler τρώγεται καλύτερα ζεστό. για να πάρετε την πλήρη γεύση

Το ψυγείο του φρουτοπαρασκευαστή έχει γίνει θλιβερό.

ομαλή παγίδα παντόφλας Αλλά έχουν ελαφρώς διαφορετική υφή. Όταν βάζετε στο ψυγείο τον τσαγκάρη Η υγρασία στη γέμιση θα μετατραπεί σε ατμό. Αυτό θα μαλακώσει το τραγανό στρώμα από πάνω. Όταν ξαναζεστάνετε το τρυπητό Ο ατμός θα ξανασυμπυκνωθεί σε υγρό και θα εισχωρήσει στο πάνω κόσκινο. Αυτό έκανε την κωπηλάτη βρεγμένη και δυσάρεστη. Ο καλύτερος τρόπος για να φάτε ροδάκινο τσαγκάρη είναι φρεσκοψημένο, ζεστό και τραγανό. Αν θέλετε, αφήστε τον τσαγκάρη να μείνει ζεστός για λίγα λεπτά πριν σερβίρετε. Χρησιμοποιήστε ένα ζεστό μαξιλάρι ή ένα φούρνο χαμηλής θερμοκρασίας. Μπορείτε να φτιάξετε ατομικές φέτες τσαγκάρη σε φορμάκια ραμεκίν ή για μάφιν και να τις ρίξετε στην κατσαρόλα.

Η κανέλα είναι δυνατή και πικάντικη.

Ένα από τα συστατικά του Peach Cobbler είναι η κανέλα, ένα ισχυρό μπαχαρικό με πολλά οφέλη για την υγεία. Χρησιμοποιείται επίσης συνήθως στο ψήσιμο, συμπεριλαμβανομένου του τσαγκάρη ροδάκινου. Η κανέλα είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που δοκιμάζετε όταν τρώτε ροδακινόπιτα. Αλλά έχει μια λεπτή γεύση που ταιριάζει πολύ με τα ροδάκινα. Όταν βάζετε στο ψυγείο τα ροδάκινα Η γέμιση κανέλας θα διατηρήσει τη γεύση της αλλά θα είναι πιο πλούσια και πιο σκληρή. Είναι μια μοναδική γεύση που μπορεί να κατακλύσει πολλούς ανθρώπους. Αν βάλετε στο ψυγείο τα ροδάκινα Θα παρατηρήσετε ότι η κανέλα είναι πιο σκληρή και πιο αισθητή. Αν σας αρέσουν οι ήπιες γεύσεις Φάτε σαρδέλες φρέσκες από το φούρνο.

Αλλάζει το χρώμα του καρπού

Τα ροδάκινα γίνονται φυσικά πορτοκαλί όταν ψήνονται. Αυτό οφείλεται σε ένα φυσικό χρώμα που ονομάζεται βεταΐνη. Αυτό το χρώμα αναπτύσσεται κατά το ψήσιμο των ροδάκινων. Και κάνει τον τσαγκάρη να φαίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον όταν έχει μόλις βγει από το φούρνο. Όταν τα ροδάκινα είναι στο ψυγείο Η διαδικασία χρωματισμού θα επιβραδυνθεί. Αυτό σημαίνει ότι τα ροδάκινα δεν αλλάζουν χρώμα τόσο γρήγορα όταν τα ψήνετε ξανά στο τσαγκάρι. Ήταν χλωμά και δυσάρεστα. Αν βάλετε στο ψυγείο το ροδάκινο τσαγκάρη Τα ροδάκινα δεν θα γίνουν έντονο πορτοκαλί. Αυτό σημαίνει ότι είναι λιγότερο ορεκτικά. Και οι άνθρωποι είναι λιγότερο πιθανό να τα φάνε. Οι ροδακινόπιτες είναι φρέσκες και σερβίρονται ζεστές.

Πώς να δροσίσετε τον τσαγκάρη μετά το κάψιμο

Γνωρίστε τον τσαγκάρη σας

Για να μπορέσετε να καταψύξετε επιτυχώς έναν τσαγκάρη, πρέπει να γνωρίζετε τα συστατικά της συνταγής. Για παράδειγμα, μερικά τσαγκάρη φτιάχνονται με φρέσκα φρούτα. ενώ μερικά λέγονται κονσέρβα Μερικά μαγαζιά το πασπαλίζουν με το εύθρυπτο μείγμα. Μερικά καλύπτονται με ένα απαλό κουρκούτι.Οι τσαγκάρηδες με μαλακή και εύθρυπτη κορυφή σερβίρονται καλύτερα παγωμένα. Μπορείτε να το βάλετε στο ψυγείο αμέσως αφού το βγάλετε από το φούρνο ή πριν το ψήσετε αν βιάζεστε. Οι φρουτόπιτες με τραγανή επικάλυψη ή κουρκούτι σερβίρονται καλύτερα ζεστές, οπότε βάλτε το στο ψυγείο μόνο αφού κρυώσουν εντελώς.

Μάθετε πότε και πώς να το βάζετε στο ψυγείο

Τώρα ξέρετε με τι είδους πίτας έχετε να κάνετε. Τοποθετούμε το ταψί με ψίχα ψωμιού στο ψυγείο και το βάζουμε στο ψυγείο με κλειστή την πόρτα του φούρνου. Αν ψήνετε ένα τραγανό ή σε σκόνη γκοφρέ Αφήστε το να κρυώσει εντελώς πριν το βάλετε στο ψυγείο. Όταν πρόκειται για την πραγματική ψύξη του σουρωτηρίου Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε αυτό. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στο έτοιμο ταψί στο ψυγείο και να το αφήσετε να κρυώσει για περίπου 2 ώρες πριν το μεταφέρετε στο ψυγείο. Μπορείτε να μετακινήσετε την παντόφλα σε μια μικρή κατσαρόλα ή μπολ. Στη συνέχεια, προσθέστε πάγο και νερό στο ταψί για να δημιουργήσετε ένα αυτοσχέδιο ψυγείο. Τα παγάκια διατηρούνται κρύα περισσότερο. Μπορείτε να μουσκέψετε σανταλόξυλο σε ένα ταψί και να το διατηρήσετε στο ψυγείο.

Χρησιμοποιήστε μια μικρή κατσαρόλα ή ένα μπολ με κρύο νερό για να το διατηρήσετε στο ψυγείο.

Αν έχετε μετακινήσει τη σούπα σε πιατέλα σερβιρίσματος και είστε έτοιμοι να τη μεταφέρετε στο ψυγείο Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπολ με κρύο νερό για να επιταχύνετε τη διαδικασία. Τοποθετήστε ένα μπολ με νερό στο μπολ σερβιρίσματος του τσαγκάρη και στη συνέχεια χαμηλώστε σιγά-σιγά τον τσαγκάρη μέσα σε αυτό.Έτσι, ο τσαγκάρης θα κρυώσει πιο γρήγορα από το να κάθεται στο ψυγείο χωρίς τίποτα άλλο εκτός από αέρα.

Τοποθετήστε το πιάτο πάνω από ένα σουρωτήρι για να κρυώσει πιο γρήγορα.

Ένας δίσκος τοποθετημένος πάνω από ένα σουρωτήρι στο ψυγείο θα το βοηθήσει να παραμείνει κρύο περισσότερο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πιάτο έχετε. Αλλά συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα πιάτο που είναι μεγαλύτερο από το ταψί που χρησιμοποιείται για την ψύξη του φαγητού. Η κάλυψη του ταψιού με το ταψί θα βοηθήσει να κρυώσει ο αέρας στο εσωτερικό του ψυγείου και θα βοηθήσει τον τσαγκάρη να παραμείνει κρύος περισσότερο.

Καταψύξτε τα χερουβάλια για λίγες ώρες πριν τα σερβίρετε.

Αν δεν προλαβαίνετε να παγώσετε τον τσαγκάρη στο ψυγείο μετά το ψήσιμο Μπορείτε να το καταψύξετε για μερικές ώρες για να κρυώσει πιο γρήγορα. Το Frozen Cobbler θα διατηρηθεί στην κατάψυξη για έως και ένα μήνα πριν αρχίσει να χάνει την ποιότητα. Αφού έχετε παγώσει το σανταλόξυλο Αφήστε να στεγνώσει σε θερμοκρασία δωματίου για μια ώρα πριν σερβίρετε.

Προσθέστε περισσότερα φρέσκα φρούτα αφού ζεσταθεί το ψυγείο.

Αν βάλετε στο ψυγείο τον τσαγκάρη Το βγάζετε από το ψυγείο και το ξαναζεστάνετε. Το Cobbler θα χάσει τη φρεσκάδα του. Μπορείτε να αναπληρώσετε την απώλεια φρεσκάδας προσθέτοντας περισσότερα φρέσκα φρούτα πριν τα σερβίρετε. Εάν η συνταγή απαιτεί κονσέρβες φρούτων Αντικαταστήστε το με φρέσκα φρούτα.

συμπέρασμα

Το Peach Cobbler είναι ένα επιδόρπιο του Νότου που σερβίρεται ζεστό και φρέσκο ​​από τον φούρνο. Αν και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτιάξετε ένα κουπί στην παραλία. Αλλά ο βρασμένος και ο παγωμένος τσαγκάρης είναι οι δύο πιο συνηθισμένες μέθοδοι. Συνήθως έτοιμο για σερβίρισμα την ίδια μέρα που συναρμολογούνται, ο παγωμένος καλοφαγάς γεμίζει με φρούτα και κουρκούτι. Αλλά το κουρκούτι δεν ψήνεται.Το Gobbler σερβίρεται καλύτερα ζεστό. Επομένως, το βρασμένο στον ατμό Gobbler πρέπει να σερβίρεται απευθείας έξω από το φούρνο. Οι ψημένες φρουτόπιτες είναι ελαφρώς πιο τραγανές από τις παγωμένες φρουτόπιτες. Αλλά και οι δύο επιλογές ήταν νόστιμες. Τα ψητά γκουρμέ σερβίρονται καλύτερα ζεστά και κρύα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *