Τα οφέλη της διατήρησης του εμπορικού σας χώρου δροσερό

HVLS Fans

Ανεμιστήρες HVLS

Οι ανεμιστήρες χαμηλής ταχύτητας μεγάλου όγκου, ή ανεμιστήρες HVLS, είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις ψύξης που διατίθενται στους ιδιοκτήτες εμπορικών κτιρίων. και μπορεί να βρεθεί σε πολλά εργοστάσια σε όλο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, αν έχετε πάει ποτέ σε αεροδρόμιο ή σιδηροδρομικό σταθμό τότε πνέει ένα δροσερό αεράκι Συγκρούσου μαζί σου καθώς περνάς την πόρτα. Πιθανότατα έχετε σταθεί κάτω από αυτά τα γιγάντια κομμάτια εξοπλισμού. Αυτό το άρθρο διερευνά ορισμένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης hvlsFans στο κτίριό σας για να διατηρείτε τους υπαλλήλους σας ασφαλείς και άνετους όλο το χρόνο.

βελτίωση της ικανοποίησης των εργαζομένων

Η άνεση στο χώρο εργασίας είναι βασικό στοιχείο για την ικανοποίηση των εργαζομένων. Με την εγκατάσταση ανεμιστήρων HVLS, μπορείτε να μειώσετε το λειτουργικό κόστος και να αυξήσετε το ηθικό των εργαζομένων ταυτόχρονα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι εργαζόμενοι τείνουν να εργάζονται σκληρότερα όταν αισθάνονται άνετα και μπορούν να επικεντρωθούν καλύτερα στη δουλειά τους. Θα βρείτε ότι λείπει η δουλειά.

μείωση της κατανάλωσης ενέργειας

Οι ανεμιστήρες HVLS είναι ιδανικοί για περιβάλλοντα γραφείων και αποθηκών με υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες.Οι ανεμιστήρες HVLS παρέχουν αερισμό ακόμα και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την εσωτερική θερμοκρασία σε ένα άνετο επίπεδο. Μειώστε την ανάγκη για κλιματιστικά και άλλους μηχανισμούς ψύξης. Η προσθήκη ανεμιστήρων HVLS στο σχεδιασμό του κτιρίου σας μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη ενεργειακή απόδοση. Μειώστε τους μηνιαίους λογαριασμούς κοινής ωφελείας και μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου

μείωση του ενεργειακού κόστους

Εκτός από την ενεργειακή τους απόδοση, οι ανεμιστήρες HVLS είναι ένας από τους λίγους τύπους ανεμιστήρων που μπορούν να μετακινούν μεγάλους όγκους αέρα σε χαμηλές ταχύτητες. Μειώνοντας τη θερμοκρασία του κτιρίου έως και 20 βαθμούς και μειώνοντας το κόστος ενέργειας σε εμπορικά κτίρια έως και 75 τοις εκατό, μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρήματα και να δώσουν το πλεονέκτημα του κτιρίου σας έναντι του ανταγωνισμού.

χαμηλό κόστος συντήρησης

Οι ανεμιστήρες HVLS εξοικονομούν έως και 40% στο κόστος ενέργειας ετησίως. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορούν να μετακινήσουν περισσότερο αέρα. Οι ανεμιστήρες HVLS είναι μικρότεροι (και ταχύτεροι) από τα μικρότερα συστήματα HVAC.Επιπλέον, οι ανεμιστήρες HVLS απαιτούν πολύ λίγη συντήρηση. Ξοδεύετε λιγότερο χρόνο και χρήματα σε επισκευές και ανταλλακτικά. Γιατί δεν χρειάζεται να το επισκευάζετε τόσο συχνά.

Βελτίωση της παραγωγικότητας των εργαζομένων

Οι ανεμιστήρες HVLS μπορούν να εγκατασταθούν στην οροφή ή στους τοίχους ενός εμπορικού κτιρίου. όταν ο χώρος σας ψύχεται σωστά Οι υπάλληλοί σας θα αισθάνονται πιο άνετα και αποτελεσματικά καθ’ όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας. Οι ανεμιστήρες HVLS είναι επίσης εξαιρετικοί για εξοικονόμηση ενέργειας. Επειδή μπορεί να μειώσει το κόστος ενέργειας έως και 40 τοις εκατό σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα ψύξης.

Κάντε τους εργαζόμενους άνετα

Εάν οι υπάλληλοί σας αισθάνονται άβολα στη δουλειά Δεν θα λειτουργήσουν καλά. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται πιο συχνά διαλείμματα. αυξημένο κίνδυνο τραυματισμού και ασθένειας και αύξηση του ποσοστού κύκλου εργασιών. Ένας τρόπος για να λύσετε αυτά τα προβλήματα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εμπορικό σύστημα ανεμιστήρων HVLS. Αυτός ο τύπος ανεμιστήρα οροφής θα κρατήσει τους υπαλλήλους σας δροσερούς και χαρούμενους όλο το καλοκαίρι.

Μειώστε τις ημέρες ασθενείας/χρόνο που χάνεται λόγω ασθένειας

Το όφελος από την επένδυση σε ανεμιστήρες HVLS για εμπορικούς χώρους είναι η μείωση της αναρρωτικής άδειας και του χρόνου που χάνεται λόγω ασθένειας. Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από ακραίες θερμοκρασίες. ειδικά σε εξωτερικούς ή περιβαλλοντικούς χώρους με υψηλή θερμοκρασία. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μειωμένη απόδοση. Με τα συστήματα ανεμιστήρων HVLS, μπορείτε να διατηρήσετε τους υπαλλήλους σας άνετους και υγιείς. αυξάνοντας παράλληλα τη συνολική παραγωγικότητα στην εργασία.

Μειώστε τη σωματική δυσφορία (π.χ. ζεστό ή κρύο).

Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται άβολα όταν αντιμετωπίζουν αλλαγές θερμοκρασίας. όταν ο καιρός είναι ζεστός Θα νιώσουν ζεστασιά μέσα στο σπίτι. και όταν έξω κάνει κρύο Θα αισθάνονται δροσερά μέσα. Οι ανεμιστήρες HVLS μπορούν να μειώσουν αυτά τα άβολα συναισθήματα ψύχοντας ή ζεσταίνοντας το κτήριο σας. (όχι πολύ ζεστό) όλο το χρόνο

τελικές σκέψεις

Ενώ ένα σύστημα κλιματισμού είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη διατήρηση της θερμοκρασίας και της άνεσης του επαγγελματικού σας χώρου. Αλλά σίγουρα δεν είναι η μόνη επιλογή για εσάς. Για παράδειγμα, εάν έχετε ψηλά ταβάνια και μεγάλο ανοιχτό χώρο για ψύξη. Μπορεί να δείτε πολύ χαμηλή ταχύτητα. Warehouse Fan από τους fans Refresh Πολύ πιο οικονομικά και αποδοτικά από τα συστήματα κλιματισμού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *