Τα καλύτερα φορολογικά καταφύγια –

ที่พักพิงภาษีที่ดีที่สุด

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Ένα φορολογικό καταφύγιο είναι οποιαδήποτε νομική στρατηγική. που χρησιμοποιείτε για να μειώσετε τους φόρους που οφείλετε

Όταν σκέφτεστε τους όρους Tax Haven και Tax Haven, αυτό που έρχεται αμέσως στο μυαλό είναι το άπληστο 0,1% των δισεκατομμυριούχων που προσπαθεί να κρύψει τον πλούτο του σε ένα απομακρυσμένο έρημο νησί.

Μπορεί να πιστεύετε ότι η υποβολή των φόρων σας δεν είναι κάτι που θα χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι.

Ωστόσο, δεν ήταν έτσι.

Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πλήρως νομική προσέγγιση για να βάλετε τα χρήματά σας λίγο πιο μακριά και για τις μελλοντικές επενδύσεις και τη συνταξιοδότησή σας.

Με λίγη επένδυση, προγραμματισμό και τεχνογνωσία. Μπορείτε να κάνετε το σύστημα να λειτουργεί για εσάς. Μπορεί να φαίνεται απάτη και δόλιο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα συστήματα για να βγάλει λίγα επιπλέον χρήματα για μια βροχερή μέρα.

Αν και υπάρχουν αδίστακτες πρακτικές που οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν κατάχρηση. Αλλά η εκμάθηση σχετικά με τα φορολογικά καταφύγια και η χρήση νομικών επιλογών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε νόμιμες επενδύσεις και να προστατεύσετε το εισόδημά σας από περιττές κρατικές δαπάνες.

Τι είναι το φορολογικό καταφύγιο;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να είναι ξεκάθαρο είναι ότι Η φοροδιαφυγή δεν είναι το ίδιο με τη φοροδιαφυγή.

Υπάρχουν νόμιμοι και αξιόπιστοι τρόποι για να διασφαλίσετε ότι τα χρήματά σας προστατεύονται. που θα καλύψουμε σε αυτό το άρθρο.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι φορολογικής προστασίας. Γενικά χρησιμοποιείται για τον περιορισμό της υποχρέωσης ενός ατόμου για φόρους εισοδήματος.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν έξυπνες στρατηγικές ή τρόποι για να αφαιρέσετε τα έξοδά σας σε φορολογικά καταφύγια και να μειώσετε το ακαθάριστο εισόδημά σας.

Ωστόσο, είτε αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα φορολογικό καταφύγιο είτε όχι. Στόχος τους είναι να μειώσουν τους φόρους που πληρώνετε νόμιμα για την περιουσία και το εισόδημά σας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ως μέλος της κοινωνίας που εργάζεται σκληρά και πληρώνει δίκαιους φόρους Ο στόχος είναι να πληρώσετε ό,τι οφείλετε για το εισόδημά σας χωρίς να αποφύγετε να πληρώσετε φόρους που οφείλονται νόμιμα.

Αυτό που αποτελεί φορολογικό παράδεισο αλλάζει τακτικά, επομένως είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. Έτσι, μπορείτε να τηρήσετε το νόμο και να πληρώσετε αυτά που οφείλετε.

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι οι φορολογικές εκπτώσεις μπορούν να ληφθούν νόμιμα με την υποβολή αίτησης για έκπτωση φόρου. Αυτός είναι ένας νόμιμος τρόπος για να ελέγχετε τους φόρους που πληρώνετε στο IRS.

γνωρίζουν το νόμο

Ακριβώς επειδή είπατε ότι κάτι είναι νόμιμο ή αλλάξατε το όνομά σας για να αντικατοπτρίζει μια διαφορετική πρακτική. Δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Η φοροδιαφυγή δεν είναι το ίδιο με τη φοροδιαφυγή. Μην πιαστείτε λοιπόν να παραβιάζετε το νόμο με παραπληροφόρηση.

Το IRS ζητά από τους φορολογούμενους να χρησιμοποιήσουν μια στρατηγική που είναι γνωστή ως Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αποφύγετε τις παράνομες φορολογικές τακτικές αλλάζοντας το όνομά σας.

Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να μεταφέρετε το νόμιμα εισόδημά σας σε άλλο μέλος της οικογένειάς σας κάτω από χαμηλότερο φορολογικό κλιμάκιο. και ισχυρίζεσαι ότι χρωστάς λιγότερους φόρους

Εάν λάβετε αυτό το ποσό πρέπει να πληρώσεις φόρους

Έτσι, αν δημιουργήσετε μια εταιρεία και προσθέσετε μέλη της οικογένειας με χαμηλό εισόδημα φορολογούμενους στη μισθοδοσία σας σε μια προσπάθεια να πληρώσετε λιγότερους φόρους, Αυτό δεν θα γίνει αμέσως νόμος.

Αυτό θεωρείται φορολογική απάτη και ακόμη και αν ισχυρίζεστε ότι είστε μέρος των εσόδων της εταιρείας Πρέπει ακόμα να πληρώσετε τους φόρους που λαμβάνετε.

Αυτό μπορεί να διευκολύνει την απόκρυψη της φοροδιαφυγής από το IRS, αλλά δεν θα προκαλέσει νομική προσφυγή. Άρα δεν είναι σωστός φορολογικός παράδεισος.

Οι κυρώσεις για φοροδιαφυγή και παράνομη φοροδιαφυγή είναι πολύ σαφείς και ξεκάθαρες. αλλά και πολύ βίαιο

Όχι μόνο θα χάσετε πολλά χρήματα σε πρόστιμα για σκόπιμη απόκρυψη των φόρων σας. Αλλά κινδυνεύεις και με φυλάκιση.

Τα παράνομα φορολογικά καταφύγια θεωρούνται φορολογική απάτη και το IRS μπορεί να εισπράξει φόρους έως και στο 75% των υποπληρωμών σας. Υπάρχει η δυνατότητα ποινικής δίωξης και φυλάκισης για αντίποινα για την παράνομη φοροδιαφυγή σας.

Αυτοί οι αυστηροί νόμοι σημαίνουν ότι πολλοί απλοί άνθρωποι που δεν ξέρουν τι είναι νόμιμο ή όχι. Αποφύγετε να αναζητήσετε φορολογικούς παραδείσους και άλλες λεωφόρους. όπου μπορούν νόμιμα να πληρώνουν λιγότερους φόρους Ακόμα κι αν προκριθούν.

Αλλά αν ξέρεις το νόμο Τι μπορείτε να κάνετε νόμιμα και πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά το φορολογικό καταφύγιο Μπορείτε να πληρώσετε ένα αξιοπρεπές ποσό φόρων στην περίπτωσή σας αντί να φοβάστε το IRS και να πληρώσετε υπερβολικά.

Τι να αποφύγετε σε ένα φορολογικό καταφύγιο

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν τι ψάχνουν όταν πρόκειται για φορολογική προστασία. Οι εξελιγμένες επενδυτικές στρατηγικές που εξαπατούν τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι κάνουν νόμιμες και ασφαλείς επενδύσεις μπορούν να σας οδηγήσουν σε απάτες.

Γι’ αυτό θα πρέπει να ερευνήσετε διεξοδικά τα φορολογικά καταφύγια και κάθε επενδυτική ευκαιρία που εμφανίζεται.

Αν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό Τις περισσότερες φορές είναι

Ένα καλό παράδειγμα είναι οι δέσμιες ασφαλιστικές εταιρείες.

Αυτού του είδους η εταιρεία ανήκει στον ασφαλισμένο. Επιτρέπει στα άτομα να αφαιρούν τα ασφάλιστρα που καταβλήθηκαν και, εάν δεν υποβληθούν αξιώσεις, αυτές οι πληρωμές μπορούν τελικά να ανακτηθούν.

Αν και αυτή είναι μια νομική στρατηγική. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν επιχειρήσεις που επωφελούνται από αυτούς τους δέσμιους ασφαλιστές που προσφέρουν κάλυψη για αμφισβητούμενες αξίες πριν αφαιρέσουν υπέρογκα ασφάλιστρα από τους πελάτες τους.

Εάν χρησιμοποιείτε σύνθετες φορολογικές δηλώσεις Πρέπει να υποβάλετε Έντυπο 8886.

απλά υποβάλετε αυτήν τη φόρμα Μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά τις πιθανότητές σας να κληθείτε για έλεγχο από την IRS, ακόμα κι αν συμμορφώνεστε με τη νομοθεσία.

Εδώ είναι μερικά άλλα πράγματα. Αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την έρευνα για φορολογικά καταφύγια.

Εάν χρησιμοποιείτε έναν λογαριασμό με αναβολή φόρου ως λογαριασμό αποταμίευσης συνταξιοδότησης ή υγείας Θα περιορίσετε αμέσως την πρόσβαση σε τέτοια κεφάλαια.

Αν αποσύρετε αυτά τα χρήματα Μπορεί να αντιμετωπίσετε πρόστιμα και πρόστιμα.

Επίσης, εάν ξοδεύετε τις οικονομίες σας για την υγεία σε κάτι που δεν σχετίζεται με την υγεία. Μπορεί να βρεθείτε σε μια κολλημένη κατάσταση.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις λεπτομέρειες της υποβολής φόρων και τους νόμους πίσω από αυτούς, Θα μπορούσατε κατά λάθος να μπείτε σε ένα στενό σημείο και να επιβληθείτε φορολογική κύρωση.

Παρακολουθήστε τον χρόνο και βεβαιωθείτε ότι δεν βασίζεστε σε ανακριβείς πληροφορίες. Οι φορολογικοί κανόνες και κανονισμοί αλλάζουν συνεχώς.

Αυτό σημαίνει ότι ό,τι ήταν νόμιμο ένα χρόνο μπορεί να μην είναι το επόμενο. Μην παρασυρθείτε στο να ακούτε παλιά γνώση που δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

συνταξιοδοτικό λογαριασμό

Γνωρίζατε ότι σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να ανοίξει λογαριασμό συνταξιοδότησης;

Μπορείτε εύκολα να ανοίξετε έναν λογαριασμό συνταξιοδότησης με αναβολή φόρου. Και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε τους φόρους σας και να αρχίσετε να εξοικονομείτε το εισόδημά σας μακροπρόθεσμα.

Σε έναν παραδοσιακό IRA, 401k ή παρόμοιο λογαριασμό ταμιευτηρίου συνταξιοδότησης Μπορείτε νόμιμα να αφαιρέσετε τις εισφορές σας από το φορολογητέο εισόδημά σας.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να λάβουν έως και 20.000 $ φορολογικών εκπτώσεων στους λογαριασμούς συνταξιοδότησης τους. (Αλλά ελέγχετε αυτό το ποσό κάθε χρόνο. καθώς αλλάζει συχνά για να συμβαδίζει με τον αυξανόμενο πληθωρισμό)

εκτός από αυτό Εάν είστε άνω των 50 ετών, μπορείτε να προσθέσετε άλλα 6.500 $ στον λογαριασμό συνταξιοδότησής σας ως αποθεματικό.

Πολλοί από αυτούς τους 401.000 λογαριασμούς χρησιμοποιούν τον κάδο μετά από φόρους. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι μπορούν να χρηματοδοτήσουν το 401.000 τους με δολάρια μετά από φόρους.

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια ενστικτώδης εξοικονόμηση φόρου, Ωστόσο, επιτρέπει επίσης στους υψηλού εισοδήματος να πληρώνουν περισσότερα σε έναν λογαριασμό συνταξιοδότησης της Roth, κάνοντας τα χρήματά σας να λειτουργούν για εσάς και συμβάλλοντας στην προστασία τους σε μεγάλη ηλικία.

Η διαφορά είναι σε έναν συμβατικό λογαριασμό συνταξιοδότησης. Οι φορολογούμενοι θα λάβουν προκαταβολικές εκπτώσεις φόρου εισοδήματος. Στη συνέχεια, πληρώστε φόρους για τα χρήματα της συνταξιοδότησής σας. Αυτό είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι ξεχνούν όταν πετούν τις οικονομίες τους που κερδίζουν με κόπο.

Οι λογαριασμοί Roth λειτουργούν λίγο διαφορετικά: Βάζεις δολάρια μετά από φόρους. και αντίστροφα Θα λάβετε αφορολόγητη σύνταξη.

Επιπλέον, επειδή η ευμετάβλητη αγορά αλλάζει πάντα. Είναι ένα καλό ανακουφιστικό από το άγχος για εσάς. Και είναι μια εξαιρετική στιγμή να επενδύσετε στο μέλλον σας και να αποφύγετε τις μεγάλες αυξήσεις φόρων που ενδέχεται να δούμε στο μέλλον.

Αν και οι λογαριασμοί Roth έχουν όρια εισοδήματος σε κάποιο βαθμό Αλλά σχεδόν όλοι μπορούν νόμιμα να πληρώσουν συνταξιοδοτικές εισφορές με δολάρια μετά τη φορολογία. Στη συνέχεια, μεταφέρετε το υπόλοιπο στον λογαριασμό Roth.

οφέλη στην εργασία

Εάν είστε εργαζόμενος που αγοράζει ομαδική ασφάλιση μέσω του εργοδότη σας Έχετε το δικαίωμα να πληρώσετε τα ασφάλιστρα σε δολάρια προ φόρων.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε αυτές τις πληρωμές χωρίς να πληρώσετε πρώτα τον ακαθάριστο φόρο εισοδήματός σας.

Συνολικά, αυτό μειώνει το ποσό του εισοδήματος που πρέπει να αναφέρετε. ενώ πληρώνεις όσα χρωστάς και να πληρώνουν λιγότερους φόρους μακροπρόθεσμα

Αυτή η ασφάλιση καλύπτει συνήθως την υγεία, τη ζωή, την οδοντιατρική, την αναπηρία ή την όραση.

Πληρώνοντας αυτού του είδους τα ασφάλιστρα σε δολάρια προ φόρων. Μπορείτε να ξοδέψετε ό,τι πρέπει να ξοδέψετε χωρίς να φορολογηθείτε για τα χρήματα που ξοδεύετε εξαρχής.

Οι φορολογικές μεταρρυθμίσεις και οι αλλαγές βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικά με τα χρήματα προ φόρων που μπορούν να ξοδέψουν οι εργαζόμενοι, οπότε φροντίστε να ελέγξετε ξανά τι σχέση έχουν με αυτό η ομοσπονδιακή φορολογική νομοθεσία.

Εάν έχετε προσωπική επιχείρηση Μπορείτε να διαπραγματευτείτε μια επιστροφή χρημάτων από τον χώρο εργασίας σας για να καλύψετε αυτά τα έξοδα. Και αυτές οι επιστροφές είναι αφορολόγητες. που είναι άλλο ένα μπόνους.

Εάν είστε υψηλά εισοδήματα Αυτή είναι μια καλή στρατηγική για να αποκτήσετε φορολογικά πλεονεκτήματα. Επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προνόμια στο χώρο εργασίας σας για να πληρώσετε για τέτοιου είδους ανάγκες χωρίς να πληρώνετε ασφάλιστρα. (Συνήθως πολύ υψηλό) σε αυτές τις φορολογικές δηλώσεις.

Και πάλι, εάν έχετε παιδιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό εξόδων εξαρτημένης φροντίδας για να πληρώσετε για τη φροντίδα των παιδιών με τα δολάρια προ φόρων που παρέχουν πολλοί εργοδότες. Ωστόσο, πρέπει να υπάρχει ένα κόστος

Αυτό περιλαμβάνει τη φροντίδα των παιδιών, τις νταντάδες ή τη φροντίδα μετά το σχολείο.

Ιατρικός λογαριασμός ταμιευτηρίου

Εξαρτάται από το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας σας. Μπορείτε να προστατεύσετε το εισόδημά σας από φόρους χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου υγείας ή έναν ευέλικτο λογαριασμό δαπανών.

Εάν έχετε πρόγραμμα υγείας κατάλληλο για HSA, πρέπει να συνεισφέρετε σε ένα HSA.

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα τοποθετώντας χρήματα στον λογαριασμό σας HSA, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή των ασφαλίστρων ασφάλισης υγείας με κεφάλαια που εκπίπτουν φόρου.

Οποιαδήποτε χρήματα αφήσετε στην άκρη μπορούν να αποσυρθούν αφορολόγητα. Εάν ξοδεύετε για ιατρικά έξοδα ή δαπάνες που πληρούν τις προϋποθέσεις

Ωστόσο, κάνοντας αυτό Πρέπει να έχετε ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας κατάλληλο για HSA.

Εάν δεν το έχετε ήδη αυτό Μπορείτε να δείτε εάν ο εργοδότης σας έχει έναν ευέλικτο λογαριασμό δαπανών.

χαρακτηριστικό

Αυτό συμβαίνει επειδή οι τόκοι στεγαστικών δανείων και οι φόροι ακινήτων εκπίπτουν όταν συνδυάζονται με επιστροφή φόρου. Επομένως, η συμμετοχή στην αγορά ακινήτων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επενδύσετε τα χρήματά σας και να έχετε απόδοση της επένδυσής σας.

Τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία τείνουν να διατηρούνται ή να αυξάνονται σε αξία με την πάροδο του χρόνου. Είναι συνήθως μια αρκετά σταθερή επένδυση με τα χρήματά σας μακροπρόθεσμα.

Τα έσοδα από την πώληση του σπιτιού μπορούν επίσης να είναι αφορολόγητα.

να πληροί τις προϋποθέσεις για το σπίτι σας όταν το πουλάτε. Το σπίτι πρέπει να πληροί αυτές τις παραμέτρους. Πρέπει να έχετε ζήσει στο σπίτι για τουλάχιστον δύο από τα τελευταία πέντε χρόνια.

σε αυτή την περίπτωση Μπορείτε να αφαιρέσετε έως και 500.000 $ σε φόρο κεφαλαιουχικών κερδών, εφόσον η αξία του σπιτιού αυξάνεται κατά αυτό το ποσό.

Ακόμα κι αν το σπίτι σας δεν είναι επιλέξιμο και είναι ακίνητο μη οικιστικό. Οι φόροι υπεραξίας είναι πολύ χαμηλότεροι από τους φόρους εισοδήματος. Άρα είσαι νικητής.

Τα ακίνητα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε τη φορολογική σας υποχρέωση. Υπάρχουν όμως πολλά ακόμη βήματα. Επομένως, θα πρέπει να μιλήσετε με έναν επαγγελματία χρηματοοικονομικό για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επενδυτικά ακίνητα.

κατέχει μια επιχείρηση

Λόγω του νόμου περί μείωσης φόρου και απασχόλησης του 2017, οι εργαζόμενοι έχουν λιγότερες ευκαιρίες να διεκδικήσουν εκπτώσεις φόρου εισοδήματος.

Αυτό κάνει την ιδέα της ιδιοκτησίας μιας επιχείρησης ελκυστική για πολλούς λόγω των φορολογικών ελαφρύνσεων που μπορεί να σας προσφέρει.

Εάν είστε αυτοαπασχολούμενος ή έχετε μια μικρή επιχείρηση Υπάρχουν πράγματα που αφαιρείτε από το φορολογητέο εισόδημά σας που δεν μπορείτε να αφαιρέσετε.

συμπεριλαμβανομένου του Διαδικτύου υπολογιστή ή εξοπλισμό γραφείου Λογισμικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για τη λειτουργία μιας επιχείρησης από το σπίτι ή το μικρό γραφείο σας.

Και πάλι, τι μπορείτε να αφαιρέσετε εξαρτάται από τη γραμμή εργασίας σας. Επομένως, η μετάβαση σε έναν επαγγελματία μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερη σαφήνεια.

Πρέπει να ελέγχετε περισσότερο τα έξοδά σας και να παρακολουθείτε τις δαπάνες της επιχείρησής σας.

Φορολογικά προστατευμένες επενδύσεις

Αν και αυτού του είδους η επένδυση είναι η καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής. Υπάρχουν όμως και υψηλοί κίνδυνοι.

Οι αναβαλλόμενες επενδύσεις είναι αναβαλλόμενες προσόδους ή δημοτικά ομόλογα. Αν και τα ομόλογα αποδίδουν ελάχιστα. Αλλά αυτές οι επιστροφές απαλλάσσονται από την καταβολή φόρων.

τελικές σκέψεις

Από την επένδυση για φορολογικές εκπτώσεις Ένας πολύ καλός τρόπος να ξοδέψετε τα δολάρια προ φόρων σας. και επενδύσεις σε ακίνητα Υπάρχουν τρόποι να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα χρήματά σας, ενώ εξακολουθείτε να πληρώνετε κάθε σεντ του φόρου που οφείλετε νόμιμα.

Η γνώση του νόμου είναι ανοιχτή σε εσάς τώρα και η λήψη καλύτερων αποφάσεων σχετικά με το πώς λειτουργούν τα χρήματά σας για εσάς.

Αφιερώστε χρόνο για να μάθετε τι αποκτάτε στη δουλειά και να εξερευνήσετε έξυπνες ευκαιρίες. Μπορείτε να πληρώσετε νόμιμα και με ασφάλεια ό,τι οφείλετε. και πάρτε καλύτερες αποφάσεις με το ετήσιο εισόδημά σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *