Πώς να κάνετε αίτηση για δάνεια μικρών επιχειρήσεων στο Διαδίκτυο –

วิธีสมัครสินเชื่อธุรกิจขนาดเล็กออนไลน์

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Είτε το χρειάζεστε για να αγοράσετε νέο εξοπλισμό είτε να βρείτε μια νέα τοποθεσία. Η λήψη επιχειρηματικού δανείου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπτυχθείτε ή να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας.

Η τήρηση των προτύπων και των διαδικασιών δανεισμού μπορεί να είναι αποθαρρυντική εάν δεν γνωρίζετε ποια έγγραφα χρειάζεστε ή για ποιο δάνειο θέλετε να υποβάλετε αίτηση.

Ανάλυση των βημάτων σε διαχειρίσιμα βήματα Ξεκινώντας από την κατανόηση των προσόντων και τελειώνοντας με την αίτηση για δάνειο. Θα παρέχει στην επιχείρησή σας τα μετρητά που χρειάζεται η επιχείρησή σας.

Αυτό το σύντομο άρθρο καλύπτει τον τρόπο υποβολής αίτησης για επιχειρηματικό δάνειο και τι χρειάζεστε για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για ένα.

Προσδιορίστε το είδος του δανείου που χρειάζεστε.

Όλοι οι επιχειρηματικοί δανειστές θα σας ρωτήσουν γιατί χρειάζεστε ένα δάνειο. Οι απαντήσεις σας σε αυτήν την ερώτηση συνήθως εμπίπτουν σε τρεις κατηγορίες και θα καθορίσουν ποιο δάνειο είναι καλύτερο για εσάς.

SBA ή παραδοσιακά δάνεια διάρκειας

Αυτά τα δάνεια έχουν ανώτατα πιστωτικά όρια. Για παράδειγμα, ένα δάνειο SBA μπορεί να φτάσει τα πέντε εκατομμύρια δολάρια. Υπάρχουν άλλοι δανειστές που προσφέρουν μια ποικιλία προϊόντων δανεισμού που ταιριάζουν στις αυξανόμενες επιχειρηματικές σας ανάγκες, όπως χρηματοδότηση εξοπλισμού για μεγάλο εξοπλισμό.

Ταμείο εκκίνησης

Εάν μόλις ξεκινάτε και χρειάζεστε χρηματοδότηση για την επιχείρησή σας. Μπορεί να χρειαστείτε πιστωτική κάρτα ή προσωπικό δάνειο. Οι περισσότεροι επιχειρηματικοί δανειστές απαιτούν από τους πελάτες να είναι στην επιχείρηση για τουλάχιστον ένα ή δύο χρόνια πριν εξετάσουν την αίτησή σας.

πιστωτική επιχειρηματική γραμμή

Τα επιχειρηματικά δάνεια μπορούν να βοηθήσουν εάν θέλετε να διαχειριστείτε τα καθημερινά έξοδα. Αυτός ο τύπος χρηματοδότησης είναι πιο ευέλικτος και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πιστωτικό όριο για να καλύψετε επισκευές ή απροσδόκητα έξοδα, όπως μισθούς.Κατά μία έννοια, αυτός ο τύπος χρηματοδότησης είναι ένα είδος δίχτυ ασφαλείας.

Προσδιορίστε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιχειρηματικό δάνειο.

Οι περισσότεροι δανειστές που προσφέρουν προϊόντα επιχειρηματικής πίστωσης θέλουν να εξετάσουν την προσωπική και επιχειρηματική σας βαθμολογία. Μπορείτε να λάβετε δωρεάν αναφορές πίστωσης από την Experian, την TransUnion και την Equifax εάν έχετε λογαριασμούς καταθέσεων σε μεγάλες τράπεζες όπως η Chase ή η Capital One. Προσφέρουν επίσης δωρεάν παρακολούθηση πίστωσης.

Πολλές τράπεζες απαιτούν από τους πελάτες τους να έχουν προσωπικό πιστωτικό σκορ τουλάχιστον 650 ή 680 για να πληρούν τις προϋποθέσεις. Εάν το πιστωτικό αποτέλεσμά σας είναι κάτω από αυτό το όριο Μπορεί επίσης να θέλετε να αναζητήσετε ένα μη κερδοσκοπικό ή μικρό επιχειρηματικό δάνειο για κακή πίστωση.

Πόσο καιρό έχετε στην επιχείρηση;

όπως αναφέρθηκε προηγουμένως Οι περισσότεροι παραδοσιακοί δανειστές επιχειρήσεων απαιτούν από εσάς να δραστηριοποιηθείτε για τουλάχιστον δύο χρόνια. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν διαδικτυακό δανειστή Πρέπει να είστε στην επιχείρηση για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Ποιο είναι το ετήσιο εισόδημά σας;

Οι περισσότεροι δανειστές απαιτούν μια επιχείρηση με ετήσιο εισόδημα από 50.000 $ έως 260.000 $ για να πληρούν τις προϋποθέσεις για δάνειο. Εάν το ετήσιο εισόδημά σας δεν είναι τόσο υψηλό, θα πρέπει να εξετάσετε τα μικροδάνεια SBA ή τα βραχυπρόθεσμα επιχειρηματικά δάνεια.

Καθορίστε τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Παρακολουθήστε στενά τα οικονομικά της επιχείρησής σας. Ειδικά το τμήμα ταμειακών ροών της επιχείρησής σας. όταν ξέρεις Ξεκινήστε να υπολογίζετε πόσα μετρητά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξοφλήσετε το δάνειό σας κάθε μήνα.

Ορισμένοι δανειστές απαιτούν από εσάς να κάνετε πληρωμές μία φορά το μήνα. ενώ άλλοι απαιτούν από εσάς να αποπληρώνετε σε καθημερινή βάση. Για να αποπληρώσετε άνετα το επιχειρηματικό σας δάνειο το ακαθάριστο εισόδημά σας Επιπλέον, η αποπληρωμή κάθε μήνα θα πρέπει να είναι 1,25 φορές το συνολικό λογαριασμό σας.

Για παράδειγμα, εάν η επιχείρησή σας βγάζει 10.000 $ κάθε μήνα και πληρώνετε 7.000 $ σε μισθούς, ενοίκιο και άλλα έξοδα, μπορείτε να πληρώνετε μόνο 1.000 $ το μήνα για την εξόφληση του δανείου σας.

Αποφασίστε πώς θα ενοποιήσετε το δάνειο.

Δεν απαιτούν όλοι οι δανειστές εξασφαλίσεις. Ωστόσο, ορισμένοι απαιτούν εξασφαλίσεις πριν δανείσουν.Γενικά, οι δανειστές δέχονται επιχειρηματικό εξοπλισμό ή περιουσιακά στοιχεία ως εξασφάλιση. Η εξασφάλιση είναι πιο επικίνδυνη. Αλλά δίνει στους δανειστές μεγαλύτερη πρόσβαση στο κεφάλαιο.

Εάν δεν βάλετε εξασφαλίσεις Οι δανειστές μπορεί να απαιτούν προσωπική ασφάλεια. Αυτό σημαίνει ότι εάν η επιχείρησή σας δεν είναι σε θέση να αποπληρώσει το δάνειο. Θα χρειαστεί να πληρώσετε από τα προσωπικά σας κεφάλαια.

Να είστε προσεκτικοί όταν υπογράφετε έναν εγγυητή. Εάν δεν αποπληρώσετε το δάνειο Ο πιστωτής έχει το δικαίωμα να δεσμεύσει την προσωπική σας περιουσία για να εξοφλήσει το δάνειο.

Συγκρίνετε δανειστές μικρών επιχειρήσεων

Υπάρχουν τρεις κύριοι τρόποι για να λάβετε ένα δάνειο για μικρές επιχειρήσεις: οι παραδοσιακές τράπεζες Μη Κερδοσκοπικά Μικρά Δάνεια και διαδικτυακούς δανειστές Κάθε ένας από αυτούς τους δανειστές έχει πολλά προϊόντα δανεισμού. Αλλά ένας δανειστής μπορεί να είναι καλύτερος από έναν άλλο.

Πότε να πάρετε ένα επιχειρηματικό δάνειο από έναν διαδικτυακό δανειστή

Εάν δεν έχετε εξασφαλίσεις χρειάζονται επειγόντως κεφάλαια ή δεν έχετε χρόνο να κάνετε επιχειρήσεις Ο καλύτερος τρόπος είναι να επικοινωνήσετε με έναν διαδικτυακό δανειστή για τις οικονομικές σας ανάγκες. Οι διαδικτυακοί δανειστές έχουν την ευκαιρία να σας δώσουν επιχειρηματικά δάνεια που κυμαίνονται από $1.000 έως $4 εκατομμύρια. Τα μέσα επιτόκια για διαδικτυακά επιχειρηματικά δάνεια ποικίλλουν από 6% έως 90% ή περισσότερο ανάλογα με τον δανειστή και τον τύπο του δανείου.

Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το επιτόκιο περιλαμβάνουν:

 • περίοδος αποπληρωμής
 • το προσωπικό σας πιστωτικό σκορ
 • Να είναι παράλληλη

Οι διαδικτυακοί δανειστές έχουν επιτόκια τόσο χαμηλά όσο και οι διαδικτυακοί δανειστές. με τις γενικές τράπεζες Αλλά το ποσοστό έγκρισης είναι ταχύτερο και υψηλότερο από τις συμβατικές τράπεζες. Ορισμένες επιχειρήσεις μπορούν να πληρωθούν εντός 24 ωρών.

Εάν αποφασίσετε να συνεργαστείτε με έναν διαδικτυακό δανειστή Φροντίστε να ερευνήσετε την εταιρεία. Οι περισσότερες εταιρείες διαδικτυακών επιχειρηματικών δανείων είναι ιδιώτες δανειστές που δεν χρειάζεται να ακολουθούν τους συγκεκριμένους κανόνες και κανονισμούς που ακολουθούν οι παραδοσιακές τράπεζες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σας χρεώσουν παράλογα επιτόκια ή όρους αποπληρωμής.

Πότε πρέπει να υποβάλω αίτηση για επιχειρηματικό δάνειο από τράπεζα;

Εάν η επιχείρησή σας λειτουργεί για τουλάχιστον δύο χρόνια Δεν χρειάζεστε επείγοντα χρήματα. και έχεις καλή πίστωση Η προσέγγιση σε τράπεζα για δάνειο για την επιχείρησή σας είναι η καλύτερη επιλογή. Οι παραδοσιακές τράπεζες μπορούν να προσφέρουν εμπορικά στεγαστικά δάνεια. προθεσμιακό δάνειο και πιστωτικό όριο για εσάς

Πότε να δανειστείτε από μικροδανειστή

Εάν είστε μια νέα επιχείρηση χωρίς πιστωτικό ιστορικό ή κακή πίστωση Και δεν μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο με παραδοσιακές μεθόδους. Οι μικροδανειστές είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Οι μικροί δανειστές είναι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που προσφέρουν βραχυπρόθεσμα δάνεια έως και 50.000 $. Τα επιτόκια αυτών των δανείων είναι υψηλότερα από τα παραδοσιακά τραπεζικά δάνεια. και η διαδικασία αίτησης διαρκεί περισσότερο

Συγκεντρώστε τα έγγραφά σας

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία αίτησης Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα έγγραφα που χρειάζεται ο δανειστής σας. Ανάλογα με τον δανειστή, θα χρειαστεί να λάβετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας φορολογικές δηλώσεις.

Άλλα έγγραφα που χρειάζεστε:

 • επιχειρηματικές οικονομικές καταστάσεις
 • Προσωπικές και επιχειρηματικές τραπεζικές καταστάσεις
 • επιχειρηματικό σχέδιο
 • Νομικά επιχειρηματικά έγγραφα, όπως συμφωνίες σύστασης ή ιδιοκτησίας.

Εάν ο δανειστής σας απαιτεί εξασφαλίσεις Θα χρειαστεί να τους δώσετε τα στοιχεία της ιδιοκτησίας σας. Έχοντας όλα τα απαιτούμενα έγγραφα σε ετοιμότητα θα επιταχύνει τη διαδικασία της αίτησής σας.

Κάντε αίτηση για το δάνειό σας

Όταν όλα τα έγγραφά σας είναι διαθέσιμα λάβετε υπόψη τον δανειστή και πλήρης εφαρμογή Μπορείτε να προχωρήσετε και να υποβάλετε την αίτησή σας τώρα. πριν υποβάλετε αίτηση για δάνειο Μπορεί να θέλετε να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία της επιχείρησης στον κλάδο σας για να ελέγξετε την αίτησή σας. Εάν δεν είστε πλήρως έτοιμοι να υποβάλετε αίτηση για δάνειο Ελέγξτε εάν ο δανειστής σας έχει μια διαδικασία προέγκρισης.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για δάνειο SBA

Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο SBA για την επιχείρησή σας, υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι δανείων SBA. Κάθε τύπος δανείου είναι ελαφρώς διαφορετικός. Επομένως, διαβάστε πριν υποβάλετε αίτηση.

SBA 7(α) Δάνεια

Τα δάνεια SBA 7(a) είναι δάνεια γενικού σκοπού για βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο κεφάλαιο κίνησης. Αγορά ενός Franchise ή μιας επιχείρησης ή επεκτείνετε την επιχείρησή σας Αυτά τα κεφάλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναχρηματοδότηση χρέους ή την αγορά ακινήτων και εξοπλισμού.

με αυτό το πιστωτικό πρόγραμμα Έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πρόσβαση έως και 5 εκατομμύρια δολάρια με επιτόκιο Διοίκησης Μικρών Επιχειρήσεων 2,20%. Έως και 85% του δανείου είναι εγγυημένο και χρεώνεται έως και 3% του ποσού της εγγύησης. Αυτή η προμήθεια Εγγυημένου Ποσού δεν ισχύει εάν το δάνειό σας είναι μικρότερο από 150.000 $.

SBA 504/CDC Δάνεια

Το δάνειο αυτό προορίζεται για την αγορά σημαντικών παγίων περιουσιακών στοιχείων μιας μικρής επιχείρησης όπως ανακαινίσεις κτιρίων. χώρος γραφείου γη ή εξοπλισμό Αυτό το δάνειο είναι μοναδικό επειδή εμπλέκονται δύο μέρη: η πιστοποιημένη από την SBA Certified Development Corporation, γνωστή και ως CDC, και η τράπεζα.

Αυτό το δάνειο επιτρέπει πρόσβαση σε έως και 5 εκατομμύρια δολάρια με επιτόκια που κυμαίνονται από 4% έως 5% στο τμήμα CDC του δανείου. Τα επιτόκια διαφέρουν από τράπεζα σε τράπεζα. Και συχνά καθορίζεται από την επιχείρησή σας και το προσωπικό πιστωτικό σκορ. Ενδέχεται να υπάρχει πρόσθετη προμήθεια 4% του ποσού του δανείου που οφείλετε.

Δάνεια λιανικής SBA

Τα μικροδάνεια SBA εξυπηρετούν νέες και μικρές επιχειρήσεις. Γνωστά και ως προεπιλεγμένα δάνεια SBA, αυτά τα κεφάλαια δανείου είναι ιδανικά για βραχυπρόθεσμο κεφάλαιο κίνησης. Διατήρηση αποθεμάτων Κόστος έναρξης επιχείρησης εξοπλισμό και αναλώσιμα

Θα πρέπει να εξετάσετε αυτό το δάνειο εάν χρειάζεστε κεφάλαιο για λιγότερο από $50.000. Τα επιτόκια αυτών των δανείων είναι τόσο υψηλά από 8% έως 13%. Σημειώστε ότι τα επιτόκια ποικίλλουν ανάλογα με τον δανειστή που εγκρίνει το δάνειο.

ορίστε τα δικαιώματά σας

Αφού αποφασίσετε ποιο πρόγραμμα δανείου SBA είναι καλύτερο για εσάς. Το επόμενο βήμα είναι να καθορίσετε τα προσόντα σας. Λάβετε υπόψη ότι ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που θα επιλέξετε. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι επίσης άκρως ανταγωνιστική. Πρέπει να έχετε ισχυρό πιστωτικό και οικονομικό ιστορικό για να πληροίτε τις προϋποθέσεις.

Ελάχιστες απαιτήσεις SBA

Πριν καν σκεφτείτε να υποβάλετε μια αίτηση Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις. Για παράδειγμα, πρέπει να είστε μια μικρή επιχείρηση όπως ορίζεται από την SBA.

Άλλες ελάχιστες απαιτήσεις:

 • Λειτουργείς με σκοπό το κέρδος
 • Επενδύστε τα προσωπικά σας χρήματα και χρόνο στην επιχείρηση.
 • Χρησιμοποιήστε άλλες πηγές χρηματοδότησης πριν υποβάλετε αίτηση για οικονομική βοήθεια.
 • Επιχειρηματικές δραστηριότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στα εδάφη τους
 • Δεν υπάρχουν προηγούμενες ή παρούσες πληρωμές ή καθυστερήσεις κρατικών δανείων.

Επειδή το δάνειο που λαμβάνετε δεν χρειάζεται να προέρχεται απευθείας από την SBA, πρέπει επίσης να πληροίτε συγκεκριμένες απαιτήσεις για τον δανειστή. Εκτός από τις ελάχιστες απαιτήσεις SBA, πρέπει να έχετε τουλάχιστον προσωπική βαθμολογία 640.

Πρόσθετες απαιτήσεις πίστωσης:

 • Ετήσιο εισόδημα τουλάχιστον 100.000 $
 • Τουλάχιστον δύο χρόνια στην επιχείρηση

Εάν είστε νέα επιχείρηση Δεν χρειάζεται να είστε στην επιχείρηση για τουλάχιστον δύο χρόνια. Αντ’ αυτού, μπορεί να δικαιούστε ένα μικρό δάνειο. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο 7(α) με εξασφάλιση.

Βρείτε έναν δανειστή SBA και κάντε αίτηση

Μόλις προσδιορίσετε ότι πληροίτε τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα δανείου σας. Πρέπει να βρεις δανειστή. Μπορείτε να κάνετε αίτηση στον τοπικό μη κερδοσκοπικό δανειστή ή στην τράπεζά σας. Αυτό εξαρτάται από το είδος του προγράμματος για το οποίο θέλετε να υποβάλετε αίτηση. Εάν έχετε ήδη μια παραδοσιακή τράπεζα που χρησιμοποιείτε για τρεχούμενους λογαριασμούς ή άλλα προϊόντα δανεισμού, μπορείτε να δείτε εάν εγκρίνει δάνεια SBA.

Πολλοί δανειστές σας επιτρέπουν να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα online. ενώ άλλοι απαιτούν από εσάς να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Μόλις βρείτε μερικούς δανειστές, θα θέλετε να κάνετε μερικές ερωτήσεις για να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλοι για εσάς και την επιχείρησή σας.

Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στους πιθανούς δανειστές:

 • Ποιο είναι το μέσο ποσό του δανείου σας;
 • Ποιο είναι το μέσο επιτόκιο του δανείου σας;
 • Τι είναι το χρονοδιάγραμμα SBA;
 • Θέλεις δεσμό;
 • Ποιος θα συνεργαστεί με την επιχείρησή μου για να την ολοκληρώσει;

Φυσικά, όταν εκτελείτε αυτό το βήμα Θα προκύψουν περισσότερα ερωτήματα. Αυτές οι ερωτήσεις είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για να διασφαλίσετε ότι ο δανειστής με τον οποίο θέλετε να συνεργαστείτε είναι αξιόπιστος και ταιριάζει καλά στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Εγγυημένα κατάλληλα επιχειρηματικά δάνεια

Η έναρξη μιας νέας επιχείρησης ή η απόκτηση κεφαλαίου για την αξιοποίηση μιας υπάρχουσας μπορεί να είναι μια αγχωτική διαδικασία. Ειδικά αν δεν ξέρεις τι θέλεις. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη λήψη ενός δανείου που είναι κατάλληλο για εσάς Μπορείτε πάντα να έρθετε σε επαφή για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα διαθέσιμα προγράμματα της SBA. Ανατρέξτε στο ιστολόγιό μας για πρόσθετες πληροφορίες επιχειρηματικών δανείων και φορολογική βοήθεια.

Μάθε περισσότερα

Οι καλύτερες πολιτείες για να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση

Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου με περιορισμένο προϋπολογισμό (καλύτερος τρόπος)

7Α Δάνεια: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που πρέπει να γνωρίζετε

SBA 504 Loans: The Ultimate Guide

Μικροδάνειο SBA: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που πρέπει να γνωρίζετε

11 τύποι επιχειρηματικών δανείων: δάνεια SBA, προθεσμιακά δάνεια και άλλα.

Λογιστικές αρχές για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου (προχωρημένος οδηγός)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *