Πώς να εγκαταστήσετε τύρφη σε σκυρόδεμα. Τεχνητός Εξωραϊσμός

How To Install Turf On Concrete; Artificial Landscaping

Πώς να εγκαταστήσετε τύρφη σε σκυρόδεμα. Τεχνητός Εξωραϊσμός

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού θα θέλουν να μάθουν πώς να τοποθετούν δάπεδα πάνω από σκυρόδεμα. Και εδώ είναι ένα καλό άρθρο για να σας καθοδηγήσει.

Μπορείτε να βρείτε μια καλή εταιρεία εγκατάστασης τεχνητού χλοοτάπητα για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πολλές από τις εργασίες. Αλλά είναι πάντα καλό να έχουμε όλες τις πληροφορίες.

Το δάπεδο από σκυρόδεμα είναι μια καλή ιδέα για τους περισσότερους ανθρώπους και είναι μια τεράστια βελτίωση στο τοπίο και την αισθητική του σπιτιού.

Το γκαζόν έχει πιο φυσική αίσθηση και συνδυάζεται καλύτερα με φυτά και λουλούδια από το σκυρόδεμα. Ας βουτήξουμε στις λεπτομέρειες και ας δούμε αν το δάπεδο είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

πώς να τοποθετήσετε το δάπεδο από σκυρόδεμα

Η σωστή τοποθέτηση δαπέδων είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία ενός βιώσιμου τοπίου για την ιδιοκτησία σας. για να δημιουργήσετε ένα όμορφο τοπίο Απαιτείται προετοιμασία για να διασφαλιστεί ότι το δάπεδο είναι επίπεδο. Ας δούμε λοιπόν τις λεπτομέρειες εγκατάστασης για τον οδηγό σας.

 1. Το πρώτο βήμα είναι να προετοιμάσετε την επιφάνεια από σκυρόδεμα που θέλετε να δαπέσετε. Καθαρίστε σχολαστικά τις επιφάνειες με πλύσιμο ή τρίψιμο με δύναμη για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα και τη βρωμιά. Αφήστε την επιφάνεια να στεγνώσει εντελώς πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση.
 2. Το δάπεδο μπορεί να είναι ακριβό. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιήσετε με σύνεση. Μετρήστε την περιοχή στην οποία θέλετε να τοποθετήσετε το δάπεδο και αποκτήστε τη σωστή ποσότητα συνθετικού δαπέδου.
 3. Το σκυρόδεμα δεν μπορεί φυσικά να αποστραγγίσει το νερό. Και το δάπεδο θα μπλοκάρει το μεγαλύτερο μέρος του μηχανικού συστήματος αποχέτευσης. Επομένως, θα πρέπει να προσθέσετε ένα στρώμα χαλικιού ή άμμου στο σκυρόδεμα. Αυτό δημιουργεί ένα κενό μεταξύ του δαπέδου και του σκυροδέματος. Αυτό διασφαλίζει ότι το νερό δεν προσκολλάται στην επιφάνεια. Το χαλίκι ισοπεδώνεται ομοιόμορφα και ισοπεδώνεται χρησιμοποιώντας συμπιεστή.
 1. Τοποθετήστε ένα στρώμα υφάσματος γεωύφασμα πάνω από το στρώμα χαλίκι ή άμμου. Αυτό το στρώμα προστατεύει από τα ζιζάνια και άλλα φυτά. να μην φυτρώνει στην άμμο και να καταστρέφει το χώμα Αυτό θα σταθεροποιήσει το δάπεδο, καθιστώντας το πιο ανθεκτικό και ασφαλές.
 2. όταν όλα είναι στημένα Ήρθε η ώρα να τοποθετήσετε το πάτωμα. Θα βγει σαν χαλί. Απλώστε λοιπόν το έδαφος πάνω από την περιοχή που καλύπτεται από γεωύφασμα και ρυθμίστε ολόκληρη την περιοχή σωστά. Μπορείτε να κόψετε τις άκρες για να βεβαιωθείτε ότι το κάτω μέρος και τα συνθετικά ταιριάζουν μεταξύ τους. Αυτό αποτρέπει τα αδύναμα σημεία που μπορεί να οδηγήσουν σε υψηλή ανομοιομορφία. ανάπτυξη ζιζανίων και προβλήματα αποχέτευσης
 1. προστατεύστε την άκρη του δαπέδου Το στρώμα δαπέδου μπορεί να γλιστρήσει από την άμμο με αρκετή πίεση. Επομένως, πρέπει να προστατεύσετε τις άκρες για να το αποτρέψετε. Χρησιμοποιήστε πείρους ή κόλλα για να στερεώσετε τις άκρες και τεντώστε το πάτωμα έτσι ώστε να μην έχει χτυπήματα ή τσακίσεις.
 2. απλώστε το στρώμα πλήρωσης Αυτό το σημαντικό στρώμα βοηθά να κρατηθούν οι λεπίδες του γρασιδιού ίσιες για μια πιο φυσική εμφάνιση. Η πιο κοινή επιλογή είναι ψίχα από καουτσούκ ή άμμος. Απλώστε στο πάτωμα με μια σκούπα ή τσουγκράνα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της τοποθέτησης δαπέδων από σκυρόδεμα;

Γιατί χρειάζεται να τοποθετήσετε δάπεδα πάνω από σκυρόδεμα; Πώς είναι χρήσιμο; Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά που μπορείτε να αποκτήσετε από ένα τσιμεντένιο πάτωμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν ο διακόπτης είναι μια έξυπνη κίνηση ή όχι.

 1. χαμηλή συντήρηση Οι χλοοτάπητες είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρηθούν από το φυσικό γρασίδι. Γιατί δεν χρειάζεται να ποτίζετε, να θερίζετε, να λιπάνετε ή να ξεχορταράτε. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και χρήμα διατηρώντας παράλληλα ένα όμορφο τοπίο.
 2. Το σκυρόδεμα είναι μια σταθερή και ανθεκτική βάση για δάπεδα. Μπορεί να αντέξει την έντονη κυκλοφορία και τις ακραίες καιρικές συνθήκες, ιδιαίτερα τη βροχή.
 3. Εάν τοποθετήσετε το δάπεδο σε σκυρόδεμα Δημιουργεί μια ασφαλή, λεία και επίπεδη επιφάνεια, η οποία την καθιστά προσβάσιμη για παιδιά και άτομα με κινητικά προβλήματα ή αναπηρίες.
 4. Το σκυρόδεμα είναι μια καλή επιλογή διακόσμησης για τους περισσότερους ανθρώπους. Αλλά θα φαίνεται θαμπό, γκρι και αφύσικο. Το γκαζόν παρέχει μια πράσινη εμφάνιση που ενισχύει τη συνολική ομορφιά του χώρου. και να το κάνει να φαίνεται πιο φυσικό
 5. περιβαλλοντικά οφέλη Οι χλοοτάπητες δεν χρειάζονται πότισμα, φυτοφάρμακα ή λιπάσματα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να εξοικονομηθεί περισσότερο νερό χρησιμοποιώντας χλοοτάπητες αντί για αληθινό γρασίδι. Επιπλέον, η απουσία φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων μειώνει τη ρύπανση του εδάφους και του νερού. Αυτό κάνει τους χλοοτάπητες μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή.
 1. Οικονομικά: Η εγκατάσταση ενός δαπέδου από σκυρόδεμα είναι λιγότερο δαπανηρή από τη φύτευση και τη συντήρηση φυσικού χόρτου ή άλλου εξωραϊσμού. Αν και το αρχικό κόστος είναι υψηλό Αλλά η χαμηλή συντήρηση και η ανθεκτικότητα θα εξοικονομήσουν χρήματα μακροπρόθεσμα.

Ποιες είναι οι ανησυχίες σχετικά με την εγκατάσταση δαπέδων πάνω από σκυρόδεμα;

Η τοποθέτηση δαπέδων είναι μια εξαιρετική ιδέα και προσφέρει πολλά οφέλη. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα για τα οποία πρέπει να ανησυχείτε. Ακολουθούν ορισμένοι πιθανοί κίνδυνοι για τα υλικά δαπέδων. Ειδικά αν το έχετε εγκαταστήσει λανθασμένα.

 1. κακή αποστράγγιση υγροσκοπικό σκυρόδεμα Επομένως, η τοποθέτηση δαπέδων σε δάπεδα από σκυρόδεμα δεν αποστραγγίζει το νερό και το έδαφος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ζημιά από το νερό ή στάσιμο νερό.
 2. κατακράτηση θερμότητας Το σκυρόδεμα απορροφά και συγκρατεί τη θερμότητα. Όταν θερμαίνεται, μεταφέρει θερμότητα στο έδαφος. Αυτό κάνει το πάτωμα ζεστό και δύσκολο να περπατήσει κανείς σε ζεστό καιρό.
 3. Προκλήσεις εγκατάστασης Η εγκατάσταση δαπέδου απαιτεί πολύ εξοπλισμό, προετοιμασία και τεχνική. Εάν δεν έχετε αρκετές πληροφορίες για αυτό. Μπορεί να έχετε πρόβλημα με την εγκατάσταση.
 4. περιορισμένη απορρόφηση νερού Τα δάπεδα από σκυρόδεμα μπορεί να μην απορροφούν νερό όσο θα έπρεπε. που μπορεί να τρέξει σε δυνατή βροχή και να αυξήσει τη διάβρωση.
 5. Το σκυρόδεμα μπορεί να είναι σκληρό και δύσκολο στο περπάτημα. Αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα για περιοχές όπου οι άνθρωποι περνούν πολύ χρόνο καθισμένοι ή παίζοντας.
 6. Περιορισμένα οφέλη στο έδαφος. Το γρασίδι από σκυρόδεμα δεν έχει τα ίδια οικολογικά οφέλη με το φυσικό γρασίδι όσον αφορά τη γονιμότητα του εδάφους. δέσμευση άνθρακα και άλλες υπηρεσίες οικοσυστήματος

συμπέρασμα

Έχετε όλες τις πληροφορίες για το πώς να τοποθετήσετε ένα δάπεδο από σκυρόδεμα. καθώς και όλα τα οφέλη και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν Η τοποθέτηση σε σκυρόδεμα ή γρασίδι είναι μια καλή επιλογή εξωραϊσμού και είναι εύκολη στη συντήρηση και την εγκατάσταση.

με σωστή εγκατάσταση Θα έχετε καλή αποστράγγιση. εκθαμβωτική ομορφιά και απαράμιλλη αντοχή. Εάν δεν έχετε εμπειρία σε αυτόν τον τομέα Πρέπει να βρεις έναν επαγγελματία Επειδή η λανθασμένη εγκατάσταση μπορεί να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα αργότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *