Πώς να αφαιρέσετε τις γρατσουνιές από τη συρόμενη γυάλινη πόρτα σας

How To Remove Scratches From Your Sliding Glass Door

Πώς να αφαιρέσετε τις γρατσουνιές από τη συρόμενη γυάλινη πόρτα σας

Οι γρατσουνιές στους υαλοπίνακες μπορεί να βλάψουν τα μάτια σας. Εάν δεν έχετε αρκετά χρήματα για να επενδύσετε σε επισκευές και βελτιώσεις. Χρειάζεστε τη σωστή λύση για να αφαιρέσετε αυτές τις γρατσουνιές χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί φθηνοί και πρακτικοί τρόποι για να αφαιρέσετε τις γρατσουνιές από τις συρόμενες γυάλινες πόρτες σας. Γδαρίζει τυχόν ερεθιστικές επιφάνειες. ειδικά όταν είναι στο μάτι. Ίσως παίρνετε έναν φίλο έξω για δείπνο και έχετε άγχος να κρατήσετε τη γυάλινη πόρτα χαμηλά. Ίσως ο ιδιοκτήτης σας έρχεται για επιθεώρηση ή απλά θέλετε να απευθυνθείτε σε όποιον σας ψάχνει. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να αφαιρείτε αποτελεσματικά τις γρατσουνιές από τις συρόμενες γυάλινες πόρτες. Για να το κάνουμε να μοιάζει ξανά σαν καινούργιο το συντομότερο δυνατό!

Πώς να αφαιρέσετε τις γρατσουνιές από τη συρόμενη γυάλινη πόρτα σας

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο αφαίρεσης γρατσουνιών.

Εάν το γυαλί σας έχει μικρές γρατσουνιές, απλά χρησιμοποιήστε ένα αφαίρεσης γρατσουνιών για να τις αφαιρέσετε όλες! Είναι μια φθηνή και εύκολη λύση. Και είναι εύκολο να τα βρείτε στο τοπικό σας κατάστημα υλικού ή στο διαδίκτυο. Διαβάστε τις οδηγίες και φροντίστε να εφαρμόσετε μια μικρή στρώση βερνικιού. αντί για μεγάλη επίστρωση Για να μην επιδεινωθεί η γρατσουνιά. Αυτό θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής του βερνικιού και θα διευκολύνει τη διαδικασία. Ορισμένες μάρκες βερνικιών κατά των γρατσουνιών ισχυρίζονται ότι αφαιρούν λεκέδες από γυαλί! Εάν έχετε μικρούς λεκέδες από καφέ ή τσάι Στην πόρτα από τον πρωινό καφέ Εδώ είναι η τέλεια λύση για εσάς. Εάν η γρατσουνιά σας είναι βαθιά Δυστυχώς, το βερνίκι δεν ήταν αρκετό για να το αφαιρέσει.

επίστρωση γυάλινης πόρτας

Εάν έχετε γρατσουνιές που είναι ελαφρώς βαθύτερες Ίσως χρειαστεί να γυαλίσετε την επιφάνεια της πόρτας και να καλύψετε το τζάμι της πόρτας. Αν δεν έχετε γυάλινη πόρτα ή είναι παλιά πόρτα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε την επιφάνεια της πόρτας και να αποτρέψετε μελλοντικές γρατσουνιές. Οι επικαλύψεις γυάλινων πορτών είναι διαθέσιμες σε πολλά τοπικά καταστήματα υλικού και ηλεκτρονικά καταστήματα λιανικής. Φροντίστε να αγοράσετε μια επίστρωση κατασκευασμένη ειδικά για γυαλί. καθώς μπορεί να περιέχει άλλες επικίνδυνες χημικές ουσίες που μπορεί να βλάψει την επιφάνεια στη χρήση στεγανοποιητικού γυάλινης πόρτας Πρέπει να γυαλίσετε την επιφάνεια της γυάλινης πόρτας. Φροντίστε να φοράτε προστατευτικό εξοπλισμό όπως μάσκα, γυαλιά και γάντια για να αποτρέψετε την εισπνοή επιβλαβών χημικών ουσιών ή σκόνης στα μάτια σας. Η επιφάνεια είναι λεία, μπορείτε να απλώσετε το παλτό και να το αφήσετε να στεγνώσει. Είναι καλή ιδέα να τρίβετε και να γύψετε κάθε άνοιξη και φθινόπωρο. Καθώς οι εποχές αλλάζουν και οι ακραίες καιρικές συνθήκες τείνουν να βλάψουν τις επιφάνειες της πόρτας σας.

Χρησιμοποιήστε μεταλλικό βερνίκι

Το βερνίκι μετάλλων έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί γρατσουνιές από διάφορα μέταλλα. συμπεριλαμβανομένου ορείχαλκου και χαλκού Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε γυαλί. Αν λοιπόν έχετε γυάλινη λαβή στην πόρτα Αυτή είναι μια ασφαλής και πρακτική επιλογή για να αφαιρέσετε τις γρατσουνιές και να τις επαναφέρετε στη ζωή! Φροντίστε να αγοράσετε ένα καθαριστικό τζαμιών. Διαφορετικά θα επιδεινώσει τις γρατσουνιές. Το βερνίκι μετάλλων είναι φθηνό και μπορείτε να το βρείτε εύκολα στα περισσότερα καταστήματα υλικού, στο διαδίκτυο ή ακόμα και στο τοπικό πολυκατάστημα αυτοκινήτων. Θα πρέπει να απλώσετε μια μικρή ποσότητα της κρέμας σε ένα μαλακό ύφασμα ή πανί. στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ελαφριά πίεση τρίψτε στην γρατσουνιά Μπορείτε να το σκουπίσετε και να ξεπλύνετε την επιφάνεια με ζεστό νερό για να αφαιρέσετε εντελώς τον λεκέ. Είναι μια αρκετά γρήγορη λύση, αλλά λειτουργεί! Εάν είστε προσεκτικοί και διεξοδικοί Μπορείτε να αφαιρέσετε βαθιές γρατσουνιές με μεταλλικό βερνίκι.

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ταινία για να καλύψετε το συρόμενο γυαλί.

Εάν η πόρτα έχει μικρές γρατσουνιές, καλύψτε την με κολλητική ταινία. Αυτά είναι σχεδιασμένα για χρήση σε γυαλί αυτοκινήτου και μπορούν να βρεθούν συχνά στο τμήμα αυτοκινήτων του τοπικού σας καταστήματος υλικού. Επειδή είναι σχεδιασμένο για χρήση σε αυτοκίνητα. επομένως κατάλληλο για εξωτερική χρήση Η ταινία επιδέσμου καλύπτει συνήθως τομές βάθους μικρότερης από 1/8 ίντσας, επομένως δεν είναι κατάλληλη για κλείσιμο βαθιάς πληγής. Εάν έχετε πολύ μικρές γρατσουνιές Μπορείτε να τα καλύψετε όλα με κολλητική ταινία. Επιλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει με το χρώμα της πόρτας σας. και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει σαφής υποστήριξη για να μην το προσέξει κανείς Εάν έχετε μια μικρή γρατσουνιά στη γυάλινη πόρτα σας και θέλετε να την καλύψετε χωρίς να ξοδέψετε χρήματα για μια νέα πόρτα. Η ταινία κάλυψης είναι η τέλεια λύση.

βάψτε την πόρτα σας

Το να λερώσετε την πόρτα σας μπορεί να φαίνεται σαν μια προφανής λύση, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μην γρατσουνιστεί! Εάν έχετε μικρά παιδιά ή κατοικίδια ή αν το σπίτι σας έχει συχνή κίνηση Οι βιτρό πόρτες μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία της πόρτας σας από γρατσουνιές από καρφιά, παιχνίδια ή άλλα αντικείμενα. Πολλές υπηρεσίες γυάλινων πορτών μπορούν να βάψουν την πόρτα σας για εσάς. Εάν έχετε έναν φίλο που εργάζεται σε αυτόν τον κλάδο Μπορείτε να τους ζητήσετε βοήθεια και να επισκεφτείτε το σπίτι σας ενώ κάνουν άλλες εργασίες στην περιοχή σας. Αν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας Τα περισσότερα κιτ βαφής είναι σχετικά φθηνά και εύκολα στη χρήση. Αν θέλετε να μειώσετε τη θερμοκρασία στο σπίτι σας Οι βιτρό πόρτες μπορούν επίσης να βοηθήσουν! Οι βιτρό πόρτες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της ποσότητας θερμότητας που εισέρχεται στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αυτό εξαρτάται από τον τύπο του χρώματος που θα επιλέξετε και την ποσότητα του σκούρου που έχει.

Τα καλύτερα εργαλεία για την αφαίρεση γρατσουνιών σε συρόμενες γυάλινες πόρτες:

Οι γρατσουνιές μπορούν να αφαιρεθούν με μια λεπίδα ξυραφιού. Αλλά μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω ζημιά στο γυαλί.

Το κόλπο για να αφαιρέσετε τις γρατσουνιές είναι να τρίψετε την περιοχή με λεπτό γυαλόχαρτο.

Εάν η γυάλινη πόρτα σας είναι γρατσουνισμένη Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρέμα γυαλίσματος αυτοκινήτου.

Για να αφαιρέσετε τις γρατσουνιές Χρησιμοποιήστε ταινία για να καλύψετε τις γρατσουνιές. Λειτουργεί καλύτερα εάν υπάρχει σαφής υποστήριξη, έτσι ώστε κανείς να μην το παρατηρήσει. Αυτά είναι εξαιρετικά για μικρές γρατσουνιές στις γυάλινες πόρτες σας. και μπορεί συχνά να βρεθεί στο τμήμα αυτοκινήτων του τοπικού σας καταστήματος υλικού.

Για να αφαιρέσετε επίμονες γρατσουνιές από γυάλινες πόρτες Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε βερνίκι μετάλλων. Διατίθεται στο τοπικό σας κατάστημα υλικού ή online στο Amazon.com!

Πάρτε ένα καθαριστικό τζαμιών από το γκαράζ σας και γυαλίστε το!

Εάν η γυάλινη πόρτα σας είναι γρατσουνισμένη Χρησιμοποιήστε κρέμα βερνικιού αυτοκινήτου.

Για να αφαιρέσετε γρατσουνιές από γυάλινες πόρτες Χρησιμοποιήστε βερνίκι μετάλλων, διαθέσιμο στο τοπικό σας κατάστημα υλικού ή online στο Amazon.com!

Χρησιμοποιήστε οινόπνευμα για να αφαιρέσετε τις γρατσουνιές από τις γυάλινες πόρτες σας.

Το οινόπνευμα εντριβής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσετε τις γρατσουνιές στις συρόμενες πόρτες σας. Προσέξτε να μην πλησιάσετε πολύ σε καμία από τις άκρες – θα κάνετε περισσότερο κακό παρά καλό!

συμπέρασμα

Οι γρατσουνιές στο γυαλί μπορούν να καταστρέψουν την ομορφιά οποιασδήποτε περιοχής. Πολλοί τρόποι για να αφαιρέσετε τις γρατσουνιές από τις συρόμενες γυάλινες πόρτες σας. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αφαίρεση γρατσουνιών, γυαλιστικό μετάλλων ή ακόμα και ταινία κάλυψης. Εάν έχετε μικρές γρατσουνιές Το βάψιμο της πόρτας θα τη διατηρήσει χωρίς γρατσουνιές και θα την προστατέψει από τη ζέστη του καλοκαιριού. Οι γυάλινες πόρτες σας θα φαίνονται ξανά σαν καινούριες σε ελάχιστο χρόνο!

FAQ:

Ε: Πού μπορώ να βρω ένα καθαριστικό τζαμιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε συρόμενες γυάλινες πόρτες;

Α: Ο ασφαλέστερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσετε τις γυάλινες πόρτες σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα καθαριστικό τζαμιών σχεδιασμένο για τον τύπο γυαλιού σας. Υπάρχουν ορισμένα καθαριστικά στην αγορά που περιέχουν σκληρές χημικές ουσίες. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη χρήση αυτών των καθαριστικών στις γυάλινες πόρτες σας. Δημιουργήστε πρώτα μια δοκιμαστική ενημέρωση κώδικα για να δείτε αν λειτουργεί όπως θέλετε.

Ε: Πώς μπορώ να αφαιρέσω τις γρατσουνιές από μια συρόμενη γυάλινη πόρτα;

Α: Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε μεταλλικό βερνίκι ή ταινία κάλυψης. Αυτά τα προϊόντα είναι εξαιρετικά στο να αφαιρούν μικρές γρατσουνιές και είναι και τα δύο οικονομικά!

Ε: Τι εργαλεία χρειάζομαι για να αφαιρέσω τις γρατσουνιές από τις συρόμενες γυάλινες πόρτες μου;

Α: Χρειάζεστε μια παλιά οδοντόβουρτσα. Λεπτό γυαλόχαρτο, οινόπνευμα εντριβής και μια ελαφριά στρώση γυαλιστικού μετάλλου. Εάν έχετε πολύ βαθιές γρατσουνιές Μπορεί να χρειαστείτε υλικά που είναι ισχυρότερα από αυτά. Αν θέλετε κάτι πιο δυνατό Δείτε τη λίστα με τα εργαλεία αφαίρεσης βαθιών γρατσουνιών!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *