Πώς (και πού) να πετάξετε τις παλιές μπαταρίες χορτοκοπτικού

วิธีเก็บแบตเตอรี่เครื่องตัดหญ้าสำหรับฤดูหนาว

Πώς (και πού) να πετάξετε τις παλιές μπαταρίες χορτοκοπτικού

Σχετικά: Συμβουλές για το πώς να εξοικονομήσετε μπαταρίες χλοοκοπτικών το χειμώνα

Πού πρέπει να απορρίπτω σωστά την παλιά μπαταρία του χλοοκοπτικού μου;

Όταν τελειώσει τελικά η μπαταρία και δεν μπορείτε πλέον να τη χρησιμοποιήσετε. Ίσως αναρωτιέστε πού να πετάξετε τις μπαταρίες με τρόπο που να μην βλάπτει το περιβάλλον και να κρατά όλους ασφαλείς. Μερικές καλές συμβουλές για να βοηθήσετε σε αυτό:

Ελέγξτε τις άδειες κλειδώματος.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε μετά την αφαίρεση της παλιάς μπαταρίας από το χλοοκοπτικό είναι το Θα πρέπει να απορρίψετε σωστά την μπαταρία. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να καλέσετε την τοπική αρχή. Μπορούν να σας πουν περισσότερα σχετικά με το ποια κέντρα απορριμμάτων και ανακύκλωσης στην περιοχή σας μπορούν να αφαιρέσουν την μπαταρία από τα χέρια σας. Πολλά τοπικά κέντρα ανακύκλωσης μπορούν να χειριστούν μπαταρίες. Συμπεριλαμβανομένων των μπαταριών αυτοκινήτου και των τυπικών μπαταριών. Επομένως, εάν έχετε άλλες μπαταρίες να πετάξετε, αυτό μπορεί να είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Κάντε τα πάντα ταυτόχρονα για να μην χάνετε χρόνο.

Ορισμένες εταιρείες διάθεσης απορριμμάτων επιτρέπεται να χρησιμοποιούν αυτές τις μπαταρίες. Αλλά εξαρτάται από το πού μένεις. Μην νομίζετε ότι μπορείτε να το κάνετε αυτό. Η απόρριψη των μπαταριών στα σκουπίδια όταν δεν επιτρέπεται είναι επικίνδυνη και μπορεί να οδηγήσει σε βαριά πρόστιμα. Εάν οι μπαταρίες μπορούν να παραληφθούν από μια εταιρεία συλλογής απορριμμάτων στην περιοχή σας Είναι καλή ιδέα να καλέσετε εκ των προτέρων και να τους ενημερώσετε ότι η μπαταρία πηγαίνει στα σκουπίδια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρειαστεί να πληρώσετε μια μικρή επιπλέον χρέωση για τα σκουπίδια για να το κάνετε αυτό.

Επιστροφή στη σελίδα προμηθευτή

Μια άλλη επιλογή για εσάς είναι να επιστρέψετε την μπαταρία στον αρχικό προμηθευτή ή κατασκευαστή. Αν θυμάστε από ποιον πήρατε αρχικά την μπαταρία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να πετάξετε τις μπαταρίες Από το 2010, κάθε κατάστημα που πουλάει περισσότερα από 32 κιλά ετησίως πρέπει να προσφέρει κάποια μορφή αποθήκευσης μπαταριών στο κατάστημα, ώστε οι πελάτες να μπορούν εύκολα να πετάξουν αυτές τις μπαταρίες μόνοι τους. climb Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή για να δείτε εάν μπορεί να χειριστεί την μπαταρία για εσάς.

Σωστή απόρριψη της μπαταρίας

Αυτές είναι οι δύο πιο συνηθισμένες μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απορρίψετε σωστά τις μπαταρίες. Επομένως, είναι ασφαλές και δεν προκαλεί καμία ζημιά. Δεν πρέπει ποτέ να αφαιρείτε την μπαταρία από το χλοοκοπτικό σας και να την πετάτε στα σκουπίδια. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διαρροές οξέος και να προκαλέσει ζημιά στο περιβάλλον. Αν η μεταφορική εταιρεία βρει σκουπίδια στον κάδο Θα αρνηθούν να δεχτούν και μπορεί να σας χρεώσουν περισσότερα. Αυτό οφείλεται κυρίως στην μπαταρία. Περιλαμβάνεται μπαταρία για το χλοοκοπτικό σας. θεωρούνται επικίνδυνα απόβλητα Χρησιμοποιήστε μία από τις δύο παραπάνω επιλογές.

τοπικό συνεργείο αυτοκινήτων

Αν και αυτά τα μέρη συνήθως φιλοξενούν την μπαταρία που συνοδεύει το αυτοκίνητό σας, Μπορεί όμως να δεχθεί και μπαταρία χλοοκοπτικού. Η διαδικασία αφαίρεσης είναι η ίδια. Και δεν είναι εύκολο να κάνεις άλλες επιλογές. Σε ορισμένες μικρότερες περιοχές, μπορείτε να τους ζητήσετε να σας βοηθήσουν με μια μικρή χρέωση. Καλέστε πάντα πρώτα για να δείτε αν προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία. Και τι ενέργειες πρέπει να κάνετε για να το πραγματοποιήσετε; Ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί στους τύπους μπαταριών που μπορείτε να αποθηκεύσετε μαζί τους και άλλοι κανόνες. που σου ζητούν να ακολουθήσεις

πρόγραμμα αλληλογραφίας

Ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε την μπαταρία σας. Εξαρτάται από το πού μένεις. Εάν δεν μένετε κοντά, υπάρχουν ορισμένες εγκαταστάσεις ανακύκλωσης. Και οι κατασκευαστές μπαταριών έχουν τα δικά τους προγράμματα αλληλογραφίας. Αυτό θα σας βοηθήσει να στείλετε την μπαταρία και θα απορρίψετε την μπαταρία σωστά για εσάς. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε όλους τους κανόνες που συνοδεύουν την μπαταρία. Έτσι, μπορείτε να στείλετε την μπαταρία χωρίς να βλάψετε κανέναν.

μερικά καταστήματα υλικού

Πολλά καταστήματα υλικού, συμπεριλαμβανομένου του Home Depot, προσφέρουν ανακύκλωση μπαταριών. Υπάρχει ένα πρόγραμμα μέσω του Call2Recycle που θα σας επιτρέψει να ανακυκλώσετε όλες τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες σας. Απλά πρέπει να πάτε σε ένα κατάστημα που έχει μια από τις δεξαμενές νερού τους. Και θα φροντίσουν για τα υπόλοιπα για εσάς, καθιστώντας το εξαιρετικά εύκολο.

Το όλο νόημα αυτού του σχεδίου είναι ότι δεν χρειάζεται να αφήσετε πίσω την μπαταρία σας ή να προσπαθήσετε να βρείτε ένα μέρος για να την απορρίψετε. Αν και οι κάδοι είναι εύκολο να βρεθούν. Αλλά μπορείτε να το πετάξετε όταν σας βολεύει. Αυτές οι δεξαμενές μπορούν να φιλοξενήσουν όλους τους τύπους μπαταριών. Από μπαταρίες κινητών τηλεφώνων μέχρι μπαταρίες λιθίου Ζυγίζουν 11 κιλά και καταναλώνουν λιγότερες από 300 βατώρες ηλεκτρικής ενέργειας. και μπορεί να εργαστεί εδώ

Γιατί πρέπει να πετάω σωστά τις μπαταρίες;

Η σωστή απόρριψη της μπαταρίας είναι σημαντική. Όταν δεν λειτουργεί, θα πρέπει να το πετάξετε γιατί δεν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Αν το αφήσετε στο γκαράζ, θα διαρρεύσει οξύ και θα καταστρέψει το περιβάλλον. γκαράζ ή γείωση της μπαταρίας Και το να το πετάς στα σκουπίδια δεν είναι καλό.

Η σωστή απόρριψη των μπαταριών του χλοοκοπτικού μπορεί να εγγυηθεί ότι είναι ασφαλείς και δεν βλάπτουν το περιβάλλον ή άλλους. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν αρκετές τοποθεσίες κοντά σας. Συμπεριλαμβανομένου ενός κέντρου ανακύκλωσης κοντά στο σπίτι. καταστήματα υλικού και άλλα που μπορούν να κάνουν την αφαίρεση της μπαταρίας λίγο πιο εύκολη.

κρατήστε όλους ασφαλείς

Εάν η μπαταρία του χλοοκοπτικού είναι παλιά Είναι σημαντικό να αντικαταστήσετε την μπαταρία με μια νέα. Αυτό θα κρατήσει όλους ασφαλείς και θα εξασφαλίσει ότι θα αποκτήσετε μια νέα μπαταρία. Το χλοοκοπτικό θα λειτουργεί όλο το καλοκαίρι. Αλλά είναι σημαντικό να μην αφήνετε την μπαταρία χωρίς επιτήρηση. και μην το πετάξετε στα σκουπίδια.

Είναι καλύτερο να ρωτήσετε τις τοπικές αρχές εάν μπορείτε να το στείλετε στον κάδο απορριμμάτων και το κέντρο θα το κανονίσει. ή αν θυμάστε από πού να πάρετε την μπαταρία αρχικά Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως σημείο απόρριψης μπαταριών.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Συμβουλές για το πώς να φορτίσετε τη μπαταρία του χορτοκοπτικού σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *