Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την κομητεία Loudon, VA

Things To Know About Loudon County, VA

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την κομητεία Loudon, VA

Η κομητεία Λούντον της Βιρτζίνια βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της πολιτείας. Σύμφωνα με την απογραφή του 2020, είναι η τρίτη πιο πυκνοκατοικημένη κομητεία στη Βιρτζίνια.Η κομητεία είναι το Leesburg, το οποίο αποτελεί μέρος της περιοχής του μετρό. Ουάσιγκτον-Άρλινγκτον-Αλεξάνδρεια

Η Niche έδωσε στο Loudon County βαθμολογία A+ για τη βιωσιμότητα. Καλή κατάταξη από κάθε άποψη Συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων σχολείων, της στέγασης, της εργασίας και της φιλικότητας προς την οικογένεια. Η κομητεία απέχει 25 μίλια από την Ουάσιγκτον, DC και φιλοξενεί επίσης το Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles.

Το Loudon περιβάλλεται από τον ποταμό Potomac και τα βουνά Blue Ridge. και είναι γνωστό για την ιστορία του Ισχυρό κοινοτικό πνεύμα και σκηνικό

μείνετε όμορφη Σπίτι στην περιφραγμένη κοινότητα του River Creek. Για την αίσθηση της μικρής πόλης του Stone Ridge, οι κάτοικοι της κομητείας Loudon έχουν μερικές εξαιρετικές επιλογές. Πολλά για να καλέσετε σπίτι

Εάν σκοπεύετε να το μετακινήσετε Επαρχία Βόρειας ΒιρτζίνιαΠαρακάτω είναι μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να σημειώσετε.

βασικός

Η κομητεία Loudon φιλοξενεί περισσότερους υπαλλήλους της DC. Μπορούν εύκολα να μετακινηθούν. αλλά εξακολουθεί να απολαμβάνει τη γοητεία μιας μικρής πόλης που έχουν να προσφέρουν πολλές κοινότητες του νομού. Σε σύγκριση με το Beltway, η κυκλοφορία της κομητείας Luton είναι πολύ πιο εύκολη στη διαχείριση.

Έρευνες που έγιναν τα τελευταία χρόνια δείχνουν ότι πάνω από το 90% των κατοίκων της πόλης τη θεωρούν εξαιρετικό ή καλό μέρος.

Οι κάτοικοι αξιολογούν θετικά την εικόνα και την εμφάνιση της κοινότητας. Είπε ότι ήταν ένα καλό μέρος για να μεγαλώσουν παιδιά και ότι ένιωθαν ασφαλή.

Έχουν περάσει περισσότερα από δέκα χρόνια στην περιοχή. υψηλότερο διάμεσο εισόδημα των νοικοκυριών στη χώρα.

Εάν έχετε παιδιά, υπάρχουν περισσότεροι από 83.000 μαθητές σε 94 εγκαταστάσεις, 59 δημοτικά σχολεία, 1 γυμνάσιο, 16 γυμνάσια και 16 λύκεια.

Υπάρχουν ευκαιρίες υπαίθριας αναψυχής σε όλο το Λούτον και πολιτιστικά αξιοθέατα, αν σας αρέσει η τέχνη.

Είναι η πλουσιότερη χώρα της χώρας.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Loudon κατατάσσεται συχνά ως η πλουσιότερη κομητεία της χώρας. με μέσο εισόδημα άνω των $125.000

Παρόλα αυτά Οι τύποι κατοικιών είναι επίσης διαφορετικοί. Η κοινότητα περιλαμβάνει ανέσεις όπως ένα κέντρο της πόλης με τα πόδια, οινοποιεία, πεζοπορία και ψάρεμα και ένα γήπεδο γκολφ.

Αν ψάχνετε για νέο σπίτι μπορεί να συγκεντρωθεί σε δύο βασικούς τομείς Το πρώτο είναι το νότιο τμήμα του νομού. Κοντά στο Middleburg Village και στο South Riding.

Το δεύτερο σύμπλεγμα σπιτιών ήταν κοντά στο Leesburg και το Ashburn. σε αυτές τις περιοχές Υπάρχουν μεγάλες κοινότητες που σχεδιάζονται κατά μήκος των γραμμών εργασίας και διαδρομών μεταφοράς.

Αν και η κομητεία Loudon είναι το πιο πλούσιο μέρος της χώρας, Έρχεται όμως και με υψηλό κόστος ζωής. Ο δείκτης κόστους ζωής είναι περίπου 148. Ο δείκτης κόστους ζωής βασίζεται σε μέσο όρο 100. Κάτω από το 100 σημαίνει ότι ένα μέρος είναι φθηνότερο από τον μέσο όρο των ΗΠΑ. Η κομητεία Luton είναι πολύ πιο ακριβή.

Ο δείκτης κόστους ζωής είναι σχεδόν 220, επομένως είναι ασυνήθιστα υψηλός σε σύγκριση με τη Βιρτζίνια και άλλες χώρες.

Πού να μείνετε σε: Loudon County

Παρακάτω είναι μια σύντομη επισκόπηση ορισμένων από τις πιο επιθυμητές περιοχές της κομητείας για να καλέσουν οι άνθρωποι σπίτι τους:

  • Leesburg: Αυτή είναι μια από τις κύριες πόλεις της κομητείας Loudon. Το Leesburg φιλοξενεί μια όμορφη περιφραγμένη κοινότητα με μια ιστορική περιοχή στο κέντρο της πόλης που μπορεί να περπατήσει. Το κέντρο της πόλης είναι γεμάτο ζυθοποιεία, μπουτίκ, καφέ και μπαρ, για παράδειγμα το King String, το οποίο είναι γεμάτο εστιατόρια. Τα καλύτερα μέρη για να μείνετε στη Βιρτζίνια και η χώρα.Αν και είναι μικρή πόλη και κατάλληλη για οικογένειες Αλλά η πόλη έχει επίσης μια έντονη νυχτερινή ζωή.
  • Cascades: Οι Cascades είναι μια προγραμματισμένη κοινότητα γνωστή ως “The Cascades”. Βρίσκεται στην πραγματικότητα στη Στέρλινγκ και τα σπίτια είναι ευρύχωρα. Οι εξελίξεις που απαρτίζουν το The Cascades είναι κατά μήκος του ποταμού Potomac στο ανατολικό τμήμα της κομητείας. Η κοινότητα χτίστηκε τη δεκαετία του 1990 για να προσελκύσει αγοραστές που αναζητούν νέες κατασκευές. μεγάλο δέντρο και τοπίο Ορισμένοι τομείς εξακολουθούν να αναπτύσσονται. Αλλά η κοινότητα στο σύνολό της γερνάει. χαριτωμένη και σταθερή Τα κοντινά σχολεία έχουν υψηλή βαθμολογία. Και τα σπίτια συχνά δεν κυκλοφορούν στην αγορά για πολύ.
  • Reston: Το Reston στην πραγματικότητα δεν βρίσκεται στην κομητεία Loudon, αλλά στην κομητεία Fairfax. Το Reston έχει περιγραφεί ως ένα από τα ωραιότερα μέρη για να ζεις στη Βόρεια Βιρτζίνια, ψηφίστηκε ως ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζεις. Ζεις στη χώρα Το Reston έχει περισσότερα από 55 μίλια μονοπατιών πεζοπορίας και 250 στρέμματα δασικής γης. Το Reston Town Center διαθέτει εστιατόρια, πολυτελή καταστήματα λιανικής, κινηματογράφο και παγοδρόμιο το χειμώνα. Το Reston φιλοξενεί μια σειρά από πολυεθνικές εταιρείες. Καθώς βρίσκεται στον Τεχνολογικό Διάδρομο Dulles, υπάρχει μία στάση στη γραμμή Silver Line. η οποία είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την DC Metro
  • Ιππασία νότια: ιππασία νότια Με πληθυσμό περίπου 35.000 κατοίκους, το Niche έχει γενικό βαθμό Α+. Το South Riding κατατάσσεται από το Niche ως το δεύτερο καλύτερο μέρος για να μεγαλώσει μια οικογένεια στη Βιρτζίνια και το δεύτερο καλύτερο προάστιο της πολιτείας για να μεγαλώσει μια οικογένεια. Κατατάχθηκε στο τρίτο καλύτερο δημόσιο σχολείο στη Βιρτζίνια Κοντά υπάρχει ιατρικό κέντρο. εγκαταστάσεις και διάφορα είδη κατοικιών Συμπεριλαμβανομένων των κατοικιών της πόλης
  • Ashburn: Με γνώμονα την τεχνολογική σκηνή, το Ashburn έχει πολλούς κατοίκους που εργάζονται στην περιοχή του DC. Το κόστος ζωής είναι περίπου 51% υψηλότερο από οπουδήποτε αλλού στη χώρα, αλλά οι κάτοικοι έχουν επίσης προσοδοφόρες ευκαιρίες εργασίας.

Η κομητεία Loudon είναι γνωστή ως πλούσια, κοντά στο DC και πλούσια. Είναι ένα όμορφο μέρος της Βιρτζίνια. και για πολλούς οι άνθρωποι είναι έτσι Η τέλεια πόλη μεταφοράς Αν εργάζονται στην πρωτεύουσα της χώρας εξαιρετικό σχολείο Υπάρχουν πολλές όμορφες φυσικές. Και είναι ένα πολύ γοητευτικό μέρος. Αλλά όλα αυτά τα πρόσθετα έχουν ένα τίμημα. Αυτό είναι το υψηλό κόστος ζωής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *