Πού να ταχυδρομήσετε τις ομοσπονδιακές φορολογικές δηλώσεις –

TaxSaversOnline.com Logo

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Όταν υποβάλετε τη φορολογική σας δήλωση Κάθε μέρος της διαδικασίας θα φαίνεται περίπλοκο. Δυστυχώς, το να καταλάβετε πού να καταχωρήσετε τη φορολογική σας δήλωση μπορεί να είναι περίπλοκο.

Σήμερα θα προσπαθήσουμε να σας διευκολύνουμε.

Μπορείτε να προσδιορίσετε πού θα υποβάλετε τη φορολογική σας δήλωση κοιτάζοντας στην επάνω γωνία της φόρμας. Εκεί θα βρείτε μια λίστα διευθύνσεων – βρείτε μια διεύθυνση που ταιριάζει με το κράτος και το πρόγραμμα πληρωμών σας.

Εάν σκοπεύετε να επιστρέψετε ένα προϊόν χωρίς πληρωμή Θα χρειαστεί να το στείλετε σε διεύθυνση διαφορετική από αυτήν στην οποία στείλατε τα χρήματα.

Μπορώ να υποβάλω φορολογική δήλωση ταχυδρομικώς;

Ναι, υπάρχουν διάφοροι τρόποι υποβολής ομοσπονδιακής φορολογικής δήλωσης. Εάν θέλετε να δημοσιεύσετε στο IRS, μπορείτε.

Ωστόσο, εάν θέλετε να καταχωρήσετε τη φορολογική σας δήλωση Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή διεύθυνση και ανάρτηση πριν από τη λήξη της προθεσμίας.

Συνιστούμε επίσης να ζητήσετε απόδειξη ταχυδρομικών τελών και πληρωμής. ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τη φόρμα καθώς φτάνει.

Συνιστούμε να αντιγράψετε ολόκληρη τη φόρμα σας. έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ξεκινήσετε από την αρχή εάν χαθεί στο ταχυδρομείο.

Πού πρέπει να στείλω τη φορολογική μου δήλωση;

Δεν υπάρχει διεύθυνση ομοσπονδιακής φορολογικής δήλωσης.

Το πού πρέπει να πάει η φόρμα εξαρτάται από την επιστροφή που προσπαθείτε να υποβάλετε. Κάθε έντυπο και φορολογική δήλωση έχει τη δική του ταχυδρομική διεύθυνση. Και ο χρόνος που πρέπει να στείλετε εξαρτάται από τη χώρα διαμονής σας.

Εάν υποβάλετε αίτηση αλλά δεν πληρώσετε τους φόρους σας Θα έχετε άλλη διεύθυνση για χρήση.

Για παράδειγμα, εάν προσπαθείτε να υποβάλετε Φόρμα 941, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη διεύθυνση:

Connecticut Delaware District of Columbia Georgia Illinois Indiana Kentucky Maine Maryland Massachusetts Michigan New Hampshire New Jersey New York North Carolina Ohio Pennsylvania Rhode Island South Carolina Tennessee Virginia West Virginia Wisconsin Υπουργείο οικονομικών

έσοδα της περιοχής

Κάνσας Σίτι, Μιζούρι 64999-0005

έσοδα της περιοχής

Τ.Κ. 806532

Σινσινάτι, Οχάιο 45280-6532

Αλαμπάμα Αλάσκα Αριζόνα Αρκάνσας Καλιφόρνια Κολοράντο Φλόριντα Χαβάη Αϊντάχο Αϊόβα Κάνσας Λουιζιάνα Μινεσότα Μισισίπι Μιζούρι Μοντάνα Νεμπράσκα Νεβάδα Νέο Μεξικό Βόρεια Ντακότα Οκλαχόμα Οκλαχόμα Γιούτα Ουάσιγκτον Γουαϊόμινγκ Υπουργείο οικονομικών

έσοδα της περιοχής

Acton UT 84201-0005

έσοδα της περιοχής

Τ.Κ. 932100

Louisville, KY 40293-2100

Μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα με τις διευθύνσεις της πολιτείας στον ιστότοπο της IRS εδώ.

Πότε πρέπει να υποβάλω τη φορολογική μου δήλωση;

Πρέπει να υποβάλετε ομοσπονδιακή φορολογική δήλωση μία φορά το χρόνο. Αυτή η προθεσμία είναι γνωστή ως φορολογική ημέρα και είναι το τέλος του οικονομικού έτους.

Η επόμενη φορολογική ημερομηνία είναι ο Απρίλιος του 2023. Επί του παρόντος, η φορολογική ημερομηνία 2023 έχει οριστεί να είναι η 15η Απριλίου.

Κανονικά, η φορολογική ημέρα είναι η 15η Απριλίου, αλλά εάν είναι Κυριακή ή αργία, θα μετατεθεί για τις 18 Απριλίου.

Κατά την δημοσίευση της φορολογικής σας δήλωσης Συνιστάται να τους στείλετε email τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από τη λήξη της προθεσμίας.

Τι συμβαίνει εάν η φορολογική μου δήλωση σταλεί σε λάθος διεύθυνση;

Τι συμβαίνει εάν η φορολογική μου δήλωση σταλεί σε λάθος διεύθυνση;

Έτσι, σας πήρε εβδομάδες για να μάθετε ότι στείλατε τη φορολογική σας δήλωση σε λάθος μέρος. Τι συμβαίνει τώρα;

Τα καλά νέα για εσάς είναι Αρκεί να ταχυδρομήσετε τα αντικείμενά σας πριν από την ημέρα φόρου. Δεν θα τιμωρηθείτε για αυτό το λάθος και η IRS θα φροντίσει η επιστροφή σας να κατευθυνθεί στο κατάλληλο άτομο.

Το μειονέκτημα της επιστροφής σε λάθος διεύθυνση είναι ότι οι επιστροφές χρημάτων και η επεξεργασία της φόρμας σας θα καθυστερήσουν για μερικές εβδομάδες.

Μπορώ να υποβάλω αίτηση για παράταση πληρωμής ταχυδρομικών τελών;

Επομένως, κατά τη συμπλήρωση φορολογικής δήλωσης θα λάβει απροσδόκητα πολλά φορολογικά τιμολόγια Αλλά τώρα δεν έχετε χρήματα να πληρώσετε. Τι θα κάνεις?

Θα πρέπει να προσπαθήσετε να υποβάλετε έγκαιρα τη φορολογική σας δήλωση για να αποφύγετε πρόσθετες κυρώσεις.

Εάν χρειάζεστε περισσότερο χρόνο Υποβάλετε αίτηση για βραχυπρόθεσμη παράταση πληρωμής (έως 180 ημέρες) ή μακροπρόθεσμη παράταση. (χωρίς χρονικό όριο)

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για βραχυπρόθεσμη ανανέωση εάν οφείλετε έως και 100.000 $, αλλά οι μακροπρόθεσμες ανανεώσεις περιορίζονται σε όσους οφείλουν έως και 50.000 $.

Εάν έχετε χαμηλό εισόδημα Υπάρχει μια μικρή συνδρομή για αυτές τις επεκτάσεις πληρωμής.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ταχυδρομική πάγια εντολή.

Μπορείτε να υποβάλετε και τις δύο αυτές αιτήσεις ταχυδρομικώς, ωστόσο το online είναι ταχύτερο και φθηνότερο.

Πρέπει να υποβάλω τους φόρους μου μέσω ταχυδρομείου;

Η υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης δεν είναι πλέον η μόνη επιλογή.

Αν και μπορείτε ακόμα να ταχυδρομήσετε τη φορολογική σας δήλωση. Αλλά μπορείτε να υποβάλετε φόρμες με φαξ, τηλεφωνικά, αυτοπροσώπως και ηλεκτρονικά.

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να υποβάλετε τη φορολογική σας δήλωση είναι να το κάνετε ηλεκτρονικά.

Μάθε περισσότερα: Μπορώ να στείλω φορολογική δήλωση σε κανονικό φάκελο;

συνοψίζω

Η διεύθυνση στην οποία υποβάλλετε την επιστροφή φόρου εξαρτάται από τη φόρμα που συμπληρώνετε. που μένεις Και πληρώνετε έγκαιρα τα φορολογικά σας τιμολόγια;

Μπορείτε να βρείτε την ταχυδρομική διεύθυνση που χρειάζεστε στην επάνω δεξιά γωνία της πρώτης σελίδας της φόρμας που συμπληρώσατε. ή επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο της IRS.

Δημιουργήστε ένα αντίγραφο της φόρμας σας και ελέγξτε ξανά τη διεύθυνση πριν την υποβάλετε. Εάν η φόρμα αποσταλεί σε λάθος διεύθυνση Η επιστροφή χρημάτων σας ενδέχεται να καθυστερήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *