Πληρώνετε φόρους στα επανεπενδυμένα μερίσματα; –

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Για όποιον εργάζεται ή δραστηριοποιείται στο χρηματιστήριο. Τα μερίσματα αποτελούν σημαντικό μέρος της διανομής κερδών για εσάς και τους συνεργάτες σας.

Όταν η εταιρεία σας τα πηγαίνει αρκετά καλά ώστε να μπορείτε να αντισταθμίσετε ή να έχετε καλά κέρδη. Τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσετε μερίσματα για εσάς και τους μετόχους σας.

Τι γίνεται όμως με τα χρήματα που δεν καταβάλλονται στους μετόχους ως μέρος των κερδών τους;

Τις περισσότερες φορές, τυχόν μερίσματα που δεν προέρχονται από μετόχους επανεπενδύονται στην εταιρεία. Δεν είναι να απορείς Αυτό λέγεται «Επανεπένδυση μερισμάτων»

Αυτά είναι συχνά απαραίτητα για τη συνεχή ανάπτυξη και ευημερία μιας εταιρείας. Επομένως, είναι σημαντικό σημείο επαφής όταν μια επιχείρηση φτάνει σε αυτό το στάδιο.

Ωστόσο, εάν αυτά τα χρήματα γίνουν μέρος των κεφαλαίων της εταιρείας για επανεπένδυση, Αυτό σημαίνει ότι τα επανεπενδυμένα μερίσματα θα πρέπει να φορολογούνται ως μέρος της εταιρείας;

Αυτό το άρθρο ελπίζει να απαντήσει σε αυτήν την αινιγματική ερώτηση.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα απαντήσουμε στο ερώτημα εάν αυτές οι επανεπενδύσεις πρέπει να περιλαμβάνονται στους φόρους εταιρειών. Συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών για το πότε πρέπει να πληρώσετε φόρους.

Πρέπει να πληρώσετε φόρους στα επανεπενδυμένα μερίσματα;

πριν πάμε παρακάτω Πρέπει να απαντήσουμε στο κύριο ερώτημα που θέσαμε στην εισαγωγή αυτού του άρθρου: Πρέπει να πληρώνετε φόρους στα επανεπενδυμένα μερίσματα;

Η σύντομη απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι «ναι».

Η μακροσκελής απάντηση είναι ότι τα μερίσματα επανεπενδύονται μέσω μετοχών γνωστών ως Προγράμματα επανεπένδυσης μερισμάτων (ή DRIP) ή μέσω αμοιβαίων κεφαλαίων που αντιμετωπίζονται ως τακτικά μερίσματα μετρητών σε εταιρείες ή ιδιώτες. Τα μερίσματα φορολογούνται την ίδια χρονιά που καταβάλλονται για πρώτη φορά.

Αυτό οδηγεί σε ένα κοινό λάθος που κάνουν οι νέοι επενδυτές. Αυτό συμβαίνει επειδή τα μερίσματα σε μετρητά γενικά δεν φορολογούνται. και όχι μερισματικό απόθεμα

Είναι σημαντικό να αφήσουμε αυτή τη σκέψη στην άκρη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερους φόρους που καταβάλλονται σε ομοσπονδιακούς και κρατικούς φορείς.

Πώς φορολογούνται τα επανεπενδυμένα μερίσματά σας;

Τώρα γνωρίζετε ότι τα επανεπενδυμένα μερίσματα φορολογούνται σε αυτές τις επανεπενδύσεις. Πώς να πληρώσετε φόρους

Εάν λαμβάνετε μερίσματα σε ένα οικονομικό έτος Πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε εάν τα μερίσματα που έχετε είναι κοινά μερίσματα ή αναγνωρισμένα μερίσματα.

Για παράδειγμα, τα κοινά μερίσματα φορολογούνται στο κανονικό επίπεδο στο πλαίσιο του φόρου εισοδήματος.

Από την άλλη πλευρά, τα κατάλληλα μερίσματα δεν προσφέρονται από μεγάλες εταιρείες όπως η Johnson & Johnson.

Αυτά τα μερίσματα που πληρούν τις προϋποθέσεις φορολογούνται γενικά με τον ίδιο συντελεστή με τα κέρδη κεφαλαίου. Γνωστό και ως μακροπρόθεσμα κέρδη κεφαλαίου.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η ανισότητα ήταν πρωτόγνωρη πριν από το 2003, την ίδια χρονιά που εφαρμόστηκαν νόμοι για τις φορολογικές περικοπές σε διαφορετικές πολιτείες.

Πληρώνετε φόρους στα επανεπενδυμένα μερίσματα;

Επιλέξιμοι για επιλέξιμα μερίσματα

Γενικά, τα «κατάλληλα» μερίσματα έχουν ορισμένα προσόντα που πρέπει να πληρούνται για να μπορούν να ταξινομηθούν ως μερίσματα:

  • Οι κάτοχοι μερισμάτων υποχρεούνται να διατηρούν το απόθεμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, που συνήθως κυμαίνεται από 60 έως 90 ημέρες, ανάλογα με τον τύπο του αποθέματος.
  • Τα μερίσματα πρέπει να βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες ή να είναι ξένη εταιρεία που συνεχίζει να επωφελείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω φορολογικής συνθήκης ή άλλου συγκεκριμένου λόγου.
  • Το μέρισμα θα πρέπει να καταβληθεί μετά την 31η Δεκεμβρίου 2002.

Το μέγιστο ποσό φόρου που πρέπει να πληρώσετε για μερίσματα που πληρούν τις προϋποθέσεις είναι 20% του εισοδήματος από μερίσματα. Αυτό είναι χαμηλότερο από το μέσο επιτόκιο που θα πληρώνατε εάν λαμβάνατε τακτικά μερίσματα.

Ωστόσο, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι Εάν μια εταιρεία που σας καταβάλλει μερίσματα σάς επιτρέπει να αγοράσετε πίσω μετοχές που πληρώνουν μερίσματα κάτω από την αγοραία αξία Η διαφορά μεταξύ της εύλογης αγοραίας αξίας και της τιμής αγοράς είναι με τον συνήθη συντελεστή φόρου εισοδήματος.

άλλους παράγοντες

Έτσι, καλύψαμε τα βασικά που πρέπει να κατανοήσετε σχετικά με τους φόρους επανεπένδυσης μερισμάτων.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που επηρεάζουν το γενικό ποσό των φόρων που πληρώνετε με μερίσματα.

Δύο σημαντικοί παράγοντες είναι το γενικό εύρος εισοδήματος και η οικογενειακή σας κατάσταση.

φορολογικό όριο

Γενικά, οι φόροι μας πρέπει να αντικατοπτρίζουν το ποσό που λαμβάνετε από όλες τις πηγές εισοδήματός σας. καθώς και τα μερίσματα

Για παράδειγμα, εάν κερδίζετε περισσότερα από 38.600 $, ο φορολογικός συντελεστής υπεραξίας είναι περίπου 15%.

Ο μόνος λόγος για περισσότερα είναι εάν κερδίζετε 15% πάνω από το όριο, πράγμα που σημαίνει ότι ένας χρήστης κερδίζει περισσότερα από 425.800 $.

Τα μακροπρόθεσμα κέρδη κάτω των 38.600 $ δεν φορολογούνται στα μερίσματα.

οικογενειακή κατάσταση

Γενικά, το να είσαι μέλος μιας οικογένειας σημαίνει όσο υψηλότερο είναι το όριο στο οποίο αρχίζεις να πληρώνεις φόρους.

Για παράδειγμα, η υποβολή οικιακών φόρων μεταξύ παντρεμένων ζευγαριών πρέπει να αρχίσει να πληρώνει τον φορολογικό συντελεστή μερισμάτων εάν κερδίζουν περισσότερα από 77.200 $.

επίσης Τα κέρδη άνω των 479.000 $ αναμένεται να πληρώσουν το υψηλότερο ποσοστό 20%.

τελικές σκέψεις

όπως βλέπεις Η επανεπένδυση με μερίσματα και φόρους μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένη. Αλλά ελπίζω αυτό το άρθρο να βοηθήσει να ρίξει λίγο φως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *