Οι 10 καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες για επαγγελματικά οχήματα –

บริษัทประกันภัยที่ดีที่สุดสำหรับรถยนต์เพื่อการพาณิชย์

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Γνωρίζατε ότι εάν έχετε ένα επαγγελματικό όχημα που χρησιμοποιείτε κυρίως για εργασία; Δεν θα μπορείτε να το αναφέρετε στο προσωπικό σας ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου. Φυσικά, πολλές από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων, όπως η Progressive και η National, προσφέρουν εμπορικές πολιτικές αυτοκινήτων εκτός από τη σειρά προσωπικών τους οχημάτων. Όμως οι δύο εταιρείες είναι τελείως διαφορετικές.

Η οδήγηση επαγγελματικού οχήματος ενέχει ορισμένους συγκεκριμένους κινδύνους. που ο ασφαλιστής επαγγελματικών οχημάτων γνωρίζει καλά και πρέπει να χρεώνουν ανάλογα. Ποιες είναι οι καλύτερες εμπορικές ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων και τι προσφέρουν; Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για να μάθετε για τις 10 κορυφαίες εμπορικές ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. και τι μπορούν να προσφέρουν στην επιχείρησή σας

Οδηγίες για την Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρεία για Επαγγελματικά Οχήματα

Όταν ψάχνετε για την καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία για επαγγελματικά οχήματα. (Για εμπορικούς σκοπούς) Θα πρέπει να δείτε την αξιολόγηση της εταιρείας. ιστορία της εταιρείας Δυνατότητα πληρωμής μεγάλων απαιτήσεων και εμπειρία στον τομέα σας Συγκεντρώσαμε τις 10 καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες για επαγγελματικά οχήματα. (επαγγελματικά οχήματα) με βάση την εκτενή μας έρευνα.

1. Προοδευτική Ασφάλιση Επιχειρήσεων

Η Progressive είναι η καλύτερη εμπορική ασφάλεια αυτοκινήτου με την καλύτερη συνολική εξοικονόμηση. Είναι η κορυφαία εμπορική εταιρεία ασφάλισης αυτοκινήτων στις ΗΠΑ που καλύπτει το 12% της αγοράς.Προσφέρει υψηλής ποιότητας εμπορική ασφάλιση για οδηγούς φορτηγών και τεράστιες εκπτώσεις για το στόλο σας.

Έχουν πολιτικές και στις 50 πολιτείες και μπορούν να καλύψουν το ρυμουλκό σας αν θέλετε.

Progressive Standard Vehicles:

 • σκουπιδιάρικο
 • φορτηγό παράδοσης
 • φορτηγό τσιμέντου
 • φορτηγό κουτί
 • φορτηγό παγωτού
 • και τα λοιπά.

Είτε οδηγείτε ένα γενικό επαγγελματικό όχημα, όπως ένα μικρό αυτοκίνητο ή ένα SUV, μπορείτε να συντάξετε μια εμπορική πολιτική για προηγμένα οχήματα. εάν χρησιμοποιείται κυρίως για επαγγελματικούς λόγους

Μπορείτε να τους καλέσετε ή να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας online για μια προοδευτική προσφορά. κατά την πληρωμή του συμβολαίου Μπορείτε να πληρώσετε τα ασφάλιστρά σας εκ των προτέρων ή να πληρώσετε σε μηνιαίες δόσεις.

Προσφορά Προοδευτικής Κάλυψης

Η Progressive προσφέρει στους πελάτες της μια γενική πολιτική ευθύνης. Ανασφάλιστοι και ανασφάλιστοι αυτοκινητιστές Επιστροφές χρημάτων ενοικίου, συγκρούσεις και ολοκληρωμένη κάλυψη Εάν θέλετε να προσθέσετε ιατρική κάλυψη στο συμβόλαιό σας Μπορείτε να προσθέσετε ιατρικά έξοδα ή κάλυψη προσωπικών τραυματισμών. Αυτό θα βοηθήσει στην προστασία του αναβάτη σας εάν τραυματιστεί σε ατύχημα.

2. Κρατικό Αγρόκτημα

Η State Farm εκτιμάται ιδιαίτερα για την εξυπηρέτηση πελατών της. Έχουν καλύτερη οικονομική ισχύ και υψηλότερες βαθμολογίες ικανοποίησης για τη διαδικασία χειρισμού των απαιτήσεών τους. Όπως οι περισσότερες εμπορικές ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων, Προσφέρουν γενική ευθύνη, σύγκρουση και ολοκληρωμένη κάλυψη. Σας επιτρέπουν επίσης να αγοράσετε κάλυψη ανασφάλιστων/ανασφάλιστων αυτοκινητιστών και κάλυψη ιατρικών εξόδων.

Εάν θέλετε να λάβετε ένα συμβόλαιο με την State Farm, πρέπει να συναντήσετε έναν πράκτορα ή να τον καλέσετε στο τηλέφωνο. Δεν θέλουν να ελέγχουν τις εκτιμήσεις κόστους τους στο διαδίκτυο.

3. Χάρτφορντ

Η Χάρτφορντ είναι μια εξαιρετική εταιρεία αν είσαι μεγάλη επιχείρηση. Έχουν λίγα παράπονα από τη NAIC, αλλά η φήμη τους για την παροχή μοναδικών λύσεων τους ξεχωρίζει από τις μεγαλύτερες εταιρείες. Η ομάδα Hartford Risk Engineering βοηθά την επιχείρησή σας να εντοπίσει την επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά μέσω τηλεματικής. και χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να εκπαιδεύσετε τους οδηγούς σας.

Μπορούν να πουλήσουν μία μόνο γραμμή εμπορικής ασφάλισης αυτοκινήτου. Αλλά τους αρέσει να γράφουν πολλές γραμμές. Δυστυχώς, πρέπει να τους τηλεφωνήσετε απευθείας αν θέλετε μια προσφορά. Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1810 και έχει βαθμολογία οικονομικής ισχύος A+.

4. Επιβάτες

Η Travelers είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος εμπορικής ασφάλισης αυτοκινήτων που ειδικεύεται στην εμπορική ασφάλιση. Οι πολιτικές τους είναι διαθέσιμες και στις πενήντα πολιτείες και διαθέτουν μια εκτενή βιβλιοθήκη πόρων διαχείρισης κινδύνου.

Εάν θέλετε να προσθέσετε μια πολιτική κάλυψης μη ιδιόκτητων οχημάτων στην πολιτική σας για επαγγελματικά οχήματα μπορούν να το κάνουν για εσάς Έχουν τέσσερις στις πέντε αξιολογήσεις πελατών. Εάν θέλετε να δείτε ποια είναι η προσφορά σας για μια πολιτική επαγγελματικών οχημάτων, Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον επιβάτη. Πουλάνε ασφαλιστήρια μέσω πρακτόρων.

5. Εμπιστοσύνη

Η Amtrust προσφέρει κάλυψη ευθύνης επαγγελματικών οχημάτων στους πελάτες της για την κάλυψη όλων των τύπων οχημάτων. Είτε χρειάζεστε μια πολιτική μεμονωμένης μονάδας είτε μια πολιτική οχημάτων, μπορεί να γράψει μια πολιτική για εσάς. Η Amtrust έχει μια επιχείρηση που τους αρέσει και δεν της αρέσει.

Επιχειρήσεις που απαιτούνται από την Amtrust:

 • Εργολάβοι οικιστικών και εμπορικών χώρων
 • Διανομέας
 • εξοπλισμός επισκευής
 • ενεργειακή εταιρεία

Παραδείγματα πωλητών περιλαμβάνουν πωλητές τροφίμων ή ποτών. για εργολάβους Τους αρέσει να συνεργάζονται με εταιρείες HVAC, εξωραϊσμού και πλαισίωσης.

Μη επιλέξιμες επιχειρήσεις:

 • αεροπειρατής αυτοκινήτου
 • ασθενοφόρο
 • διακόπτης κυκλώματος
 • μετακινώντας βαρύ εξοπλισμό
 • Σχέδιο από σίδερο/ατσάλι
 • και τα λοιπά.

Για να πάρετε την πολιτική Πρέπει να τους τηλεφωνήσετε. Πρέπει να συμπληρώσετε μια αίτηση ACORD με τη FEIN και να παράσχετε μια λίστα με τα τρέχοντα προγράμματα οδήγησης και την απώλεια τριών ετών. Όπως οι περισσότερες εμπορικές ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων, Προσφέρουν κάλυψη σύγκρουσης για υπο/ανασφάλιστους αυτοκινητιστές. πληρωμή ιατρικών εξόδων Κάλυψη προσωπικών τραυματισμών και γενική κάλυψη ευθύνης

6. ΑΑΑ

Ενώ οι περισσότεροι πελάτες παραπονιούνται ότι η AAA προσφέρει μερικά από τα υψηλότερα ποσοστά μεταξύ των περισσότερων εμπορικών ασφαλιστικών εταιρειών αυτοκινήτων, δεν είναι ασυνήθιστο. Δίνουν επίσης υψηλούς βαθμούς για την εξυπηρέτηση πελατών και τις επιλογές πακέτων. Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις Υπάρχουν ορισμένες εκπτώσεις που μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους. Και μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του κόστους του συμβολαίου σας.

Προσφέρουν τυπική ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτου (σύγκρουση, κάλυψη κ.λπ.) στους πελάτες τους. αν θέλεις Προσφέρουν τηλεματική για την παρακολούθηση των οδηγών και της οδηγικής τους συμπεριφοράς. Εάν ο οδηγός σας οδηγεί με ασφάλεια θα έχετε έκπτωση

7. Πανελλαδικά

Σε εθνικό επίπεδο, αν και το όνομα μπορεί να το υποδηλώνει. Αλλά δεν είναι διαθέσιμο σε όλη τη χώρα. στην πολιτεία στην οποία διαμένουν Έχουν υψηλές βαθμολογίες ικανοποίησης πελατών και μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες διάφορες εκπτώσεις. Μπορείτε να καλέσετε ή να υποβάλετε προσφορά online.

Κάλυψη που προσφέρεται σε επιχειρήσεις:

 • Τυπική κάλυψη (Συγκρούσεις, Κάλυψη, PIP, MedPay, Γενική Ευθύνη)
 • Κάλυψη δανείων αυτοκινήτου ή κενού μίσθωσης
 • Χάθηκε η χρήση ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου
 • αλλαγή νέου αυτοκινήτου
 • συσκευασμένα εμπορικά προϊόντα

Εάν εσείς ή οι υπάλληλοί σας έχετε ένα ατύχημα Δεν χρειάζεται να τους τηλεφωνήσετε. Μπορείτε να υποβάλετε μια αξίωση στο διαδίκτυο και να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αξίωσης. Προσφέρουν επίσης επιστροφές ενοικίου εάν χρειαστεί.

8. Αμοιβαία Ελευθερία

Η Liberty Mutual λειτουργεί εμπορικά ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων και στις πενήντα πολιτείες. Ενώ μπορούν να συντάξουν πολιτικές και στις 50 πολιτείες, η πλήρης κάλυψή τους δεν ισχύει για όλες τις πολιτείες.

Έχουν εξαιρετική οικονομική ευρωστία και οι υπηρεσίες αξιώσεων είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν θέλετε να κάνετε μια αξίωση θα πρέπει να τους τηλεφωνήσετε Οι αξιώσεις δεν μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά για πολιτικές επαγγελματικών οχημάτων.

Διαθέσιμη Αμοιβαία Κάλυψη Liberty:

 • Γενική κάλυψη (Συγκρούσεις, Κάλυψη, PIP, MedPay, Γενική ευθύνη)
 • Liberty Mutual Fund
 • Αλλάξτε ένα νέο αυτοκίνητο ή καλύτερα
 • Εγγύηση επισκευής εφ’ όρου ζωής
 • Αποζημίωση ενοικίασης αυτοκινήτου
 • συγγνώμη για το ατύχημα

Η Liberty Mutual είναι μια εταιρεία Fortune 500 και μία από τις δέκα μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχουν εξαιρετική βαθμολογία AM, που σημαίνει ότι είναι οικονομικά ισχυροί στο χειρισμό αξιώσεων. Έχουν υψηλή βαθμολογία και πιστοποιούνται από το Better Business Bureau.

9. Hiscox

Το Hiscox υπάρχει εδώ και πάνω από εκατό χρόνια. Αλλά δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι για αυτήν την εταιρεία. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι αρκετά εξοικειωμένοι με άλλες κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων όπως η Nationwide και η Farmers.

Μάλλον επειδή γράφουν κυρίως επιχειρηματικές πολιτικές. Όχι προσωπική πολιτική αυτοκινήτου Προσφέρουν επίσης βασική κάλυψη επαγγελματικών οχημάτων εκτός από την ιατρική κάλυψη που σχετίζεται με τα αυτοκίνητα.

Οι πολιτικές του Hiscox Commercial Vehicle καλύπτουν ζημιές σε οχήματα που ενοικιάζονται, ανήκουν ή μισθώνονται για επαγγελματική χρήση. Έχουν βαθμολογία Α από το Better Business Bureau και οι πελάτες τους λένε ότι οι τιμές τους είναι δίκαιες σε σύγκριση με άλλους ασφαλιστές.

10. Philadelphia Insurance

Όπως το Hiscox, η Philadelphia Insurance Company, επίσης γνωστή ως PHLY Insurance, είναι πολύ γνωστή στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. ασυνήθιστο Έχουν βαθμολογηθεί με A++ από την AM και είναι μία από τις καλύτερες μικρές εταιρείες της Αμερικής. Η Philadelphia προσφέρει όλες τις βασικές καλύψεις που παρέχονται από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες. Αλλά έχουν πρόσθετες προσωπικές προστασίες:

 • ομάδα ενοικιαστών
 • τιμή ενοικίασης πακέτου
 • εργολάβος σχολικών λεωφορείων

Οι εργολάβοι ιδιωτικών σχολικών λεωφορείων που εξυπηρετούν ιδιωτικά σχολεία πρέπει να διασφαλίζουν ότι τα λεωφορεία τους καλύπτονται επαρκώς για να φροντίζουν τους πολύτιμους επιβάτες τους. Δεν επεκτείνουν όλοι οι ασφαλιστές την κάλυψη σε ιδιωτικά σχολικά λεωφορεία, αλλά η PHLY μπορεί.

Κάλυψη για γενικά επαγγελματικά οχήματα

σε όλο το άρθρο Έχουμε αναφέρει διάφορες καλύψεις. Γενικά για όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες Αυτές οι καλύψεις περιλαμβάνουν συγκρούσεις. Ολοκληρωμένη κάλυψη Κάλυψη ενοικίασης και άλλα. Ας εξηγήσουμε τι είναι κάθε κάλυψη και πώς λειτουργεί.

κάλυμμα προσκρούσεων

Η κάλυψη σύγκρουσης προστατεύει το επαγγελματικό σας όχημα όταν εσείς ή ο οδηγός συγκρούεστε με άλλο αντικείμενο. Άλλα αντικείμενα μπορεί να είναι τοίχοι, άλλο αυτοκίνητο, πεζοί ή άλλα αντικείμενα στο δρόμο.

Η κάλυψη σύγκρουσης είναι η προστασία πρώτου προσώπου. Αυτό σημαίνει ότι καλύπτεται μόνο το αυτοκίνητό σας. Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν την κάλυψη Θα σας ζητηθεί να πληρώσετε την έκπτωση. Τα περισσότερα συμβόλαια έχουν έκπτωση σύγκρουσης 500 $ ή περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε ζημιά αξίας 1.000 $, θα πληρώσετε 500 $ και η ασφαλιστική εταιρεία θα πληρώσει άλλα 500 $.

Ολοκληρωμένη κάλυψη

Ολοκληρωμένη κάλυψη για ζημιές στο όχημά σας που δεν θεωρούνται σύγκρουση Ολοκληρωμένη κάλυψη, για παράδειγμα, καλύπτει πλημμύρες, κλοπές, βανδαλισμούς, ζημιές από χαλάζι ή πυρκαγιά.

Οτιδήποτε προσδιορίζεται ως Οι «Πράξεις του Θεού» θα καλύπτονται υπό πλήρη προστασία. Ακόμα κι αν το αυτοκίνητό σας συγκρουστεί με ζώα Εξετάζονται συγκρούσεις ζώων «Πράξεις του Θεού» καθώς και κάλυψη σύγκρουσης Υπάρχει μια κράτηση που πρέπει να πληρώσετε για να επισκευάσετε το αυτοκίνητο.

προστασία προσωπικών τραυματισμών

Η κάλυψη προσωπικών τραυματισμών, γνωστή και ως PIP, καλύπτει εσάς ή τον οδηγό σας σε περίπτωση τραυματισμού. Εάν ο οδηγός σας οδηγεί ή κάποιος επιβάτης τραυματιστεί σε ατύχημα Μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την κάλυψη για να φροντίσουν τους τραυματισμούς τους.

ιατρικά έξοδα

Η πληρωμή ιατρικών λογαριασμών, επίσης γνωστή ως MedPay, είναι παρόμοια με την κάλυψη προσωπικών τραυματισμών. Αλλά δεν είναι διαθέσιμο σε κάθε πολιτεία. Ανάλογα με το πού ζείτε, το MedPay μπορεί να είναι η προτιμώμενη επιλογή. ενώ σε άλλες περιοχές Καλύπτεται μόνο το PIP. Το MedPay καλύπτει ιατρικά έξοδα που προκύπτουν ως αποτέλεσμα ατυχήματος που προκλήθηκε από εσάς ή τον οδηγό σας.

προστασία από σωματικές βλάβες

Η κάλυψη σωματικών βλαβών, επίσης γνωστή ως BI, είναι κάλυψη ευθύνης που καλύπτει άλλους. Εάν ο οδηγός σας πάθει ατύχημα και τραυματίσει το άτομο που το χτύπησε. Η κάλυψη σωματικών βλαβών σας καλύπτει τραυματισμούς άλλων αναβατών.

Αυτή η κάλυψη ισχύει μόνο εάν ο οδηγός σας έφταιξε στο συμβάν. καθώς αποτελεί προστασία έναντι της ευθύνης Δεν χρειάζεται να πληρώσετε την έκπτωση. Αντίθετα, η εμπορική σας ασφάλεια αυτοκινήτου θα πληρώσει για τραυματισμούς άλλων οδηγών εκτός του πεδίου εφαρμογής του συμβολαίου σας.

Κάλυψη υλικών ζημιών

Η κάλυψη ζημιών περιουσίας, επίσης γνωστή ως PT, είναι κάλυψη ευθύνης. Εάν ο οδηγός σας κριθεί ένοχος για ζημιά στο όχημα ή σε άλλη ιδιοκτησία άλλου ατόμου Αυτή η ασφάλεια θα πληρώσει για αυτές τις ζημιές. καθώς και σωματικές βλάβες Δεν υπάρχουν κρατήσεις για έξοδα που πρέπει να πληρώσετε. Αντίθετα, η ασφαλιστική εταιρεία του αυτοκινήτου σας θα πληρώσει τις ζημιές για λογαριασμό σας.

Πρόσθετες σημειώσεις για BI και PD

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι σωματικές βλάβες και οι υλικές ζημιές συνοδεύονται από ένα επιπλέον στρώμα προστασίας. Η εμπορική σας ασφάλιση αυτοκινήτων μπορεί να σας δώσει νομικές συμβουλές. Εάν το άλλο μέρος σας μηνύσει για τραυματισμό Μπορούν να διαπραγματευτούν με το άλλο μέρος για λογαριασμό σας. Άρα δεν χρειάζεται.

Επιστροφή ενοικίου

Η αποζημίωση ενοικίασης είναι κάλυψη που σας παρέχει ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο ενώ το αυτοκίνητό σας βρίσκεται στο γκαράζ για επισκευές ατυχήματος. Εάν το όχημά σας είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας λόγω αλλαγής λαδιών ή επισκευής που σχετίζεται με ατύχημα Δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κάλυψη.

Προφανώς χρησιμοποιείται μόνο για τροχαία ατυχήματα. Ορισμένοι πάροχοι επιτρέπουν ενοικιάσεις για λογαριασμό σας. ενώ άλλες εταιρείες απαιτούν από εσάς να πληρώσετε ενοίκιο εκ των προτέρων. Εάν η πολιτική της Εταιρείας απαιτεί την εφαρμογή του τελευταίου Πρέπει να υποβάλετε μια απόδειξη στο τέλος της ενοικίασης.

Αγοράστε εύκολα την πολιτική της επιχείρησής σας.

Τώρα είστε εξοικειωμένοι με τις δέκα καλύτερες εμπορικές ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων. Ήρθε η ώρα να εγγραφείτε για να λάβετε την καλύτερη πολιτική για εσάς. ως ιδιοκτήτης επιχείρησης Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ισορροπήσεις. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να σκεφτείτε είναι να ασχοληθείτε με την εμπορική σας πολιτική αυτοκινήτων.

Είτε αποφασίσετε να συνεργαστείτε με την Progressive είτε με την State Farm, πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει μια εταιρεία που μπορεί να συμπληρώσει την επιχείρησή σας. Συνιστούμε να διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με το πώς να αγοράσετε ασφάλεια αυτοκινήτου. Αν βρήκατε το άρθρο μας Οι “Καλύτερες Εταιρείες Ασφάλισης Επαγγελματικών Οχημάτων” είναι χρήσιμο και θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εμπορικές αποσβέσεις και πώς να κάνετε οικονομία στο συμβόλαιο επαγγελματικών οχημάτων σας; Δείτε το blog μας σήμερα!

Μάθε περισσότερα

Οφέλη από την αγορά ενός αυτοκινήτου Premium για την επιχείρησή σας

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνεια πολλαπλών αυτοκινήτων;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *