Οι λογιστές πληρώνουν φόρους; –

นักบัญชีจ่ายภาษีหรือไม่?

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Φοβάστε τον φορολογικό χρόνο; Εάν αποφασίσετε να προετοιμάσετε τους δικούς σας φόρους Αυτό μπορεί να διαρκέσει ώρες ή ημέρες ανάλογα με τη μέθοδο αρχειοθέτησης και τα αρχεία που χρησιμοποιείτε.

Σύμφωνα με την IRS, οι φορολογούμενοι χρειάζονται περίπου 13 ώρες κατά μέσο όρο για να επεξεργαστούν μια φορολογική δήλωση. συμπεριλαμβανομένης της κατάθεσης φορολογικό σχεδιασμό και υποβολή εντύπων

Ίσως θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο και να προσλάβετε έναν λογιστή. Αλλά αυτές οι υπηρεσίες μπορεί να είναι ακριβές και ο χρόνος που εξοικονομείται είναι σημαντικός. Έτσι, μπορείτε να επισημάνετε τη διαφορά ώστε να μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω. ή στη χειρότερη περίπτωση Καθυστερήσεις πληρωμών IRS

Οπως και να έχει Ίσως θέλετε να μάθετε τον ρόλο ενός λογιστή σε σχέση με τους φόρους σας. Έτσι μπορείτε να αποφασίσετε αν θα το κάνετε μόνοι σας ή όχι.

Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τι κάνει ένας λογιστής και πώς να διευκολύνετε τη διαδικασία για εσάς.

Τι κάνει ένας λογιστής με τους φόρους;

κατά την υποβολή των φόρων Ένας λογιστής μπορεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε σωστά τα φορολογικά σας έντυπα. και σας συμβουλεύει για μελλοντικές οικονομικές αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν τους φόρους σας.

Θα καταθέσουν τους φόρους σας ηλεκτρονικά με τα κατάλληλα έγγραφα, ώστε να λάβετε την επιστροφή των χρημάτων σας το συντομότερο δυνατό.

Εάν υποβληθείτε σε έλεγχο Ένας λογιστής μπορεί να σας βοηθήσει και εδώ. Μπορείτε να διαχειριστείτε τις επιθεωρήσεις.

Επειδή η φορολογική περίοδος είναι μια αγχωτική περίοδος στον λογιστικό κόσμο. Αυτό μπορεί να γίνει ευκολότερο εάν αποφασίσετε να προσλάβετε έναν λογιστή για να βεβαιωθείτε ότι παρέχετε τη σωστή τεκμηρίωση για να αποφύγετε τη σπατάλη χρόνου και την πληρωμή των προστίμων.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι λογιστές κερδίζουν κατά μέσο όρο 58.515 $, πολύ πάνω από το όριο των 12.550 $ ετησίως εάν είναι ελεύθεροι. και αυξάνεται σε 25.100 $ εάν εγγραφούν από κοινού.

Ενώ μπορεί να πιστεύετε ότι οι λογιστές θα βρουν εύκολη την υποβολή φόρων, δεν είναι. Υπάρχουν όμως ηλεκτρονικοί τρόποι για να υποβάλετε τους φόρους σας που κρατούν τα πάντα σε τάξη.

Ορισμένες εταιρείες τήρησης βιβλίων προσφέρουν εκπτώσεις στους υπαλλήλους τους. Κάτι που το κάνει πολύ πιο εύκολο. Αλλά γνωρίζοντας ότι η λογιστική δεν σχετίζεται πάντα άμεσα με τους φόρους. Αλλά είναι νομική απαίτηση όσον αφορά τους φόρους. θα σας πει την πρακτική σημασία

Τι γίνεται αν πληρώσω μόνος μου τους φόρους;

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να ακολουθήσουν αυτή τη διαδρομή επειδή δεν βλέπουν την ανάγκη για λογιστή. Και μπορούν να εξοικονομήσουν 180 $ την ώρα για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων ομοσπονδιακών ή πολιτειών και 174 $ για άλλες φορολογικές υπηρεσίες.

κατά την περασμένη δεκαετία Το λογισμικό και οι υπηρεσίες λογιστικής έχουν πολλαπλασιαστεί. Αυτό καθιστά την υποβολή των σχεδίων σας ευκολότερη και αυτοματοποιημένη.

Αυτές οι υπηρεσίες επεκτείνονται και σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για να εξισορροπήσουν τα βιβλία. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε τα εξερχόμενα είδη και τα έξοδά σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της IRS, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό προετοιμασίας και υποβολής φορολογικών δηλώσεων για να προετοιμάσετε και να υποβάλετε ηλεκτρονικά την ομοσπονδιακή δήλωση φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της καθοδηγούμενης φορολογικής προετοιμασίας. Η προετοιμασία ή η υποβολή ορισμένων τύπων φόρων είναι δωρεάν. και συμπληρωμένα έντυπα για όλα τα επίπεδα εισοδήματος

Το μόνο μειονέκτημα των συμπληρωματικών φορμών είναι ότι δεν λαμβάνετε οδηγίες προετοιμασίας. και έχει περιορισμένους υπολογισμούς Επομένως, είναι μια επιλογή αρχειοθέτησης «φτιάξ’ το μόνος σου». Χρήσιμο όμως για άτομα με μέτρια οικονομική κατάσταση.

Χρειάζομαι λογιστή;

Χρειάζομαι λογιστή;

Ο μόνος λόγος που οι περισσότεροι άνθρωποι πληρώνουν έναν λογιστή είναι επειδή οι φόροι τους είναι τόσο περίπλοκοι όσο οι καταστάσεις ζωής γενικά.

Εάν η φορολογική σας κατάσταση δεν έχει αλλάξει το προηγούμενο έτος, είστε ελεύθεροι, δεν έχετε παιδιά, εργάζεστε για τον εργοδότη σας. ή δεν έχετε περιουσιακά στοιχεία Μάλλον δεν χρειάζεστε λογιστή.

Η πρόσληψη κάποιου είναι ιδανική αν είστε αυτοαπασχολούμενος ή έχετε μια επιχείρηση. Επειδή μπορούν να σας αποτρέψουν από το να κάνετε λάθη και να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε το ποσό που πρέπει να πληρώσετε στις τριμηνιαίες εκτιμώμενες φορολογικές πληρωμές σας. Άρα δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσεις Ο μεγάλος φορολογικός λογαριασμός φτάνει στην ώρα της κατάθεσης

Εάν δεν έχετε καταθέσει φόρους στο παρελθόν ή οφείλατε φόρους στην IRS, ένας φορολογικός λογιστής μπορεί να σας βοηθήσει να υποβάλετε μια πολυετή δήλωση φόρου αξίας και να μάθετε για τα προγράμματα που προσφέρει η IRS για όσους εμπλέκονται στην κατάσταση.

Συμβουλές για την υποβολή φόρων

Μερικές από τις παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτό το βήμα σε ένα σημείο και ποιος ξέρει, ίσως μπορέσετε να αποφύγετε παγίδες και να επωφεληθείτε από ευκαιρίες εξοικονόμησης.

  • Παρακολουθήστε τα κέρδη σας – Εάν εργάζεστε, δείτε το δελτίο πληρωμής για τα ετήσια κέρδη σας. Φροντίστε να συμπεριλάβετε έσοδα από άλλες πηγές, όπως τα μετρητά που λαμβάνετε, εάν έχετε επενδύσεις, τόκους ή ό,τι πουλάτε.
  • Κρατήστε την κατάλληλη γραφειοκρατία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους – θα πρέπει να κρατάτε αποδείξεις για τα έξοδα εργασίας και τα ιατρικά έξοδα. Φοιτητικά δάνεια ή επενδύσεις και να διατηρεί αρχεία για τουλάχιστον τρία χρόνια.
  • Παρακολουθήστε τα εισοδήματά σας. τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο Θα πρέπει να λαμβάνετε έντυπα από εργοδότες και άλλες πηγές εισοδήματος. που δείχνει το εισόδημα που κερδίζετε Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή φόρμα γιατί αν είναι λάθος, η διαδικασία θα καθυστερήσει.

συμπέρασμα

Τώρα ξέρετε τι μπορεί να κάνει ένας λογιστής για εσάς. Θα λαμβάνετε αποφάσεις πιο εύκολα καθώς πλησιάζει η φορολογική περίοδος. Και μπορείτε να είστε ήσυχοι αρκεί να καταθέσετε το συντομότερο δυνατό.

για γενική διάταξη Οι περισσότεροι φόροι οφείλονται τον Απρίλιο. Ωστόσο, μπορείτε να ζητήσετε παράταση μετά την προθεσμία του Απριλίου για να υποβάλετε την επιστροφή σας.

Εάν οφείλετε στο IRS, μπορείτε να υποβάλετε τους φόρους σας ήδη από τα μέσα Ιανουαρίου. Αλλά δεν χρειάζεται να πληρώσετε μέχρι την προθεσμία του Απριλίου.

Η καλύτερη συμβουλή είναι να παρακολουθείτε τυχόν αλλαγές. στην οικονομική σας κατάσταση τον περασμένο χρόνο και να μιλήσεις με τους ανθρώπους Ένα, αν δεν είστε ακόμα σίγουροι αν πρέπει να προσλάβετε λογιστή.

Ορισμένες λογιστικές εταιρείες μπορούν να εξετάσουν τη φορολογική σας κατάσταση και να κάνουν συστάσεις. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι μπορεί να χρεωθεί μια σταθερή ή ωριαία χρέωση εάν η κατάστασή σας είναι πιο περίπλοκη και απαιτεί περισσότερο χρόνο φροντίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *