Μπορείτε να υποβάλετε φορολογική δήλωση εάν δεν δουλέψατε; –

คุณสามารถยื่นแบบแสดงรายการภาษีได้หากคุณไม่ทำงาน

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Σε όλο τον κόσμο, ο Απρίλιος έχει διαφορετικές σημασίες για διαφορετικούς ανθρώπους. Άλλα είναι ο μήνας γέννησης και άλλα η ημερομηνία του γάμου.

Αλλά ο Απρίλιος δεν σημαίνει απλώς διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους. Σημαίνει επίσης διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς πολιτισμούς.

Στην Αγγλία γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Γεωργίου. Και σε μερικά χρόνια, το Πάσχα γιορτάζεται αυτόν τον μήνα. Αλλά ο Απρίλιος στην Αμερική έχει ένα νόημα: φόρους.

Η προθεσμία για την υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης είναι η 15η Απριλίου κάθε έτους. Αν λοιπόν είσαι Αμερικανός Αυτή είναι η ημερομηνία για αποθήκευση στο ημερολόγιό σας.

Τι συμβαίνει εάν δεν εργάζεστε το προηγούμενο ημερολογιακό έτος; Πρέπει ακόμα να υποβάλετε φόρους;

Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξετάσουμε εάν μπορείτε να υποβάλετε φορολογική δήλωση εάν δεν εργάζεστε. και τι να κάνουμε Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα!

Δεν εργάζομαι, μπορώ να πάρω επιστροφή φόρου;

Αρχικά, ας δούμε αν μπορείτε να υποβάλετε φορολογική δήλωση εάν δεν εργάζεστε. Ναι, μπορείτε να υποβάλετε φορολογική δήλωση εάν δεν εργάζεστε.

Ακόμα κι αν δεν έβγαλες χρήματα στο φορολογικό έτος. Μπορείτε ακόμα να υποβάλετε φορολογική δήλωση που να δείχνει ότι έχετε μηδενικό εισόδημα εκείνο το έτος.

επίσης Εάν το εισόδημά σας είναι χαμηλό και πολύ μικρότερο από το κανονικό Μπορείτε επίσης να υποβάλετε φορολογική δήλωση για να το αποδείξετε.

Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να χάσεις τη δουλειά σου για ένα χρόνο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραλείψετε την υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης.

Εάν έχετε τη συνήθεια να υποβάλλετε τους φόρους σας μέχρι την ημερομηνία λήξης κάθε χρόνο Μπορείτε να επιμείνετε σε αυτό ακόμα κι αν δεν χρειάζεται να πληρώσετε φόρους.

Φυσικά, οι φορολογικές δηλώσεις είναι σημαντικές για όσους κερδίζουν εισόδημα και όσους εργάζονται κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους, αλλά το IRS σάς επιτρέπει να υποβάλετε τη φορολογική σας δήλωση ακόμα κι αν δεν έχετε τίποτα να δηλώσετε ή να πληρώσετε.

Έτσι, ακόμα κι αν δεν δούλεψες το τελευταίο οικονομικό έτος Μπορείτε να συνεχίσετε την υποβολή φορολογικής δήλωσης.

Χωρίς εισόδημα, μπορώ να κάνω επιστροφή φόρου;

Μπορείτε να υποβάλετε τους φόρους σας εάν δεν εργάζεστε.

Για παράδειγμα, εάν απαιτείται να πάρετε αναρρωτική άδεια λόγω ασθένειας Ο εργοδότης σας συνήθως θα σας πληρώσει ακόμα κι αν δεν εργάζεστε ενεργά.

επίσης Εάν είστε σε άδεια μητρότητας για να κάνετε παιδί Θα πληρωθείτε ακόμα κι αν δεν εργάζεστε. Τι γίνεται όμως αν δεν έχεις εισόδημα;

Ακόμα κι αν κερδίζεις μηδέν σε ένα χρόνο. Μπορείτε ακόμα να υποβάλετε αίτηση για επιστροφή φόρου. Υποβολή φορολογικής δήλωσης ακόμη και αν δεν υπάρχει πληρωμή φόρου

Μπορεί να φαίνεται περίεργο πράγμα. Αλλά αν καταθέτετε καλά τους φόρους σας κάθε χρόνο. Μπορεί να είναι κάτι που κάνετε αυτόματα.

γνωρίζοντας αυτό Ας μάθουμε αν πρέπει να υποβάλετε φορολογική δήλωση εάν είστε άνεργοι ή έχετε μηδενικό εισόδημα.

Πρέπει να υποβάλετε φορολογική δήλωση αν δεν εργάζεστε;

Πρέπει να υποβάλετε φορολογική δήλωση αν δεν εργάζεστε;

Τις περισσότερες φορές, εάν έχετε ελάχιστο ή μηδενικό εισόδημα σε ένα οικονομικό έτος. Μπορείτε να αποφύγετε την υποβολή φορολογικών δηλώσεων.

Κάθε χρόνο, το IRS έχει έναν ελάχιστο αριθμό φορών που πρέπει να υποβάλετε φορολογική δήλωση. Εάν το εισόδημά σας είναι κάτω από αυτό το νούμερο Δεν είστε νομικά υποχρεωμένος να υποβάλετε φορολογική δήλωση.

Η IRS δεν θα σας κάνει μήνυση επειδή δεν υποβάλατε φορολογική δήλωση. Εάν μπορείτε να αποδείξετε ότι το εισόδημά σας για το οικονομικό έτος είναι κάτω από το ελάχιστο ποσό

Το ελάχιστο ποσό θα εξαρτηθεί από τη δική σας κατάσταση. Επομένως, είναι καλύτερο να κάνετε κάποια έρευνα για να δείτε αν είναι κατάλληλο για εσάς.

Μερικά πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν αυτόν τον αριθμό περιλαμβάνουν: Εάν είστε ελεύθεροι Εάν καταθέτετε από κοινού Και αν βρίσκεστε στη λίστα εξαρτώμενων από κάποιον άλλο στη φορολογική σας δήλωση.

Ο υπολογισμός του αν το ελάχιστο IRS ισχύει για εσάς μπορεί να είναι δύσκολο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένοι συνιστούν να υποβάλετε τη φορολογική σας δήλωση ανεξάρτητα από το εισόδημά σας.

Ακόμα κι αν το εισόδημά σας για το έτος είναι μηδέν. Ας δούμε αν αυτή είναι καλή ιδέα.

Είναι αυτό μια καλή ιδέα;

Έτσι μπορείτε να υποβάλετε φορολογική δήλωση ακόμα κι αν δεν εργάζεστε. (ακόμα κι αν έχεις μηδενικό εισόδημα) αλλά είναι καλή ιδέα;

Ναι, είναι φυσιολογικό να υποβάλλετε τους φόρους σας κάθε χρόνο. Ακόμα κι αν δεν έχεις εισόδημα ή δεν εργάζεσαι. Εδώ είναι μερικοί λόγοι

Είναι καλή συνήθεια αυτή;

ανεξάρτητα από το πόσα κερδίζετε Εάν υποβάλλετε τους φόρους σας κάθε χρόνο Είναι λιγότερο πιθανό να ξεχάσετε να υποβάλετε τους φόρους σας σε ένα χρόνο. Αυτό μειώνει την πιθανότητα να αντιμετωπίσετε ποινή από το IRS.

έκπτωση φόρου

Το IRS προσφέρει πολλές εκπτώσεις φόρου που ισχύουν μόνο για το εισόδημά σας όταν υποβάλετε τη φορολογική σας δήλωση.

Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτές τις εκπτώσεις φόρου Αλλά το ποσό που λαμβάνετε είναι μικρότερο από το ποσό που αναφέρεται στην πίστωση φόρου. Η επιπλέον πίστωση μπορεί να επιστραφεί.

Εάν δεν υποβάλατε τη φορολογική σας δήλωση το έτος κατά το οποίο το ελάχιστο εισόδημά σας έφτασε στο μηδέν. Δεν θα πάρετε αυτό το ποσό.

συνοψίζω

Εν ολίγοις, ναι, μπορείτε να υποβάλετε φορολογική δήλωση εάν δεν έχετε εργαστεί τον τελευταίο χρόνο. Εάν το εισόδημά σας είναι χαμηλότερο από το ελάχιστο IRS, δεν υπάρχει νομική απαίτηση να το κάνετε.

Ωστόσο, είναι συνήθως μια καλή ιδέα. Επειδή μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιστροφή φόρου.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *