Μπορείτε να τροποποιήσετε μια φορολογική δήλωση; –

คุณสามารถแก้ไขการคืนภาษีได้หรือไม่?

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Είτε τους αγαπάς είτε τους μισείς, όπως ο θάνατος, οι φόροι είναι μια καθολική βεβαιότητα που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι απλοί άνθρωποι.

Οι τροχοί της καθημερινότητας είναι συχνά ο μόνος τρόπος που λειτουργούν. και το βάρος πέφτει συχνά πάνω μας

Ευτυχώς, υπάρχουν τουλάχιστον ορισμένα συστήματα που μας βοηθούν να δούμε πώς λειτουργεί αυτή η φορολογία για εμάς. για να διασφαλίσουμε ότι δεν μας εξαπατήσουν σκόπιμα ή κατά λάθος,

για τους περισσότερους από εμάς Αυτό θα έχει τη μορφή φορολογικής δήλωσης.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας καθοδηγήσουμε εάν μπορείτε ή όχι να αλλάξετε και να τροποποιήσετε τη φορολογική σας δήλωση. Θα σας εξηγήσει πρώτα γιατί πρέπει να το κάνετε. και πώς να ενεργήσετε σε τέτοιες καταστάσεις.

έγγραφα πληρωμής φόρου

Αυτό το έγγραφο σάς βοηθά να δείτε τι πιστεύει η IRS ότι πρέπει να πληρώνετε φόρους για το ακαθάριστο εισόδημά σας για μια δεδομένη περίοδο. Είτε πρόκειται για μήνα, τρίμηνο ή έτος.

Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να βρείτε λεπτομέρειες στη φορολογική σας δήλωση. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε πάρα πολλά ή δεν πληρώνετε αρκετά.

και εξαρτάται από το τι είναι Μπορεί να χάσετε κάποια χρήματα για την οικογένειά σας. Ή χειρότερα, θα μπορούσαν να υπάρξουν σοβαρές νομικές συνέπειες εάν δεν πληρώσετε αρκετά.

Αυτή η κατάσταση έχει αφήσει πολλούς ανθρώπους να αναρωτιούνται εάν μπορούν να επεξεργαστούν ή να τροποποιήσουν τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Είναι να διευθετηθεί το πρόβλημα έγκαιρα πριν γίνει πιο σοβαρό.

Αυτό το άρθρο είναι εδώ για να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση!

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις τροποποιήσεις της φορολογικής δήλωσης

πριν πάμε παρακάτω Πρέπει πρώτα να ρωτήσουμε: Μπορείτε να επεξεργαστείτε τη φορολογική σας δήλωση;

Η απλή απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι ναι, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση στην Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων (IRS) για μια αναθεωρημένη φόρμα φορολογικής δήλωσης για να διορθώσετε τυχόν λάθη που κάνετε.

Γιατί πρέπει να διορθώσετε τη φορολογική σας δήλωση

Ωστόσο, κατά την υποβολή τροποποίησης επιστροφής φόρου Είναι σημαντικό να γνωρίζετε γιατί κάνετε σωστά την αίτηση.

Για παράδειγμα, εάν κάνετε ένα μαθηματικό λάθος κατά τη συμπλήρωση της φορολογικής σας δήλωσης, Εάν αναφέρετε κάθε πηγή εισοδήματος που πηγαίνει στο νοικοκυριό σας Δεν χρειάζεται να υποβάλετε αίτηση για μια τροποποιημένη φόρμα όπως το IRS.

Σε ποιες περιπτώσεις λοιπόν πρέπει να υποβάλετε αίτηση για έντυπο διόρθωσης;

Έχετε λάβει άλλη δήλωση εισοδήματος.

Τα έντυπα W-2 απαιτούνται από τον εργοδότη σας για την επαλήθευση του εισοδήματός σας για το οικονομικό έτος.

Εάν συμπληρώνετε τη φορολογική σας δήλωση μόνο για να μάθετε ότι βρίσκεστε σε μια θέση εργασίας λίγες εβδομάδες ή μήνες αφού την έχετε κάνει, Θα πρέπει να κάνετε αίτηση για διόρθωση. Μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στο ποσό των φόρων που πληρώνετε.

Θυμηθείτε ότι η φορολογική σας δήλωση πρέπει να αναφέρει όλες τις πηγές εισοδήματός σας από το έτος.

Μπορώ να επεξεργαστώ τη φορολογική μου δήλωση; 1

Δεν απαιτούνται πίστωση ή κρατήσεις.

Εξαρτάται από το επίπεδο εισοδήματός σας ανά πάσα στιγμή. Τα άτομα μπορεί να πληρούν τις προϋποθέσεις για ορισμένες φορολογικές εκπτώσεις ή πιστώσεις εντός ενός έτους και μπορεί να είναι εκτός εργασίας.

Κατά τη διάρκεια του έτους, ενδέχεται να μπορείτε να διεκδικήσετε ορισμένες από αυτές τις παραπάνω εκπτώσεις φόρου που δεν χρειάζεται να αναλυθούν. και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των πιθανών φορολογικών λογαριασμών

Εξάρτηση από το φορολογητέο εισόδημα των γονέων

Αυτό μπορεί να συμβεί συχνά εάν είστε έφηβος που εργάζεται ή μένει στο ίδιο σπίτι με τους γονείς σας.

Μπορεί να έχετε ήδη καταθέσει τους φόρους σας. Και οι γονείς σας μπορεί να το στείλουν πριν υποβάλουν τους φόρους τους.

Εάν θέλετε να αναγραφείτε στη φορολογική σας δήλωση Θα χρειαστεί επίσης να κάνετε αυτήν την αλλαγή στη φορολογική σας δήλωση.

Πώς να επεξεργαστείτε τη φορολογική σας δήλωση

  • Επομένως, λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις καταστάσεις Πώς θα κάνετε προσαρμογές στη φορολογική σας δήλωση; Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου ενώ το κάνετε:
  • Κατά την υποβολή αίτησης για φορολογική τροποποίηση Τα συμπληρωμένα έγγραφα που περιλαμβάνονται σε αυτό το συνημμένο πρέπει να αποστέλλονται ταχυδρομικώς. Ακόμα κι αν η πρώτη σας επιστροφή φόρου υποβληθεί ηλεκτρονικά Οι τροπολογίες πρέπει να υποβάλλονται σε έντυπη μορφή.
  • Επισυνάψτε οποιεσδήποτε άλλες συμπληρωμένες φόρμες ή προγράμματα IRS στις τροποποιήσεις σας. Η IRS θα αποθηκεύσει τις φόρμες που λείπουν και θα σας στείλει πίσω για να προσθέσετε τις φόρμες που λείπουν, εάν χρειαστεί.
  • Εάν κάνετε φορολογικές διορθώσεις για περισσότερο από ένα έτος Πρέπει να συμπληρώσετε μια ξεχωριστή φόρμα αναθεώρησης για αυτά τα χρόνια.
  • Εάν λάβατε κάποιο είδος επιστροφής χρημάτων στην τελευταία φορολογική δήλωση που υποβάλατε. Θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε πληρώσει την αποζημίωση προτού υποβάλετε πιθανές φορολογικές τροποποιήσεις.
  • Εάν υποβάλλετε μια τροποποίηση επειδή γνωρίζετε ότι οφείλετε περισσότερους φόρους στη φορολογική σας δήλωση από ό, τι νομίζατε αρχικά. Θα πρέπει να φροντίσετε να ολοκληρώσετε την τροποποίηση το συντομότερο δυνατό για να διασφαλίσετε ότι θα την αποφύγετε. θα επιφέρει κυρώσεις ή τόκους που μπορεί να προκύψουν

τελικές σκέψεις

όπως βλέπεις Στην αρχή λίγο ανήσυχος Η υποβολή φορολογικής τροποποίησης είναι πολύ εύκολη. Μην διστάσετε λοιπόν αν πιστεύετε ότι χρειάζεται μια φόρμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *