Μπορείτε να πληρώσετε φόρους με πιστωτική κάρτα; –

ฉันสามารถชำระภาษีด้วยบัตรเครดิตได้หรือไม่?

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Μερικές φορές η πληρωμή φόρων με πιστωτική κάρτα μπορεί να φαίνεται ελκυστική εναλλακτική. Ειδικά αν έχετε μόνο ένα μικρό ποσό μετρητών πάνω σας.

όχι μόνο αυτό Συνήθως λαμβάνετε μια περίοδο χάριτος 21 ημερών για να βοηθήσετε. Ωστόσο, μπορείτε να λάβετε ανταμοιβές από την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας για να το κάνετε αυτό.

Εάν σκοπεύετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τις πρόσθετες χρεώσεις επεξεργασίας που σχετίζονται με αυτόν τον τύπο χρέωσης κάρτας.

Μερικές φορές αυτό μπορεί να ξεπεράσει τα πλεονεκτήματα και να σας κάνει χειρότερους μακροπρόθεσμα. Και πραγματικά αξίζει τον κόπο; Αυτό θα το δούμε σε όλο αυτό το άρθρο.

Μπορώ να πληρώσω φόρους με πιστωτική κάρτα;

τεχνικά ναι Εάν θέλετε να πληρώσετε φόρους με την πιστωτική σας κάρτα Δεν υπάρχει νόμος ή κανονισμός που να σας απαγορεύει να το κάνετε. Ωστόσο, η επιλογή του αν μπορείτε να το αποφύγετε συχνά δεν είναι η καλύτερη επιλογή.

Η πληρωμή των φόρων σας με πιστωτική κάρτα δεν είναι τόσο δωρεάν όσο η πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα.

Αυτό που θα συμβεί στην πραγματικότητα είναι ότι θα χρεωθείτε ένα ποσοστό των φόρων που πληρώνετε. Αυτή η χρέωση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την εφαρμογή που θα επιλέξετε.

Ποιο είναι το κόστος πληρωμής φόρων με πιστωτική κάρτα;

Σύμφωνα με την IRS, υπάρχουν διαφορετικές χρεώσεις ανάλογα με τον επεξεργαστή πληρωμών. Το κόστος αναγράφεται παρακάτω:

  • PayUSAtax.com – 1,96% – Ελάχιστο 2,69 $
  • Pay1040.com – 1,87% – Ελάχιστο 2,50 $
  • ACI Payments, Inc – 1,98% – 2,50 $ Ελάχ

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με έναν ενσωματωμένο πάροχο IRS e-Pay, αυτές οι χρεώσεις μπορεί να είναι υψηλότερες:

  • Pay1040.com/SpecialOffers/TurboTax – 2,49% – Ελάχιστο 3,95 $
  • Fileonline.1040.com – 2,35% – Ελάχιστο 3,95 $
  • FileYourTaxes.com – 3,93% – Ελάχιστο $2

Πλεονεκτήματα πληρωμής φόρων με πιστωτική κάρτα

πιστωτική ανταμοιβή

Εάν έχετε πιστωτική κάρτα ανταμοιβών και τη χρησιμοποιείτε για να πληρώσετε φόρους Μπορείτε να κερδίσετε ανταμοιβές όπως πόντους, μίλια ή επιστροφή μετρητών.

Για παράδειγμα, αν πείτε ότι πληρώσατε φόρους 1000 $ με την πιστωτική σας κάρτα μέσω μιας φθηνής εφαρμογής πληρωμής που ονομάζεται PAy1040.com, θα δείτε μια χρέωση περίπου 1,87%.

Θα πρέπει να λάβετε υψηλότερο ποσοστό ανταμοιβής για να καλύψετε τις αμοιβές που πληρώνετε. Κάνε το καλύτερο Πληρώστε με Rewards Card 2% ή περισσότερο

Πλεονεκτήματα της Ειδικής Χρηματοδότησης

Εάν δεν έχετε μετρητά και χρειάζεστε λίγο επιπλέον χρόνο για να τα επιστρέψετε. Θα απολαύσετε προνόμια πιστωτικών καρτών που προσφέρουν ένα εισαγωγικό εύρος 0% APR.

με αυτόν τον τύπο κάρτας Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ειδικό δάνειο για περισσότερο από ένα έτος. Εάν έχετε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσετε για την επεξεργασία

Για παράδειγμα, η πιστωτική κάρτα Discover It Cash Back προσφέρει 0% εισαγωγικό APR για τους πρώτους 15 μήνες τόσο για αγορές όσο και για μεταφορές υπολοίπου.

Εάν μπορείτε να πληρώσετε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα Δεν θα πληρώσετε επιπλέον τόκους. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί, ο ΣΕΠΕ μετά από αυτήν την περίοδο κυμαίνεται από 12,74-23,74%.

Μειονεκτήματα της χρήσης πιστωτικής κάρτας για την πληρωμή φόρων

Μειονεκτήματα της χρήσης πιστωτικής κάρτας για την πληρωμή φόρων

τέλος λειτουργίας

Εάν χρησιμοποιείτε πιστωτική κάρτα για να πληρώσετε φόρους Θα πληρώσετε περισσότερα λόγω τελών επεξεργασίας πληρωμών.

Εκτός αν η πιστωτική σας κάρτα προσφέρει ένα ωραίο πρόγραμμα επιβράβευσης. Η χρήση πιστωτικής κάρτας είναι άχρηστη.

Υπολογισμός τόκων στα ανεξόφλητα υπόλοιπα

Είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τις πιστωτικές κάρτες. Και το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα για να πληρώσετε τους φόρους σας και να καταλήξετε σε τεράστια χρέη.

Αυτό συμβαίνει επειδή ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με υψηλές χρεώσεις τόκων από την εταιρεία της πιστωτικής κάρτας. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε πληρώσει πλήρως το υπόλοιπο μέχρι την ημερομηνία λήξης.

υψηλό ποσοστό χρήσης

Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι η πληρωμή φόρων με πιστωτική κάρτα μπορεί να βλάψει το πιστωτικό σας σκορ. Λόγω υψηλότερων πληρωμών, ο δείκτης χρήσης της πίστωσης αυξάνεται σημαντικά.

Για τον υπολογισμό του δείκτη πιστωτικής χρήσης Διαιρέστε το συνολικό υπόλοιπό σας με τη διαθέσιμη πίστωση.

Θέλετε να διατηρήσετε αυτή την αναλογία όσο το δυνατόν χαμηλότερη. Αυτό σημαίνει ότι δανείζεστε όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα από την εταιρεία πιστωτικών καρτών.

τελικές σκέψεις

Αν δεν έχεις άλλη επιλογή Μπορείτε να πληρώσετε φόρους με την πιστωτική σας κάρτα. Τελικά, τίποτα δεν σας εμποδίζει να το κάνετε, ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι που θα συνιστούσα αν μπορούσατε να το βοηθήσετε.

Φυσικά, εάν έχετε πιστωτική κάρτα και το ποσοστό επιβράβευσης είναι υψηλότερο από το τέλος εφαρμογής. Δεν ειναι καλη ιδεα.

Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι σημαντικό να κάνετε τις πληρωμές μέχρι τη συμφωνηθείσα ημερομηνία, διαφορετικά θα καταλήξετε σε περισσότερα χρέη εάν σας τσιμπήσει το υψηλό επιτόκιο του Απριλίου.

Εάν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει το πιστωτικό σας υπόλοιπο για άλλα πράγματα, δεν θα προσθέσω τη γραμμή σας στη λίστα.

αν το κάνετε Θα δείτε το ποσοστό χρήσης της πιστωτικής σας κάρτας να εκτοξεύεται στα ύψη.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε επιφυλάξεις Σχετικά με την πληρωμή πιστώσεων συσκέψεων Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε πιστωτική κάρτα για να πληρώσετε φόρους.

Μπορεί να σας φανεί μια γρήγορη λύση εάν δεν γνωρίζετε τι να κάνετε. Μπορώ όμως να σας διαβεβαιώσω ότι η αποτυχία να πραγματοποιήσετε αυτές τις πληρωμές θα σας κάνει να οφείλετε περισσότερα μόνο εάν οι πληρωμές σας αυξηθούν ταχύτερα από όσο νομίζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *