Μπορείτε να αγοράσετε ένα σπίτι εάν οφείλετε φόρους; –

ถ้าเสียภาษีซื้อบ้านได้ไหม?

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να εισέλθουν στην αγορά ακινήτων. μια φορά στη ζωή Ωστόσο, η ενοικίαση είναι ένας πολύ καλός τρόπος ζωής. Αλλά δεν είναι πάντα κάτι που θέλεις να κάνεις.

Το σπίτι είναι η μακροπρόθεσμη απάντηση. Αν και πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να αγοράσουν.

Ωστόσο, μπορεί να αναρωτιέστε αν μπορείτε να αγοράσετε ένα σπίτι ενώ πληρώνετε φόρους.

Θα βρείτε την απάντηση στον παρακάτω οδηγό μας.

Μπορείτε να πληρώσετε φόρους για να αγοράσετε ένα σπίτι;

Ξεκινήστε απαντώντας στην κύρια ερώτησή σας: Ναι, μερικές φορές μπορείτε να πάρετε στεγαστικό δάνειο ακόμα κι αν έχετε εκπτώσεις φόρου και οφειλόμενους φόρους.

Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Και η πληρωμή φόρων μπορεί να κάνει πιο δύσκολη τη λήψη στεγαστικού δανείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και μια μικρή βελτίωση στην έκπτωση φόρου είναι καλό σημάδι για τον δανειστή. Επομένως, θα πρέπει να προσπαθήσετε να πληρώσετε όσο περισσότερους φόρους μπορείτε. ακόμα κι αν μπορείς Τότε θα πρέπει να εξοφληθεί πλήρως η φορολογική οφειλή.

Τι είναι η πίστωση φόρου;

Μια φορολογική υποχρέωση σημαίνει ότι έχετε μια πίστωση φόρου, γνωστή ως “φορολογική υποχρέωση”. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που δεν πληρώνετε ολόκληρο το ποσό των φόρων στη φορολογική σας δήλωση πριν από την ημερομηνία λήξης.

Σας δίνει πίστωση φόρου. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τόκους και ποινές. Όπως ακριβώς κάνετε όταν παίρνετε ένα δάνειο.

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων (IRS) είναι ο οργανισμός που διαχειρίζεται και εισπράττει τους φόρους σας. και έχουν πίστωση φόρου ή φορολογική υποχρέωση

Εάν δεν πληρώσετε το χρέος ή τους τόκους σας, η IRS θα σας στείλει μια επείγουσα επιστολή.

Αν δεν απαντήσετε Μπορούν να αρχίσουν να μαζεύονται με το ζόρι. Αυτό μπορεί να είναι με τη μορφή χρέωσης (πάγωμα) των μισθών σας ή άλλες διαδικασίες, όπως τραπεζικός λογαριασμός.

Πώς επηρεάζουν οι εκπτώσεις φόρου τις αγορές κατοικίας;

όπως προτείνουμε Η πληρωμή φόρων καθιστά πιο δύσκολη την αγορά σπιτιού από ό,τι αν δεν πληρώσατε τίποτα. Επειδή οι ενυπόθηκοι δανειστές δεν θέλουν να σας δώσουν χρήματα όταν εξοφλήσετε το δάνειό σας.

Ωστόσο, εξαρτάται από το είδος της πίστωσης που έχετε. όπως ήδη αναφέρθηκε Κάθε στεγαστικός δανειστής έχει διαφορετικές απαιτήσεις. και θα απαιτήσει διαφορετικές διαδικασίες και έγγραφα από τα δικά σας.

Είναι καλή ιδέα να εξοφλήσετε το χρέος σας πριν υποβάλετε αίτηση για υποθήκη. Αλλά αν δεν μπορείς Τουλάχιστον κάποιοι απέδωσαν. Διαφορετικά, ο δανειστής θα σας δει άσχημα.

Πάντα να λέτε στον δανειστή σας την αλήθεια, καθώς θα χρειαστεί να συνεργαστείτε στενά μαζί του για να καλύψετε τις εναλλακτικές απαιτήσεις για το δάνειο.

Μπορείτε να πάρετε δάνειο FHA εάν πληρώνετε φόρους;

Μπορείτε να πάρετε δάνειο FHA εάν πληρώνετε φόρους;

Ένα δάνειο FHA είναι ένα στεγαστικό δάνειο που εκδίδεται από την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Στέγασης. Αυτά εκδίδονται από τράπεζα ή δανειστή εγκεκριμένο από τον οργανισμό και η κυβέρνηση είναι ο εγγυητής του δανείου.

Ο λόγος που υπάρχει είναι για να βοηθήσει άτομα με χαμηλά εισοδήματα και πιστωτικά αποτελέσματα να λάβουν στεγαστικό δάνειο. Απαιτούν χαμηλότερη ελάχιστη προκαταβολή από άλλα συμβατικά δάνεια με τα οποία μπορείτε να αγοράσετε ένα σπίτι.

Αν χρωστάς φόρους Μπορείτε να λάβετε ένα δάνειο FHA, αλλά ίσως χρειαστεί να περάσετε μόνοι σας τη διαδικασία έγκρισης δανείου. Ο δανειστής θα επαληθεύσει αποδεικτικά στοιχεία ότι έχετε μια έγκυρη και ρεαλιστική συμφωνία για την εξόφληση του IRS.

Επιπλέον, οι επιμέρους αποπληρωμές πρέπει να καταβάλλονται μέχρι κάθε ημερομηνία λήξης των τελευταίων τριών μηνών.

Εάν αυτές οι απαιτήσεις είναι ανεπαρκείς Θα χρειαστεί επίσης να πληροίτε πρότυπα σχετικά με το πιστωτικό ιστορικό και το εισόδημα. Αυτό μπορεί να φανεί σαν αδιανόητο. Αλλά οι φορολογικές επιβαρύνσεις μπορούν να αλλάξουν αυτές τις στατιστικές. οπότε σας παρακαλώ να είστε προσεκτικοί

Θα λάβετε πίστωση εάν πληρώσετε άλλες φορολογικές οφειλές;

Υπάρχουν άλλοι τύποι εκπτώσεων φόρου που μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε που μπορεί να μειώσουν τις πιθανότητές σας να υποβάλετε αίτηση για δάνειο και να αγοράσετε ένα σπίτι.

Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε φόρους ιδιοκτησίας ή κρατικούς φόρους. Κάθε κατάσταση αλλάζει τις πιθανότητές σας. Αλλά κανένα από αυτά δεν φαίνεται καλό στον δανειστή και θα πρέπει να εξοφλήσει το συντομότερο δυνατό.

Εάν δεν υποβάλω φόρους, μπορώ να ανακτήσω;

Η μη υποβολή φορολογικών δηλώσεων είναι χειρότερη από την μη πληρωμή φόρων. Και ακόμα κι αν υποβάλετε τη φορολογική σας δήλωση. Ενδέχεται να χρεωθείτε περισσότερο εάν υποβάλετε αργά.

Εξάλλου Οι ενυπόθηκοι δανειστές θα θέλουν να εξετάσουν τη φορολογική σας δήλωση όταν σας εξετάζουν. Χωρίς αυτούς, θα σας απορρίψουν.

Απαιτούν φορολογική δήλωση γιατί τα φορολογικά έγγραφα δείχνουν το εισόδημά σας. Και οι δανειστές απαιτούν απόδειξη εισοδήματος επειδή θέλουν να ξέρουν ότι μπορείτε να εξοφλήσετε το δάνειό σας με την πάροδο του χρόνου. Αν δεν μπορείς, δεν θα σου δώσουν δάνειο.

Μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο εάν είστε φορολογούμενος στρατιωτικός δανειολήπτης;

Οι στρατιωτικοί δανειολήπτες είναι ενεργό προσωπικό που μπορούν να λάβουν προστασία και ειδικά δάνεια λόγω των καθηκόντων τους.

Εάν είστε φυσικό πρόσωπο και λαμβάνετε εκπτώσεις φόρου Μπορείτε να πάρετε δάνειο εάν πληροίτε ορισμένες προϋποθέσεις: Έχετε πληρώσει εγκαίρως τους τελευταίους 12 μήνες και έχετε ένα αποδεκτό σχέδιο αποπληρωμής. Η απαίτηση για το συνολικό χρέος προς το εισόδημα είναι Ικανοποιημένος με τις μηνιαίες αποπληρωμές και αναφέρεται στο πιστωτικό έγγραφο φόρου.

τελικές σκέψεις

Πάντα να εξοφλείτε το φορολογικό σας χρέος όσο το δυνατόν περισσότερο. γιατί θα αυξήσει τις πιθανότητες εξασφάλισης χρέους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *