Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να χρηματοδοτήσετε το επόμενο έργο βελτίωσης του σπιτιού σας

Here Are A Couple Of Ways To Finance Your Next Home Improvement Project

Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να χρηματοδοτήσετε το επόμενο έργο βελτίωσης του σπιτιού σας

Η βελτίωση του σπιτιού σας μπορεί να προσθέσει αξία. Αλλά μπορεί να χρειαστούν ανακαινίσεις για να διορθωθούν ζητήματα ασφάλειας ή να δημιουργηθεί χώρος για νέα στέγαση. Η ανακαίνιση μπορεί να είναι ακριβή. Επενδύστε λοιπόν με σύνεση. Το έργο δεν άργησε να βγει από την οικονομική του θέση. Σκεφτείτε εκ των προτέρων πώς θα χρηματοδοτήσετε το έργο βελτίωσης του σπιτιού σας για να αποφύγετε επιπλέον έξοδα. Τα μετρητά είναι καλύτερα ειδικά εάν προσλαμβάνονται τοπικοί εργολάβοι. Τι γίνεται όμως αν δεν έχετε χρήματα; Σίγουρα, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις παρακάτω επιλογές.

Δανειστείτε χρήματα με την εξασφάλιση της κρυπτογράφησης σας.

Αν δεν ξέρεις Το κρυπτονόμισμά σας μπορεί να λειτουργήσει ως εγγύηση για δάνεια χαμηλού επιτοκίου. εάν εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας για εξόφληση Θα λάβετε τα νομίσματά σας πίσω στο τέλος της περιόδου δανείου. Μπορεί να είναι οπουδήποτε από 7 ημέρες έως περισσότερο από 1 έτος. Ας πάρουμε ένα παράδειγμα. Πριν από πολύ καιρό, το αποφασίσατε. Αγοράστε Ethereum με πιστωτική κάρταΗ ιδέα προέκυψε από την ανάγκη για ένα αξιόπιστο και μακρόβιο κατάστημα αξίας. Τα διακριτικά ETH μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εγγύηση για να δανειστείτε χρηματικά ποσά όπως το USD, εάν η τιμή αγοράς του ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου αυξηθεί. Θα ωφεληθείτε από αυτή την εκτίμηση. Αυτό διαφέρει από τα προσωπικά δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες με χαμηλά επιτόκια.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δάνεια με υποστήριξη κρυπτογράφησης κατά την κρίση σας. Αυτό σημαίνει ότι ο δανειστής δεν έχει όρια. Ο δανεισμός του Ethereum σας έχει νόημα εάν διαθέτετε μεγάλες ποσότητες νομισμάτων και χρειάζεστε ρευστότητα χωρίς να πουλήσετε. στη λήψη δανείου Πρέπει να έχετε κρυπτονομίσματα αποδεκτά από τον δανειστή. στην πραγματικότητα Κάθε δανειστής έχει μια διαδικασία αίτησης. Αλλά βασικά πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Ελέγξτε την ισορροπία και την ταυτότητά σας. Επιλέξτε το ποσό του δανείου που θέλετε. και υποβάλετε την αίτησή σας Ο δανειστής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό. (και λάβετε τα χρήματά σας μέσα σε μια μέρα περίπου)

Εξοικονομήστε χρήματα για το έργο σας.

Η χρήση μετρητών είναι μια καλή ιδέα. Αλλά αν δεν έχετε αρκετό προϋπολογισμό για ανακαίνιση. αρχίστε να βάζετε στην άκρη χρήματα Δυστυχώς οι τιμές σε όλα έχουν εκτοξευθεί τους τελευταίους μήνες λόγω του πληθωρισμού. Έτσι, η εξοικονόμηση χρημάτων μπορεί να είναι μια πρόκληση. Η διατήρηση χρημάτων σε λογαριασμό ταμιευτηρίου είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Γιατί η ισορροπία σας σταδιακά θα αυξάνεται σταδιακά. αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου Αυτό σημαίνει ότι ως ένας καλός τρόπος για την καταπολέμηση του πληθωρισμού, το Ethereum θα πρέπει να παρέχει καλή προστασία έναντι του πληθωρισμού λόγω της περιορισμένης προσφοράς του. Σήμερα, υπάρχουν πολλές εφαρμογές που κάνουν εύκολη την επένδυση σε κρυπτονομίσματα. Το ποσό που χρειάζεστε εξαρτάται από τον τύπο της ανακαίνισης που κάνετε και το εύρος του έργου. Αποκτήστε πρώτα το φθηνότερο πρόγραμμα.

Πληρώστε με πιστωτική ΚΑΡΤΑ

Οι εργολάβοι δεν δέχονται πιστωτικές κάρτες. Αλλά τα καταστήματα οικιακών βελτιώσεων και άλλοι έμποροι λιανικής το δέχονται εάν μπορούν να πληρώσουν κατά τη διάρκεια της εισαγωγής. το κόστος θα μειωθεί Πολλές πιστωτικές κάρτες συνοδεύονται από μεγάλες ανταμοιβές. Έτσι, όσο περισσότερα ξοδεύετε σε προγράμματα βελτίωσης σπιτιού, τόσο περισσότερα ξοδεύετε. τόσο περισσότερη επιστροφή μετρητών λαμβάνετε Αλλά να είστε προσεκτικοί με το ποσό των μπόνους που λαμβάνετε. Εάν κάνετε μικρές βελτιώσεις, όπως η εγκατάσταση ενός νέου συστήματος ντουλάπας. Μπορείτε να κάνετε προσαρμογές στην πιστωτική σας κάρτα. Τα επώνυμα καταστήματα δεν χρειάζονται τέλειο πιστωτικό σκορ για να προκριθούν. Και μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις, να κάνετε ισχυρισμούς ή να παραπονεθείτε για μη ικανοποιητική απόδοση ή προϊόντα.

Εάν η αξιοποίηση της πιστωτικής σας είναι αυξημένη λόγω της δουλειάς που πρέπει να γίνει Το πιστωτικό σας σκορ θα πέσει. Αυτό καθιστά δύσκολη την απόκτηση πιστωτικών καρτών ή την αίτηση για δάνεια. Διερεύνηση άλλων επιλογών Είναι χρήσιμο όταν θέλετε να διακοσμήσετε όμορφα το σπίτι σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε ένα προσωπικό δάνειο. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το ακίνητό σας ως εγγύηση για να πληροίτε τις προϋποθέσεις. Ένα σταθερό επιτόκιο σημαίνει ότι η μηνιαία πληρωμή σας παραμένει η ίδια. Έτσι μπορείτε να προγραμματίσετε τις δαπάνες σας. Εάν έχετε ένα εύλογο αριθμό ιδίων κεφαλαίων στο σπίτι Μπορείτε να δανειστείτε με στεγαστικό μετοχικό δάνειο. Μπορείτε να δανειστείτε όσο λίγο ή όσο θέλετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας.

Δανειστείτε από φίλους και συγγενείς

Ίσως αντιμετωπίζετε διαρροή νερού ως αποτέλεσμα δομικής βλάβης. Εάν δεν διορθώσετε το πρόβλημα της βάσης Μπορεί να καταλήξετε με υψηλό κόστος επισκευής. αν είναι έτσι Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να δανειστείτε από τους φίλους ή την οικογένειά σας. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε πιο ευέλικτες πληρωμές. Και τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορούν να παραιτηθούν από τη χρέωση τόκου δανείου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι φίλοι και η οικογένειά σας να είναι πολύ ευέλικτοι σχετικά με το χρονικό διάστημα που θα αποπληρωθεί το δάνειό σας. Ωστόσο, τα ζητήματα χρημάτων είναι προσωπικά. είναι προσωπικό Επομένως, μπορεί να σας φέρει σε μια άβολη κατάσταση.

Μάθετε πόσα πρέπει να δανειστείτε και σκεφτείτε τους ανθρώπους στη ζωή σας που μπορούν να σας βοηθήσουν οικονομικά. Αντί να κάνουν υποθέσεις για την οικονομική τους υγεία. Θα πρέπει να ρωτήσετε προσεκτικά – μην ζητάτε από κανέναν να θέσει σε κίνδυνο την οικονομική του ελευθερία για να σας βοηθήσει. Πάνω από όλα, δημιουργήστε μια δανειακή σύμβαση. Αυτό θα διευκολύνει τους αγαπημένους σας και θα τους κάνει να νιώσουν άνετα να σας δανείσουν χρήματα. Η σύμβαση θα πρέπει να προσδιορίζει το ποσό του δανείου και την ημερομηνία λήξης για την πλήρη εξόφληση. Σίγουρα, μπορεί να ακούγεται σκληρό. Αλλά ο δανεισμός χρημάτων από φίλους και συγγενείς είναι όπως κάθε άλλο δάνειο.

τελικές σκέψεις

Το κόστος βελτίωσης του σπιτιού ποικίλλει ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα. ποιότητα υλικού και ανακαινισμένους χώρους Τα προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας και οι ελλείψεις εργατικού δυναμικού εξακολουθούν να υφίστανται σε πολλούς κλάδους. Επομένως, οι τιμές δεν θα επιστρέψουν σύντομα στα προ πανδημίας επίπεδα. Λάβετε υπόψη όλες τις διαθέσιμες επιλογές και επιλέξτε την καλύτερη οδό χρηματοδότησης για το έργο και την οικονομική σας κατάσταση. Αν έχεις ξοδέψει όλα σου τα χρήματα και το σπίτι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Συμβουλευτείτε τον ανάδοχό σας σχετικά με την ιεράρχηση των εργασιών. πιο ακριβής Εγκαταλείψτε την ομορφιά και επικεντρωθείτε στη λειτουργικότητα Δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με τον δανειστή σας για να επεκτείνετε το δάνειό σας με υποστήριξη κρυπτογράφησης – μπορείτε να το κάνετε μέσω τηλεφώνου. Οι δανειστές ενδέχεται να απαιτήσουν πρόσθετη ασφάλεια. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι έχετε αρκετά διακριτικά Ethereum.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *