Διπλή τάση για διεθνή χρήση

Are Dyson Fan Dual Voltage

Είναι Dyson Fan Dual Voltage

Οι οπαδοί της Dyson είναι δημοφιλείς για τον κομψό, φουτουριστικό σχεδιασμό και τη μηχανική τους. Αυτό σας επιτρέπει να διαχέετε τη θερμότητα χωρίς τη χρήση συμβατικών περιστρεφόμενων λεπίδων. Με τις ηλεκτρικές συσκευές και τις συσκευές που τροφοδοτούνται από ηλεκτρισμό χωρισμένες σε δύο τάσεις και μία τάση, πού σε αυτό το φάσμα βρίσκονται οι ανεμιστήρες Dyson;

Οι οπαδοί του Dyson δεν είναι διπλής πίεσης. Δουλεύουν μόνο στην περιοχή που πωλούνται. Αν λοιπόν ταξιδεύετε στο εξωτερικό Θα χρειαστεί να φέρετε έναν μετατροπέα τάσης, ωστόσο, η Dyson δεν συνιστά τη χρήση του προϊόντος της για μη υποστηριζόμενη τάση.

Εάν ενδιαφέρεστε για τις σε βάθος πληροφορίες του εξοπλισμού διπλής πίεσης και μονής πίεσης. Σας ενθαρρύνουμε να συνεχίσετε να διαβάζετε. Θα συζητήσουμε τις διαφορές μεταξύ συσκευών διπλής τάσης και μονής τάσης και των τάσεων άλλων συσκευών. Τι υπάρχει γύρω από το σπίτι

Ανεμιστήρας Dyson διπλής τάσης

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για έναν ανεμιστήρα Dyson μίας τάσης;

Πρώτα πρέπει να κατανοήσουμε τη διαφορά μεταξύ μονής και διπλής τάσης. 110V – 120V ή 220V – 240VΤο πρώτο είναι το εύρος βολτ της Βόρειας Αμερικής που δημοσιεύεται από την πρίζα. ενώ το τελευταίο είναι όταν κυκλοφόρησε σε άλλες περιοχές όπως η Ευρώπη.

Οι συσκευές διπλής τάσης τροφοδοτούνται από μια ευρωπαϊκή πρίζα που τροφοδοτεί οπουδήποτε από 110v έως 240v, που σημαίνει ότι μπορούν να τροφοδοτηθούν από τη Βόρεια Αμερική και άλλες πρίζες, εξ ου και η ονομασία dual voltage.

Γιατί υπάρχουν διαφορετικές περιοχές επομένως χρησιμοποιήστε διαφορετικές ηλεκτρικές πρίζες

Παρακάτω είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους οι σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής της Βόρειας Αμερικής διαφέρουν από άλλες περιοχές. Διαφορετικές ιδεολογίες στην κατασκευήΚαι ορισμένες εταιρείες απαιτούν συσκευές για συγκεκριμένες περιοχές για να λειτουργήσουν. Η Tyson είναι μια από αυτές τις εταιρείες.

Οι περισσότερες από τις συσκευές σας είναι πιθανώς διπλής τάσης.όπως το τηλέφωνο και το φορητό υπολογιστή σας. Μπορείτε να ελέγξετε την υποστηριζόμενη τάση ελέγχοντας την ετικέτα. Αυτό το βίντεο εξηγεί πώς να το κάνετε:

Αν δεν βλέπετε το βίντεο Μπορείτε να δείτε την ακριβή τάση της συσκευής σας ακολουθώντας τις λέξεις που έχετε εισαγάγει.

Και τι γίνεται αν πάτε ταξίδι;

Ας υποθέσουμε ότι ταξιδεύετε από τη Βόρεια Αμερική σε άλλη χώρα που χρησιμοποιεί διαφορετική τάση από την τοπική σας πρίζα. Και θέλετε να πάρετε μαζί σας έναν θαυμαστή της Dyson. Σε αυτήν την περίπτωση, ένας συντάκτης όπως π.χ BESTEK Universal Travel Adapter Σας επιτρέπει να εκτελείτε άλλες μη συμβατές συσκευές.

BESTEK Universal Travel Adapter 100-220V to 110V Voltage Converter 250W με 6A 4-Port USB Charging 3 AC Sockets και EU/UK/AU/US/India Worldwide Plug Adapter (สีขาว)

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

Δεν μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε πλήρως να το κάνετε αυτό. όπως αναφέρθηκε προηγουμένωςΗ Dyson δεν συνιστά τη λειτουργία του ανεμιστήρα στον μετατροπέα. Λόγω ανησυχιών σχετικά με την απόδοση και τη μακροζωία της συσκευής.

Μπορείτε να αγοράσετε έναν φθηνό ανεμιστήρα για να τον χρησιμοποιήσετε μέχρι να επιστρέψετε. Εξαρτάται από το πόσο καιρό λείπεις. Εάν μετακομίσετε μόνιμα ή μείνετε περισσότερο, αντικαταστήστε το Dyson σας με ένα μοντέλο που είναι διαθέσιμο σε αυτήν την περιοχή.

Κατανοούμε ότι αυτή είναι μια απογοητευτική κατάσταση, ωστόσο, θέλουμε να σας κρατάμε ενήμερους, ώστε να μην υπάρχουν αρνητικές εκπλήξεις. Ειδικά αν είστε ταξιδιώτης για ψώνια.

Οι οπαδοί της Dyson χρησιμοποιούν πολύ ρεύμα;

γιατί μιλάμε για ηλεκτρισμό Γι’ αυτό θέλουμε να σας ενημερώσουμε πόσο θα σας κοστίσει η λειτουργία αυτών των θαυμαστών. Θα χαρείτε να μάθετε ότι οι ανεμιστήρες Dyson είναι πολύ ενεργειακά αποδοτικοί σε σύγκριση με τους περισσότερους συμβατικούς ανεμιστήρες.

Για παράδειγμα, το Dyson AM06 χρησιμοποιεί μόνο 26 watt ισχύος, σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς επιτραπέζιους ανεμιστήρες, οι οποίοι συνήθως χρησιμοποιούν 50 Watt. Η διαφορά στην κατανάλωση ενέργειας με την πάροδο του χρόνου είναι αρκετά δραματική. Εάν χρησιμοποιείτε έναν τυπικό επιτραπέζιο ανεμιστήρα 50 watt ασταμάτητα όλο το χρόνο. Ο ανεμιστήρας καταναλώνει 438 kWh σε σύγκριση με 227,76 kWh ενός ανεμιστήρα Dyson.

Τι σημαίνει αυτό για εξοικονόμηση κόστους ενέργειας; Εάν θέλετε ένας τυπικός ανεμιστήρας 50W να λειτουργεί ασταμάτητα για ένα χρόνο. Υποθέτοντας ένα μέσο κόστος ανά kWh 13 σεντς, θα σας κόστιζε 57 $ ετησίως.

Συγκριτικά, το Dyson κοστίζει 30 $ για ένα χρόνο χρήσης. Αυτοί οι αριθμοί μπορεί να μην φαίνονται το μεγαλύτερο πράγμα στον κόσμο, αλλά Συνδέστε το ένα Dyson με το άλλο. συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας Ξεκινήστε να αυξάνετε τις ετήσιες αποταμιεύσεις σας..

όταν πρόκειται για τιμή Ίσως αναρωτιέστε πόσο κοστίζει η Dyson.

τιμή

Το Dyson θεωρείται από πολλούς θαυμαστές ως προϊόν υψηλής ποιότητας ή πολυτελείας. Όταν οποιαδήποτε μάρκα όπως η Mercedes, η Rolex ή η Apple θεωρείται είδος πολυτελείας, συνήθως έρχεται με υψηλότερη τιμή. το αναφέραμε Dyson AM06Είναι ένας από τους φθηνότερους οπαδούς στη σύνθεση. Αλλά θα βρείτε αριθμούς που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν πολύ μεγάλους για τους θαυμαστές.

Επιτραπέζιος ανεμιστήρας Dyson Air Multiplier AM06 10

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

Η σειρά προϊόντων τους αποτελείται από προϊόντα υψηλής ποιότητας. AM07 (ανεμιστήρας πύργου), AM09 (θερμαντήρας + ανεμιστήρας ψύξης), 10 π.μ.(ενυδατική κρέμα), TP02 (καθαριστής αέρα) και HP02 (Καυτός και κρύος καθαριστής αέρα). Είναι πραγματικά υπέροχα προϊόντα. Αξίζει όμως τη ζητούμενη τιμή;

Η τιμολόγηση ανακτήθηκε από το Amazon Product Advertising API:

Αξίζουν οι θαυμαστές του Tyson;

Η τιμή σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ υποκειμενική. Εάν δεν έχετε κλείσει αυτό το άρθρο αφού είδατε τις τιμές των θαυμαστών Dyson για πρώτη φορά, μπορούν να σας δώσουν κάποια αξία όσον αφορά τους αναμφισβήτητα σπουδαίους παράγοντες και τα χαρακτηριστικά τους:

  • ηρεμία
  • Ενεργοποίηση Wi-Fi (ορισμένα μοντέλα)
  • βολικό τηλεχειριστήριο
  • Δυνατό και όμορφο σχέδιο

Μπορείτε να αποκτήσετε έναν απλό ανεμιστήρα για 50 $ που λειτουργεί εξαιρετικά και οι αγοραστές της Dyson το γνωρίζουν αυτό. Μεγάλο μέρος της απήχησης προέρχεται από την ομορφιά, τα χαρακτηριστικά και το branding πίσω από αυτό. δεν υπάρχει τρόπος αποφυγής αλλά για κάποιους ανθρώπους Αξίζει να το πληρώσετε.

Για τις συσκευές που πραγματικά χρησιμοποιείτε καθημερινά αν έχετε μετρητά Η αγορά σίγουρα δεν είναι κακή! Οι θαυμαστές του Dyson είναι γνωστό ότι διαρκούν μια ζωή. Επομένως, αξίζει να εξετάσετε αν προσπαθείτε να βελτιστοποιήσετε την τιμή.

Πώς λειτουργεί ένας θαυμαστής Dyson;

Τους αναφερόμαστε ως θαυμαστές σε όλο το άρθρο, ωστόσο ο ίδιος ο Dyson μπορεί να διαφωνήσει με αυτό. Γιατί προτιμούν τη λέξη air blower, που είναι άλλη μια λέξη για ανεμιστήρα χωρίς λεπίδες.

Ο Tyson δεν είναι θαυμαστής με την παραδοσιακή έννοια, αλλά έχουν ένα αγόρι Αυξήστε τη δύναμή τους ακόμα κι αν ονομάζονται χωρίς ξίφος. Όταν κοιτάς έναν ανεμιστήρα Dyson, το μάτι σου πέφτει αμέσως στην κορυφή όπου ρέει ο αέρας.Αλλά στην αρχή ό,τι το επιτρέπει βρίσκεται στη βάση της συσκευής.

Ένας ανεμιστήρας με ηλεκτρικό κινητήρα σπρώχνει τον αέρα μέσα από σταθερά πτερύγια. που φυσά μέσα από έναν μεγάλο, γνωστό κυκλικό ανεμιστήρα Βασικά ρουφάει αέρα και τον σπρώχνει ξανά. Είναι λοιπόν ο ενισχυτής αέρα που αρέσει στην εταιρεία να χρησιμοποιεί. Η όλη διαδικασία είναι αρκετά απλή. Αν και στην αρχή οι θαυμαστές μπορεί να φαίνονται σαν να συμπεριφέρονται σαν να χρησιμοποιούν ένα μαγικό ξόρκι.

συμπέρασμα

Οι θαυμαστές της Dyson είναι ιδιαίτερα περιζήτητοι φαν της πολυτέλειας. που όχι μόνο φαίνεται εκπληκτικό Αλλά λειτουργεί επίσης καλά. Μπορούν να έχουν βολικές ιδιότητες για ηλεκτρική απορρόφηση αντί για απορρόφηση.

Ο ανεμιστήρας είναι μονής τάσης. Έτσι όταν ταξιδεύετε είναι δύσκολο να φέρετε μετατροπέα ή να μην φέρετε καθόλου ανεμιστήρα.

  • μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση του δωματίου
  • Ασφαλές για παιδιά και κατοικίδια
  • Μπορείτε να τρέξετε χωρίς να ανησυχείτε για τους υψηλούς λογαριασμούς ρεύματος.

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε έναν ανεμιστήρα Dyson, ελπίζουμε να είστε ευχαριστημένοι με την απόφασή σας. Μπορείτε να τα δείτε και εσείς. άλλα αντικείμεναΠιο δημοφιλής για ηλεκτρικές σκούπες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *