Γιατί οι άνθρωποι μετακινούνται από την Καλιφόρνια στο Τέξας; (Φόροι, Κόστος Διαβίωσης και άλλα) –

ทำไมผู้คนถึงย้ายจากแคลิฟอร์เนียไปเท็กซัส

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Γνωρίζατε ότι ο συντελεστής φόρου εισοδήματος της Καλιφόρνια είναι ο υψηλότερος από οποιαδήποτε άλλη πολιτεία; των Ηνωμένων Πολιτειών Ορισμένοι Καλιφορνέζοι πληρώνουν κρατικούς φόρους εισοδήματος έως και 13% επιπλέον των ομοσπονδιακών φόρων εισοδήματος IRS.

Ένας από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι εγκαταλείπουν την Καλιφόρνια είναι το υψηλό κόστος ζωής. με πολλούς να μετακομίζουν στο Τέξας. Αλλά όσοι έχουν φύγει από την Καλιφόρνια τα τελευταία χρόνια το μετανιώνουν;

Μάθετε γιατί οι άνθρωποι μετακινούνται από την Καλιφόρνια στο Τέξας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε αν η διαφημιστική εκστρατεία αξίζει τον κόπο εξερευνώντας τη ζωή στην Καλιφόρνια και τη ζωή στο Τέξας!

Γιατί οι άνθρωποι μετακινούνται από την Καλιφόρνια στο Τέξας;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους περισσότεροι από 685.000 Καλιφορνέζοι μετακόμισαν στο Τέξας την τελευταία δεκαετία. Αλλά η αλήθεια είναι Η ζωή στο Τέξας μοιάζει πολύ με τη ζωή στην Καλιφόρνια.

κλίμα

Ο καιρός στο Τέξας είναι συγκρίσιμος με εκείνον της Καλιφόρνια. Έτσι οι μετακινούμενοι δεν θα λείψουν ατελείωτες ηλιόλουστες και ζεστές μέρες.

Φυσικά, αφού τόσο το Τέξας όσο και η Καλιφόρνια είναι μεγάλες πολιτείες. Ο καιρός λοιπόν διαφέρει από πόλη σε πόλη. Αλλά αν θέλετε ζεστό, ηλιόλουστο καιρό, το Τέξας είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Αν και ορισμένες περιοχές είναι πιο υγρές από την Καλιφόρνια. Μπορείτε ακόμα να αποφύγετε το χιόνι.

ενεργό τρόπο ζωής

Επιπλέον, πολλοί Τεξανοί ζουν ενεργό τρόπο ζωής παρόμοιο με τους Καλιφορνέζους. Και οι δύο πολιτείες είναι γνωστές για τον φωτεινό και υπαίθριο καιρό τους λόγω του καιρού. Αν και δεν μπορείς να κάνεις πεζοπορία όπως στην Καλιφόρνια. Αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα να κάνετε στο Τέξας. Μερικές από αυτές τις δραστηριότητες περιλαμβάνουν:

 • βαρκάδα
 • καταλληλότητα
 • παίξε γκολφ
 • Επισκεφθείτε Εθνικά και Κρατικά Πάρκα

Το Τέξας έχει πολλά ιστορικά μνημεία για επίσκεψη σε όλη την πολιτεία.

ποικιλία

Μεγάλες πόλεις όπως το Όστιν, το Χιούστον και το Ντάλας-Φορτ Γουόρθ στο Τέξας έχουν μερικούς από τους πιο διαφορετικούς πληθυσμούς που θα βρείτε στην Καλιφόρνια.

Οι διαφορετικοί πληθυσμοί προσθέτουν στον αριθμό των δραστηριοτήτων που πρέπει να απολαύσετε. Και οι δύο πολιτείες προσφέρουν επίσης εξαιρετικό φαγητό και ζωντανή μουσική ψυχαγωγία.

Δεν θα βαρεθείτε να ζείτε σε καμία από τις δύο πολιτείες!

πολιτική

Όλοι γνωρίζουν ότι η Καλιφόρνια είναι μια φιλελεύθερη πολιτεία. Πράγματι, η Καλιφόρνια υπήρξε φάρος της προόδου της Αμερικής εδώ και δεκαετίες, Αντίθετα, τα μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν το Τέξας ως μια συντηρητική πολιτεία με αμφισβητήσιμες πολιτικές.

Για παράδειγμα, η πολιτεία του Τέξας έχει νόμο κατά της οπλοφορίας. Αν αυτό σας ενοχλεί Θα εμποδίσει την ευτυχία σας σε αυτή την κατάσταση.

Αλλά κάθε κράτος έχει καλές και δυσμενείς πολιτικές, οπότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις πολιτικές σας πεποιθήσεις. Μην αφήνετε αυτά τα πράγματα να υπαγορεύουν ολόκληρο τον λόγο σας για να μετακινηθείτε ή να μην μετακινηθείτε.

Ενώ ο πληθυσμός του Τέξας συνεχίζει να αυξάνεται ραγδαία. Το κράτος λοιπόν έγινε πιο φιλελεύθερο. ειδικά στις μεγάλες πόλεις Υπάρχει λόγος που οι πολιτικοί ειδήμονες μιλούν για το ότι το Τέξας έγινε μωβ πολιτεία.

Το Τέξας είναι φθηνό

Εκτός από αυτούς τους λόγους Ο κύριος λόγος της μετανάστευσης είναι οικονομικός. Το κόστος ζωής στο Τέξας είναι πολύ φθηνότερο από ό,τι στην Καλιφόρνια.

Από τις τιμές των κατοικιών και των ακινήτων μέχρι τα τρόφιμα και τους φόρους, τα ταξίδια, τη φροντίδα των παιδιών και το ρεύμα. Οι Αμερικανοί μπορούν να σώσουν χιλιάδες μετακομίζοντας.

Ας ρίξουμε μια πιο βαθιά ματιά.

Φόροι εισοδήματος Τέξας εναντίον Καλιφόρνια

όπως αναφέρθηκε Οι φόροι εισοδήματος της Καλιφόρνια είναι από τους υψηλότερους στη χώρα. Αλλά ως ένα από τα επτά κράτη χωρίς φόρο εισοδήματος, Το Τέξας δεν πληρώνει κρατικό φόρο εισοδήματος. Αυτό σημαίνει ότι οι Τεξανοί μπορούν να εξοικονομήσουν περισσότερα στους λογαριασμούς συνταξιοδότησης τους.

Επίσης, ο συντελεστής φόρου επί των πωλήσεων στην Καλιφόρνια είναι 12,3% και το Τέξας είναι 6,25%, άρα με πολύ διαφορετικούς φορολογικούς συντελεστές. Είναι εύκολο να δεις την ελκυστικότητα της ζωής στο Τέξας.

ακίνητα και στέγαση

Εάν οι χαμηλοί φόροι δεν επαρκούν για να σας πουλήσουν όταν μετακομίζετε στο Τέξας Το κόστος στέγασης μειώνεται σημαντικά. Η μέση αξία κατοικίας στην Καλιφόρνια είναι 505.000 δολάρια, σε σύγκριση με 172.500 δολάρια στο Τέξας.

Οι τιμές ενοικίασης είναι επίσης σημαντικά χαμηλότερες στο Τέξας. Η Καλιφόρνια έχει μερικές από τις υψηλότερες τιμές ενοικίασης στη χώρα. Η μέση τιμή ενοικίασης ήταν 2.542 $, σε σύγκριση με 1.359 $ στο Τέξας.

Εκτός από τη στέγαση Οι Τεξανοί μπορούν να αναμένουν να πληρώσουν κανονικά έξοδα διαβίωσης, όπως είδη παντοπωλείου, υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. και λιγότερο λάδι

Μια ζωντανή αγορά εργασίας

Η αγορά εργασίας στο Τέξας είναι λιγότερο ανταγωνιστική. Αλλά υπάρχουν πιο αμειβόμενες θέσεις εργασίας από την Καλιφόρνια. Όπως μπορείτε να δείτε, πολλές εταιρείες μετακομίζουν στο Τέξας ή στήνουν πανεπιστημιουπόλεις εκεί. και να οδηγήσει την αγορά εργασίας

Επιπλέον, το Austin τοποθετείται ως η επόμενη Silicon Valley, αλλά προσθέτει θέσεις εργασίας:

 • χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες
 • παραγωγή
 • διαστημική τεχνολογία

Δεν μπορώ να πω αρκετά για το πόσο καυτή είναι η αγορά εργασίας του Τέξας. Και είναι ένας μεγάλος λόγος για τους Καλιφορνέζους να μεταναστεύσουν.

μελέτη

Η Καλιφόρνια έχει μερικά από τα καλύτερα πανεπιστήμια στη χώρα και στον κόσμο Σχολεία όπως το Stanford, το USC, το UCLA και το UC Berkeley (και μερικά άλλα) συνεχίζουν να λαμβάνουν διακρίσεις για την έρευνα και την καινοτομία τους.

Αλλά το Τέξας βρίσκεται πίσω από πολλά γνωστά σχολεία. Για παράδειγμα, το Πανεπιστήμιο Rice, το UT Austin και το Texas A&M προσφέρουν εκπαίδευση συγκρίσιμη με κορυφαία πανεπιστήμια στην Καλιφόρνια.

Τα πανεπιστήμια στο Τέξας είναι τόσο ανταγωνιστικά και αξιόπιστα όσο είναι. με το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Το Τέξας είναι επομένως ένας ελκυστικός προορισμός για όσους θέλουν να πληρώσουν για τη γυμναστική των παιδιών τους.

Οι επιχειρήσεις μετακόμισαν επίσης στο Τέξας.

Οι εταιρείες βρίσκουν επίσης το Τέξας μια ελκυστική επιλογή για τα κεντρικά γραφεία τους. τα προηγούμενα χρόνια Οι ακόλουθες εταιρείες έχουν μετακομίσει στο Τέξας:

 • Τσαρλς Σβάμπ
 • CRBE
 • Μαντείο
 • Hewlett Packard Enterprise (HP)
 • Tesla

Σε σύγκριση με την Καλιφόρνια Υπάρχουν πολλά άλλα που εκμεταλλεύονται τον μηδενικό εταιρικό φορολογικό συντελεστή του Τέξας. που είναι σχεδόν 9%, ειδικά Οι εταιρείες τεχνολογίας φαίνεται να μετακινούνται από την Καλιφόρνια στο Τέξας.

όταν οι εταιρείες Επιτρέψτε σε περισσότερους υπαλλήλους να εργάζονται εξ αποστάσεως Μπορούν να διατηρήσουν την έδρα τους σε αφορολόγητες πολιτείες όπως το Τέξας και να διατηρήσουν πολύτιμους υπαλλήλους στην Καλιφόρνια ή σε άλλες πολιτείες.

Ακόμη και εταιρείες που δεν μεταφέρουν την έδρα τους χτίζουν μεγάλες πανεπιστημιουπόλεις στο Τέξας. Παραδείγματα περιλαμβάνουν:

 • Αμερικάνικες αερογραμμές
 • μήλο
 • AT&T
 • Google

Επιπλέον, επειδή οι τιμές των ακινήτων στο Τέξας είναι χαμηλές, οι εταιρείες πληρώνουν πολύ λίγα για να υποστηρίξουν τους ντόπιους υπαλλήλους. Για να μην αναφέρουμε, το κόστος της εμπορικής ηλεκτρικής ενέργειας είναι σχεδόν το μισό στο Τέξας από ότι στην Καλιφόρνια.

Και οι δύο πολιτείες έχουν ζεστά κλίματα που απαιτούν ενεργειακά αποδοτικά συστήματα HVAC. Έτσι, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα όταν πληρώνετε για ηλεκτρική ενέργεια στο Τέξας.

Μειονεκτήματα της αποχώρησης από την Καλιφόρνια

Υπάρχουν άφθονα στοιχεία ότι η μετακίνηση από την Καλιφόρνια στο Τέξας είναι μια καλή απόφαση για πολλούς Αμερικανούς που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο την ποιότητα της ζωής τους.

Όμως παρ’ όλα τα πλεονεκτήματα Υπάρχουν όμως κάποια μειονεκτήματα.

Ενώ το κόστος ζωής στο Τέξας είναι φθηνό. Αλλά το ίδιο ισχύει και για το μεσαίο εισόδημα των νοικοκυριών. Το μεσαίο εισόδημα για τους Καλιφορνέζους είναι $75.235, σε σύγκριση με $61.874 για το Τέξας.

Εξάλλου Η οικονομία της Καλιφόρνια είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του Τέξας. Δίνοντας στους Καλιφόρνια περισσότερες οικονομικές ευκαιρίες και πρόσβαση σε αγαθά και υπηρεσίες.

Έτσι, αν θέλετε να πάτε στην αγορά των αγροτών το Σάββατο Δεν θα ξεμείνετε από επιλογές όταν επισκέπτεστε το Τέξας.

Επιπλέον, η Καλιφόρνια και οι τοπικές κυβερνήσεις της ξοδεύουν 60% περισσότερο κατά κεφαλήν από το Τέξας, αν και αυτό δεν ισοδυναμεί πάντα με καλύτερη ποιότητα ζωής. Αλλά οι Καλιφορνέζοι έχουν περισσότερα προγράμματα και δίκτυα οικονομικής ασφάλειας.

Υγιεινή

Αν και η ασφάλιση υγείας στο Τέξας κοστίζει λιγότερο. Αλλά η Καλιφόρνια παρέχει φροντίδα υψηλότερης ποιότητας. με τους καλύτερους γιατρούς της χώρας χαμηλή βρεφική θνησιμότητα και χαμηλή συχνότητα καρκίνου Ως εκ τούτου, η Καλιφόρνια έχει ισχυρή παρουσία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Επιπλέον, το κείμενο του νόμου για την προσιτή φροντίδα επεκτείνει το Medicaid σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά 12 πολιτείες έχουν απορρίψει την επέκταση. Ένα από αυτά είναι το Τέξας. Επομένως, τα άτομα με ασφάλιση υγείας στην Καλιφόρνια είναι πιο πιθανό να χάσουν αυτήν την κάλυψη όταν μετακομίσουν στο Τέξας.

Επιπλέον, το Τέξας έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανασφάλιστων σε ολόκληρη τη χώρα. Περισσότερο από το 17% του Τέξας στερείται υγειονομικής περίθαλψης. Αυτό θα μπορούσε να επιβαρύνει την οικονομία καθώς οι ανασφάλιστοι χρειάζονται υπηρεσίες υγείας.

Μεταφορά

Το Τέξας έχει λιγότερες επιλογές δημόσιας συγκοινωνίας από την Καλιφόρνια. Και οι υπάρχουσες επιλογές είναι πιο ακριβές. Αν και και οι δύο πολιτείες έχουν υψηλά ποσοστά ιδιοκτησίας αυτοκινήτου, Αν όμως βασίζεσαι στα μέσα μαζικής μεταφοράς Αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί περαιτέρω.

έγκλημα

Τα συνολικά ποσοστά εγκληματικότητας είναι παρόμοια στην Καλιφόρνια και στο Τέξας. Επομένως, κατά την έρευνα του εγκλήματος Είναι καλύτερα να ψάξετε ανά πόλη. Θα πρέπει επίσης να μάθετε τι έγκλημα συμβαίνει στην πόλη στην οποία θέλετε να μετακομίσετε.

Για παράδειγμα, η Καλιφόρνια έχει χαμηλότερο ποσοστό ανθρωποκτονιών από το Τέξας. Ωστόσο, αρκετές πόλεις μεσαίου μεγέθους στην Καλιφόρνια εμφανίζονται στη λίστα με τα μέρη με τα υψηλότερα ποσοστά βίαιης εγκληματικότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αν είναι σημαντικό για εσάς να ζείτε σε μια πόλη με χαμηλό ποσοστό εγκληματικότητας; Ερευνήστε τις τιμές στην τρέχουσα πόλη σας και συγκρίνετε τις με άλλες πόλεις. για να μπορέσετε να μετακινηθείτε σε ασφαλές μέρος

Το βίντεο εξηγεί γιατί οι άνθρωποι μετακινούνται από την Καλιφόρνια στο Τέξας.

Μετανιώνουν οι άνθρωποι που έφυγε από την Καλιφόρνια;

με υψηλό κόστος ζωής Όπως είναι λογικό, πολλοί άνθρωποι δεν μετανιώνουν που εγκατέλειψαν το Golden State, αλλά είναι αναμφισβήτητο ότι υπάρχουν πολιτικές και πολιτιστικές αλλαγές που έρχονται με τη ζωή στο Τέξας. Και αυτό δεν ταιριάζει σε κάποιους.

Τώρα καταλαβαίνεις περισσότερα. «Γιατί οι άνθρωποι μετακινούνται από την Καλιφόρνια στο Τέξας;» Αξίζει να πληρώσετε φόρους εισοδήματος στην Καλιφόρνια; Πρέπει να αποφασίσεις μόνος σου.

Για να διαβάσετε περισσότερα άρθρα αυτού του είδους Μεταβείτε στην ενότητα φορολογίας. Κυκλοφορούμε συνεχώς νέο περιεχόμενο για να το απολαύσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *