Γιατί είναι τόσο ακριβό το Philips Hue; Εξερευνώντας το Philips Hue

Why Are Philips Hue So Expensive

Γιατί το Philips Hue είναι τόσο ακριβό

Τα συστήματα φωτισμού Philips Hue κυκλοφορούν εδώ και καιρό και γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Γιατί όμως είναι τόσο ακριβό; Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού αναρωτιούνται εάν ο φωτισμός Philips Hue αξίζει την επένδυση. Και η απάντηση εξαρτάται από το τι χρειάζεστε σε ένα σύστημα φωτισμού. Ο φωτισμός Philips Hue έχει μια ποικιλία χαρακτηριστικών που τον κάνουν να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους, όπως η δυνατότητα προσαρμογής του χρώματος, της φωτεινότητας και πολλά άλλα. Μπορείτε να ελέγχετε τα φώτα σας από οπουδήποτε. Αυτό καθιστά εύκολη τη ρύθμιση του φωτός για κάθε περίσταση.Ο φωτισμός Philips Hue είναι επίσης γνωστός για την ενεργειακή απόδοση και τη μακροζωία του. με όλα αυτά τα οφέλη Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί ο φωτισμός Philips Hue είναι αρκετά ακριβός. Αξίζει όμως την τιμή του;

Γιατί είναι τόσο ακριβό το Philips Hue;

εξοικονόμησης ενέργειας

Ένας μεγάλος λόγος που οι έξυπνοι λαμπτήρες Philips Hue αξίζουν την τιμή τους είναι η ικανότητά τους να εξοικονομούν ενέργεια με περίπου 20 φώτα στο μέσο σπίτι. Μπορείτε να δείτε πόσο γρήγορα θα αυξηθεί το κόστος ενέργειας. Οι έξυπνοι λαμπτήρες Philips Hue μπορούν να μειώσουν τους λογαριασμούς ενέργειας έως και 75%, καθιστώντας τους μια έξυπνη επένδυση. Τα φώτα απόχρωσης χρησιμοποιούν μια τεχνολογία που ονομάζεται δίοδος εκπομπής φωτός (LED) για να παρέχουν φως υψηλής ποιότητας. Οι λαμπτήρες έχουν σχεδιαστεί για να καταναλώνουν έως και 80% λιγότερη ενέργεια από τους λαμπτήρες πυρακτώσεως με ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό. Θα εξοικονομείτε πολλά χρήματα στον λογαριασμό ρεύματος κάθε μήνα. με υψηλό κόστος Αν θέλετε να μειώσετε το κόστος ενέργειας, ο φωτισμός LED είναι μια εξαιρετική επένδυση.

ευκολία

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι έξυπνοι λαμπτήρες Philips Hue είναι τόσο ακριβοί είναι η άνεση που προσφέρουν. με τη δυνατότητα να ελέγχετε τα φώτα σας χρησιμοποιώντας smartphone. Μπορείτε να ανάψετε ή να σβήσετε τα φώτα από οπουδήποτε. Εάν έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα και χρειάζεστε επιπλέον φως το βράδυ Μπορείτε να το ανοίξετε με το τηλέφωνό σας. επίσης Εάν πρέπει να βγείτε έξω νωρίτερα από το αναμενόμενο και ο ήλιος είναι ακόμα ψηλά. Μπορείτε να σβήσετε τα φώτα στο τηλέφωνό σας για να εξοικονομήσετε ενέργεια. Τα φώτα Philips Hue σάς επιτρέπουν να ρυθμίσετε τη σκηνή φωτισμού ανάλογα με τη διάθεσή σας ή την περίσταση.

επιλογές χρώματος

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι έξυπνοι λαμπτήρες Philips Hue αξίζουν την τιμή είναι η ικανότητά τους να παράγουν διαφορετικά χρώματα. Με μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμα φωτιστικά Έτσι, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τη διάθεση οποιουδήποτε δωματίου. Εάν έχετε παιδιά, ο πολύχρωμος φωτισμός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα διασκεδάσετε κατά τη διάρκεια των μουσώνων. από μωβ σε κίτρινο έως πράσινο Αυτά τα φώτα μπορούν να δημιουργήσουν ένα ευρύ φάσμα διαθέσεων. Τα φώτα Philips Hue είναι συμβατά με εκατομμύρια άλλα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων άλλων έξυπνων οικιακών συσκευών. Αν θέλετε να φτιάξετε τη διάθεση κατά τη διάρκεια ενός πάρτι ή ταινίας. Μπορείτε να συγχρονίσετε τα φώτα με το σύστημα ψυχαγωγίας σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικές σκηνές συγχρονίζοντας τα φώτα σας με τις αγαπημένες σας ταινίες ή εκπομπές.

Συμβατότητα

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι έξυπνοι λαμπτήρες Philips Hue έχουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής είναι η συμβατότητά τους με άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές. με μια ποικιλία προϊόντων τρίτων Μπορείτε να συνδυάσετε φώτα LED με άλλες έξυπνες συσκευές. Με το Hue Bridge και την εφαρμογή Philips Hue, μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε με το Amazon Alexa, το Google Home, το Apple HomeKit και το Samsung SmartThings. Εάν έχετε άλλες έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας, όπως καφετιέρα ή έξυπνο ψυγείο. Μπορείτε να ενσωματώσετε φώτα LED μαζί τους με λίγα μόνο κλικ.

αντοχή και ποιότητα

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι έξυπνοι λαμπτήρες Philips Hue αξίζουν την τιμή είναι η αντοχή και η ποιότητά τους. Αυτοί οι λαμπτήρες έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη μεγάλη διάρκεια ζωής. για να μην καίγεται γρήγορα Με διάρκεια ζωής έως και 20 χρόνια, το κόστος αγοράς μπορεί να ανακτηθεί γρήγορα. Η ανθεκτικότητα είναι επίσης αποτέλεσμα της ενεργειακής απόδοσης. Επειδή δεν καταναλώνει πολλή ενέργεια και δεν ζεσταίνεται τόσο πολύ όσο άλλοι λαμπτήρες. Αυτοί οι λαμπτήρες είναι κατασκευασμένοι από υλικά υψηλής ποιότητας που είναι αρκετά ισχυρά και ανθεκτικά για καθημερινή χρήση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έξυπνους λαμπτήρες Philips Hue στην κουζίνα, στο σαλόνι ή ακόμα και στο μπάνιο σας. Αν θέλετε να προσθέσετε λίγη διασκέδαση και δημιουργικότητα στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Υπάρχουν επίσης πολύχρωμες λάμπες. Οι έξυπνοι λαμπτήρες Philips Hue είναι κατασκευασμένοι για να αντέχουν. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αντικατάσταση των λαμπτήρων σύντομα.

Συγκρίνετε τα φώτα Philips Hue με άλλα συστήματα φωτισμού.

 • Όταν συγκρίνετε τα φώτα Philips Hue με άλλα συστήματα φωτισμού Θα διαπιστώσετε ότι τα συστήματα φωτισμού Philips Hue είναι γενικά πιο ακριβά. Ένας βασικός λόγος για αυτό είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά των συστημάτων φωτισμού Philips Hue. Για να μάθετε εάν ο φωτισμός Philips Hue αξίζει το επιπλέον κόστος; Ας δούμε μερικές από τις διαφορές μεταξύ της Philips Hue και άλλων συστημάτων φωτισμού.
 • Καλωδίωση – Μία από τις μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ της Philips Hue και άλλων συστημάτων φωτισμού. είναι η απαραίτητη καλωδίωση. Με ένα σύστημα φωτισμού Philips Hue, πρέπει να καλωδιώσετε τόσο τα φώτα όσο και τη γέφυρα. Αλλά σε άλλα συστήματα ισχύος Χρειάζεται μόνο να τρέξετε τα καλώδια.
 • Αυτή η διαφορά μπορεί να αυξήσει το κόστος του συστήματος φωτισμού Philips Hue, καθώς θα χρειαστεί να προσλάβετε ηλεκτρολόγο. Αλλά το ποσό θα ποικίλλει ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας – φωτεινότητα – μια άλλη διαφορά μεταξύ της Philips Hue και άλλων συστημάτων φωτισμού. είναι το φως
 • Τα φώτα Philips Hue διαθέτουν δυνατότητα μείωσης της φωτεινότητας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα. Αλλά δεν θα μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα σε κανένα άλλο σύστημα φωτισμού. Αν ψάχνετε για μια πιο φωτεινή επιλογή φωτισμού Αυτό θα σας κοστίσει τη διαφορά, αλλά τα συστήματα φωτισμού Philips Hue διαθέτουν μια ποικιλία επιλογών φωτισμού.

Ένα παράδειγμα ενός συστήματος φωτισμού Philips Hue σε δράση.

 1. Τώρα γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα των συστημάτων φωτισμού Philips Hue και γιατί είναι τόσο ακριβά. Ας δούμε μερικά παραδείγματα φώτων Philips Hue σε δράση. Αυτά τα παραδείγματα δείχνουν πώς τα φώτα Philips Hue μπορούν να δημιουργήσουν διαθέσεις και να ελέγχονται από εφαρμογές.
 1. Διακοσμητικός φωτισμός – Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός είναι εξαιρετικός για τη δημιουργία μιας χαλαρωτικής ατμόσφαιρας σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας. για να αποκτήσετε ατμοσφαιρικό φωτισμό Βάζουμε τη φωτιά να χαμηλώσει. είναι κίτρινο ή πορτοκαλί
 1. Φωτισμός περιβάλλοντος – Ο φωτισμός περιβάλλοντος είναι εξαιρετικός για τη δημιουργία συνολικού φωτισμού σε δωμάτια όπως κουζίνες ή σαλόνια. Δοκιμάστε να ρυθμίσετε τα φώτα σε λευκό ή μπλε για να δημιουργήσετε φωτισμό περιβάλλοντος.

Πλεονεκτήματα του φωτισμού Philips Hue

 • Τα φώτα Philips Hue έρχονται με μια σειρά από πλεονεκτήματα. καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού. Μερικά από τα πλεονεκτήματα του συστήματος φωτισμού Philips Hue είναι:
 • Προσαρμόσιμος φωτισμός – Ένα βασικό πλεονέκτημα του φωτισμού Philips Hue είναι η δυνατότητα προσαρμογής του φωτισμού για κάθε περίσταση. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις φωτεινότητας, χρώματος και ανατολής και δύσης ηλίου.
 • Απομακρυσμένη πρόσβαση – Ένα άλλο πλεονέκτημα των συστημάτων φωτισμού Philips Hue είναι η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου των φώτων σας μέσω μιας εφαρμογής. Αυτό είναι υπέροχο αν ξεχάσετε να σβήσετε τα φώτα. Ή αν είστε έξω και θέλετε να φτιάξετε τη διάθεση με φώτα.
 • Εξοικονομήστε ενέργεια – Τα συστήματα φωτισμού Philips Hue είναι γνωστά για την ενεργειακή τους απόδοση. Αυτό το καθιστά εξαιρετική επιλογή για τους ιδιοκτήτες σπιτιού.Με τα περισσότερα συστήματα φωτισμού Philips Hue, μπορείτε να ρυθμίσετε χρονοδιακόπτες για να ανάβουν και να σβήνουν τα φώτα σας. που εξοικονομεί και ενέργεια.

Συμβουλές για την αγορά συστήματος φωτισμού Philips Hue

 1. Εάν είστε έτοιμοι να αγοράσετε ένα σύστημα φωτισμού Philips Hue, ίσως αναρωτιέστε τι να αναζητήσετε. Αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν αγοράζετε ένα σύστημα φωτισμού Philips Hue, όπως:
 1. Η ποσότητα ισχύος που συνοδεύει το σύστημα – Όσο περισσότερη ισχύς συνοδεύει το σύστημα, τόσο το καλύτερο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν προσπαθείτε να φωτίσετε έναν μεγάλο χώρο όπως ένα σαλόνι.
 1. Τύπος λαμπτήρα – Ο φωτισμός Philips Hue χρησιμοποιεί δύο τύπους λαμπτήρων: τυπικό και φωτιστικό. Οι τυπικοί λαμπτήρες διατίθενται σε ζεστό λευκό, φως ημέρας και ψυχρό λευκό, ενώ οι λαμπτήρες αλλαγής χρώματος διατίθενται σε ζεστό λευκό, ψυχρό μπλε και ουδέτερο λευκό.
 1. Φωτεινότητα λαμπτήρα – Εξαρτάται από τον τύπο λαμπτήρα που αγοράζετε. Μπορεί να είναι πιο φωτεινά ή πιο αμυδρά από άλλα.

συμπέρασμα

Τα συστήματα φωτισμού Philips Hue είναι μια εξαιρετική επιλογή για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού που αναζητούν έξυπνο φωτισμό που μπορούν να ελέγξουν από απόσταση. Τα συστήματα φωτισμού Philips Hue προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών φωτισμού που μπορούν να ελεγχθούν μέσω μιας εφαρμογής. Από ατμοσφαιρικό φωτισμό μέχρι ατμοσφαιρικό φωτισμό. με όλα αυτά τα οφέλη Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί τα συστήματα φωτισμού Philips Hue είναι τόσο ακριβά. Αλλά με τη σωστή έρευνα Οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να βρουν το κατάλληλο σύστημα για το σπίτι τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *