Αναφέρεται ο Robinhood στο IRS; (Τι πρέπει να γνωρίζετε) –

Robinhood รายงานต่อ IRS หรือไม่

Αναφέρεται ο Robinhood στο IRS;  (Τι πρέπει να γνωρίζετε) -

αν είστε όπως οι περισσότεροι άνθρωποι Μην το σκέφτεστε πολύ μέχρι να έρθει η ώρα να υποβάλετε τους φόρους σας, εάν χρησιμοποιείτε το Robinhood στο διαδίκτυο ή την εφαρμογή Robinhood για να κάνετε συναλλαγές μετοχών. Ίσως αναρωτιέστε αν η Robinhood αναφέρεται στην IRS.

Η απάντηση είναι…ΝαίΔιαβάστε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Robinhood αναφέρει τους φόρους της και τι πρέπει να κάνετε για να συμμορφωθείτε.

Εικόνα ευγενική προσφορά του www.businessinsider.in και www.robinhood.com

Ο Robinhood αναφέρεται στην εφορία;

Η σύντομη απάντηση είναι ναι, η Robinhood αναφέρει πληροφορίες επενδυτών στην IRS. Όλοι οι μεσίτες υποχρεούνται να ενεργούν νόμιμα.

Όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό στην Robinhood (ή σε οποιαδήποτε άλλη μεσιτεία), θα σας ζητηθεί να δώσετε τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης ή τον αριθμό φορολογικού σας μητρώου.

Αυτό επιτρέπει στην χρηματιστηριακή εταιρεία να παρακολουθεί τις επενδυτικές σας δραστηριότητες ως κέρδη ή ζημίες. και να το αναφέρετε στην IRS.

Έτσι, ακόμα κι αν δεν λάβετε την επιταγή του μερίσματος μέσω ταχυδρομείου, Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το εισόδημα από τις επενδύσεις σας αναφέρεται σωστά στην IRS.

Ακόμα κι αν δεν χρειάζεται να πληρώσετε φόρους για το εισόδημα από επενδύσεις, το IRS θέλει να το μάθει.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Robinhood υποχρεούται να αναφέρει ορισμένες πληροφορίες επενδυτών στην IRS.

Η Robinhood σας παρέχει όλα τα απαραίτητα φορολογικά έγγραφα. που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά την υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης.

Τι ακριβώς σημαίνει Robinhood;

για αρχάριους Θα αναφέρουν το όνομά σας, τη διεύθυνση και τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης.

Θα σας πουν τον τύπο του επενδυτικού λογαριασμού που έχετε. υπόλοιπο του λογαριασμού σας και τυχόν μερίσματα ή κέρδη κεφαλαίου που λαμβάνετε.

Εάν λάβετε δωρεάν μετοχές ή άλλες πληρωμές, θα αναφερθούν στην IRS.

Αναφέρουν επίσης τα βραχυπρόθεσμα κέρδη κεφαλαίου και τα μακροπρόθεσμα κέρδη κεφαλαίου. Για να επιτραπεί στην IRS να χρεώνει τον σωστό φορολογικό συντελεστή για τις συναλλαγές και τις πωλήσεις μετοχών Robinhood.

Το IRS θα λάβει ένα 1099 από τη λογιστική ομάδα του Robinhood, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να επανεξετάσει τους φόρους μετοχών του Robinhood.

Ευτυχώς, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για πρόσθετη γραφειοκρατία κατά τη φορολογία. Η Robinhood θα σας στείλει ένα έντυπο 1099 που περιέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να υποβάλετε τους φόρους σας. Αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεται να κάνετε επιπλέον δουλειά!

Τι θα συμβεί εάν δεν αναφέρετε τη δραστηριότητα του λογαριασμού σας Robinhood στην επιστροφή φόρου;

Η Robinhood είναι χρηματιστής με άδεια να εμπορεύεται μετοχές και άλλους τίτλους. Αυτό σημαίνει ότι υπόκειται στους κανονισμούς της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC).

Μία από αυτές τις απαιτήσεις απαιτεί η Robinhood να αναφέρει όλη τη δραστηριότητα του λογαριασμού στην IRS, στέλνοντας όλα τα φορολογικά έγγραφα στην IRS και στους επενδυτές.

Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες όπως πόσα λάβατε από την πώληση μετοχών. καθώς και τυχόν μερίσματα ή τόκους που κερδίζετε

Εάν δεν αναφέρετε τη δραστηριότητα του λογαριασμού Robinhood στην επιστροφή φόρου και οφείλετε ένα σημαντικό ποσό σε φόρους, η IRS μπορεί να το θεωρήσει φοροδιαφυγή. Η IRS θα σας στείλει πρώτα μια επιστολή που θα σας ειδοποιήσει ότι δεν αναφέρατε δραστηριότητα στον λογαριασμό σας Robinhood στη φορολογική σας δήλωση.

Εάν δεν απαντήσετε στην επιστολή της IRS, ενδέχεται να λάβετε έναν λογαριασμό ή επιστολή επιταγής από την IRS.

Οι κυρώσεις για φοροδιαφυγή μπορεί να είναι αυστηρές. Συμπεριλαμβανομένης της φυλάκισης και των βαρέων προστίμων.

Επιπλέον, το IRS μπορεί να επιβάλει πρόσθετες κυρώσεις για τη μη αναφορά της δραστηριότητας του λογαριασμού Robinhood, όπως χρεώσεις καθυστέρησης ή τόκους.

Εξαιτίας αυτού, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι αναφέρετε με ακρίβεια τη δραστηριότητα σε όλους τους λογαριασμούς Robinhood όταν υποβάλλετε τους φόρους σας.

Πώς να αποφύγετε τους φόρους υπεραξίας ενώ χρησιμοποιείτε το Robinhood;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποφύγετε τους φόρους υπεραξίας όταν χρησιμοποιείτε το Robinhood:

  1. συγκομιδή απώλειας κεφαλαίου (Συγκομιδή φορολογικών ζημιών)
  2. Επένδυση σε IRA, SEP IRA ή 401k (Roth με αναβολή ή παραδοσιακό αφορολόγητο).
  3. Επενδύστε σε αφορολόγητα ομόλογα muni.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους αφορολόγητους λογαριασμούς συνταξιοδότησης διαβάζοντας το άρθρο μας για το TFRA.

Επαγγελματική συμβουλή: Λάβετε υπόψη τον κανόνα πώλησης πλυσίματος. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε φόρους για το εισόδημά σας από τις πωλήσεις πλυντηρίων.

Ζητήστε από τον λογιστή ή τον CPA σας να σας στείλει φορολογικά έγγραφα με το ποσό της πώλησης.

Η Robinhood αναφέρει κρυπτονομίσματα στο IRS;

Η Robinhood πρόσθεσε πρόσφατα υποστήριξη για αγορές και πωλήσεις. κρυπτονομισμάτων

Προς το παρόν, η Robinhood υποστηρίζει μόνο συναλλαγές Bitcoin και Ethereum, αλλά η εταιρεία σχεδιάζει να προσθέσει περισσότερα νομίσματα στο μέλλον. Η Robinhood προς το παρόν δεν χρεώνει προμήθειες. για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων

Το μεγάλο ερώτημα στο μυαλό όλων είναι η Robinhood Trading Report. κρυπτονόμισμα στο IRS;

Η απάντηση είναι λίγο πιο περίπλοκη. Ο Robinhood απαιτείται να αναφέρει τα κέρδη από συναλλαγές κρυπτογράφησης στην IRS.

Ωστόσο, επηρεάστηκαν μόνο πελάτες που είχαν κέρδη άνω των 20.000 $ και έκαναν 200 συναλλαγές.

Έτσι, εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε συναλλαγές με κρυπτονομίσματα Robinhood, δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε.

Δεν έχει σημασία πόσο κέρδος ή ζημιά έχετε. Συνιστούμε να παρέχετε στον φορολογικό φορέα ή στο CPA σας το πλήρες ιστορικό συναλλαγών σας.

Φυσικά, είναι πάντα καλύτερο να μιλήσετε με έναν φοροτεχνικό. Εάν έχετε ερωτήσεις για τη συγκεκριμένη κατάστασή σας Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν οφείλετε φόρους ή πρέπει να πληρώσετε εκτιμώμενους φόρους για κέρδη κεφαλαίου.

Η Robinhood αναφέρει συναλλαγές δικαιωμάτων προαίρεσης στην IRS;

Ναι, η Robinhood δεν αναφέρει μόνο μετοχές, μερίσματα, κρυπτογράφηση. Αναφέρει επίσης συναλλαγές δικαιωμάτων προαίρεσης στην IRS. Με άλλα λόγια, είτε πουλάτε μετοχές είτε λαμβάνετε μερίσματα. Πρέπει να αναφέρετε τα πάντα στη δήλωση φορολογίας εισοδήματός σας.

Θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά 1099 φόρμες από τη Robinhood και να αναφέρετε τυχόν συναλλαγές δικαιωμάτων προαίρεσης στη φορολογική σας δήλωση.

Εάν οφείλετε φόρους στις συναλλαγές δικαιωμάτων προαίρεσης Πληρώστε έγκαιρα τους φόρους σας για να αποφύγετε την καταβολή κυρώσεων ή τόκων στα κέρδη από τις συναλλαγές σας.

Η Robinhood αναφέρει το υπόλοιπο του λογαριασμού μου ή τις καταθέσεις μου στο IRS;

Ναι. Η Robinhood αναφέρει τα υπόλοιπα των λογαριασμών, συμπεριλαμβανομένων των καταθέσεων στο IRS με την υποβολή του εντύπου 1099. Αυτοί οι αριθμοί θα είναι διαθέσιμοι κατά το κλείσιμο του χρηματιστηρίου στις 31 Δεκεμβρίου.

Μερίσματα που κατατίθενται στον λογαριασμό σας και οποιαδήποτε πώληση μετοχών Θα αναφερθεί στην IRS (ως κεφαλαιουχικό κέρδος) ακόμα κι αν δεν αποσύρατε τα χρήματα.

τελικές σκέψεις

Το Robinhood είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα συναλλαγών μετοχών που έχει κερδίσει πολλούς χρήστες τα τελευταία χρόνια.

Η πλατφόρμα είναι εύκολη στη χρήση και δεν χρεώνει προμήθεια. που προσελκύει μεγάλο αριθμό ατόμων που θέλουν να συμμετάσχουν σε χρηματιστηριακές συναλλαγές.

Όπως έχουμε καλύψει στο άρθρο μας, Does Robinhood Αναφέρεται στην IRS; και Πώς να αναφέρετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες στη φορολογική σας δήλωση.

Μάθαμε ότι η λειτουργικότητα του λογαριασμού Robinhood σημαίνει ότι πρέπει να αναφέρετε τη φορολογική σας δήλωση.

Εάν δεν υποβάλετε αναφορά, το IRS μπορεί να παρακολουθεί τους φόρους, τις κυρώσεις και τους τόκους για εσάς.

Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε το Robinhood για να ανταλλάξετε μετοχές. Φροντίστε να το συμπεριλάβετε στη φορολογική σας δήλωση.

Διαφορετικά, θα μπορούσατε να καταλήξετε σε ζεστό νερό με το IRS.

Μάθε περισσότερα

Πώς να ανοίξετε έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό; (Τελικός οδηγός)

Δείτε πώς λειτουργούν τα ταμεία ευρετηρίου (Πρέπει να διαβάσετε!!)

Δείτε πώς λειτουργούν τα ταμεία ευρετηρίου (Πρέπει να διαβάσετε!!)

Πώς να αποσύρετε νωρίς από το 401(k) σας (πρέπει να το διαβάσετε!!)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *