Ανακαλύψτε πώς να διατηρήσετε τον δερμάτινο καναπέ σας ζεστό τον χειμώνα

Discover how to keep your leather sofa warm in winter

Ανακαλύψτε πώς να διατηρήσετε τον δερμάτινο καναπέ σας ζεστό τον χειμώνα

Δεν είναι μυστικό ότι οι δερμάτινοι καναπέδες δίνουν στο δωμάτιο μια πολυτελή εμφάνιση, αλλά τείνουν να προσαρμόζονται στη θερμοκρασία του δωματίου σας. Και οι περισσότεροι άνθρωποι παραπονιούνται για τους δερμάτινους καναπέδες είναι ότι κρυώνουν πολύ το χειμώνα.

Είχα το ίδιο πρόβλημα με τον καναπέ μου και αποφάσισα να κάνω κάτι για αυτό. Βρήκα μερικές συμβουλές Και αυτό το άρθρο θα σας πει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους δερμάτινους και τους χειμερινούς καναπέδες.

5 τρόποι για να διατηρήσετε τον δερμάτινο καναπέ σας ζεστό τον χειμώνα:

  • Τοποθετήστε την κουβέρτα πάνω από τον καναπέ.
  • Προσθέστε μαξιλάρια με χοντρά πλεκτά ριχτάρια ή ψεύτικη γούνα.
  • Προσθέστε χρώμα με ζεστούς τόνους.
  • Χρησιμοποιήστε χαλί ως μονωτικό στρώμα.
  • Τοποθετήστε ένα μαξιλάρι θέρμανσης κάτω από το σημείο που κάθεστε.

Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν; Πόσο ζεστό μπορείτε να φτιάξετε τον καναπέ σας; Ας εμβαθύνουμε σε αυτά τα ερωτήματα. Έτσι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε όταν τελειώσετε αυτό το άρθρο.

Επαγγελματική συμβουλή: Οι κουβέρτες είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσετε ζεστό τον δερμάτινο καναπέ σας. Αν θέλετε να καθίσετε στον καναπέ χωρίς να νιώθετε άβολα Δείτε τις καλύτερες κουβέρτες για δερμάτινους καναπέδες στο Amazon.com αυτή τη στιγμή..

Μια κουβέρτα είναι απαραίτητη.

Οι δερμάτινοι καναπέδες επηρεάζονται από τη θερμοκρασία δωματίου.Το χειμώνα, οι δερμάτινοι καναπέδες δεν φαίνονται μόνο δροσεροί. αλλά δίνει και μια δροσερή αίσθηση.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να μην κρυώνουν πολύ τα δερμάτινα έπιπλά σας. Το καλύτερο (ή να πω ζεστό) είναι να του βάλετε μερικά μαξιλάρια και κουβέρτες. Αυτά τα ριχτάρια και τα μαξιλάρια θα φωτίσουν τον καναπέ σας και θα προσθέσουν μια νότα ζεστασιάς.

Το ριχτάρι είναι ο καλύτερος φίλος ενός δερμάτινου καναπέ. Θα προσθέσει χρώμα στον άνετο χώρο σας και θα δώσει στον καναπέ σας την απαραίτητη τελική πινελιά. Βολεύει βέβαια όταν κρυώνεις.

Με απλά λόγια, αν έχετε δερμάτινο καναπέ και ο χειμώνας είναι προ των πυλών. αν δεν έχεις Θα πρέπει να το πετάξετε. Θα με ευχαριστήσεις όταν αποφασίσεις να τυλιχθείς με φλις ή να κολλήσεις κάτω από μια κουβέρτα μια κρύα νύχτα.

Δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε τη μοντέρνα εμφάνιση του καναπέ σας ή να καταστρέψετε τον σχεδιασμό του. Αν και αυτό δεν είναι μια ανάρτηση για την εσωτερική διακόσμηση. Αλλά χρειάζεται κάποια κοινή λογική για να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να είστε συνεπείς με τα πράγματα στο δωμάτιό σας.

Θυμηθείτε λοιπόν ότι θα πρέπει να επιλέξετε κουβέρτες και μαξιλάρια με σχέδιο ή συνδυασμό χρωμάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε έναν ζεστό καναπέ. χωρίς να επηρεάζεται ο σχεδιασμός του χώρου σας

Προσθέστε μαξιλάρια για περισσότερη άνεση.

Τα μαξιλάρια έχουν πολλές χρήσεις στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Πρώτον, βοηθούν να καλύψετε τις ρωγμές και τα σκισίματα στον καναπέ σας. Δεύτερον, εάν αλλάξετε τα σχέδια εσωτερικού σας σχεδιασμού. Τα μαξιλάρια καθισμάτων μπορούν να σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε τον καναπέ σας. Βελτιώνει την εμφάνιση του δωματίου σας.

Το να κάθεστε σε μια καρέκλα για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει δυσφορία και πόνο. Η επιπλέον αντικραδασμική προστασία σας προσφέρει επιπλέον άνεση όταν ανεβαίνετε στον καναπέ για να χαλαρώσετε. Ασκήστε πίεση από τους μύες και τις αρθρώσεις σας. ανακουφίστε τον πόνο σας

Ανέφερα τον τρόπο με τον οποίο τα μαξιλάρια κρατούν τον καναπέ σας ζεστό; Θα το συζητήσω τώρα.

Όλα τα στρώματα διαθέτουν αφαιρούμενο κάλυμμα. όταν πλησιάζει ο χειμώνας Θα πρέπει να αφαιρέσετε το κανονικό κάλυμμα του μαξιλαριού και να το αντικαταστήσετε με ένα πιο φιλικό προς το χειμώνα.

Δεν είστε σίγουροι ποιο κάλυμμα μαξιλαριού είναι κατάλληλο για το χειμώνα; δοκιμάστε ένα Χοντρό πλεκτό ύφασμα ή ψεύτικη γούναΜπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε υλικό σας αρέσει. Φροντίστε όμως να έχετε πολλά κιλά. Και αυτές οι οδηγίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να επιλέξετε το καλύτερο κάλυμμα του καναπέ σας.

Καταλαβαίνω ότι τα μαξιλάρια δεν προσθέτουν απευθείας ζεστασιά στον δερμάτινο καναπέ σας, ωστόσο, τα βάζω εδώ γιατί είναι εξαιρετικά άνετα και βοηθούν στο να χαλαρώσουν όταν τυλίγονται σε κουβέρτες. Εάν διαθέτετε δερμάτινο καναπέ Αυτό είναι ένα άλλο αξεσουάρ που πρέπει να έχετε.

Επιλέξτε ζεστά χρώματα σε όλο το δωμάτιό σας.

Γνωρίζατε ότι το χρώμα των αντικειμένων στο σπίτι σας επηρεάζει τη θερμοκρασία του δωματίου σας;

Είναι αλήθεια! Τα ζεστά χρώματα ζεσταίνουν το δωμάτιο. Όσο για ψυχρούς τόνους, αισθάνεται δροσερό. όταν μιλάμε για χρώμα Μιλάμε για τις αποχρώσεις διαφορετικών αντικειμένων. που καταλαμβάνει πολύ χώρο στο δωμάτιό σας Οι δερμάτινοι καναπέδες κυκλοφορούν επίσης σε πολλά χρώματα. Τις περισσότερες φορές όμως είναι σκοτεινά. που είναι χρήσιμο για το χειμώνα

Πώς καταλαβαίνετε αν ένα χρώμα είναι ζεστό ή ψυχρό; Δείτε μόνο την υποσημείωση του.

Το χειμώνα θα πρέπει να αναζητήσετε κίτρινα, κόκκινα ή πορτοκαλί, ωστόσο αν είναι γκρι, μωβ ή μπλε. Θα πρέπει να τα αποφεύγετε καθώς τείνουν να δροσίζουν το δωμάτιο.

Έχετε στο μυαλό σας ζεστό και δροσερό και εφαρμόστε αυτήν την αρχή σε κάθε έπιπλο του δωματίου σας. Αν οι τοίχοι σας είναι σκοτεινοί με τραπεζάκι και βιβλιοθήκη. Δείξτε ότι είστε έτοιμοι για τον χειμώνα. Σε ένα τέτοιο δωμάτιο, αναμφίβολα θα νιώσετε ζεστασιά.Από την άλλη, αν έχετε ένα δωμάτιο με μπλε τοίχους Θα δυσκολευτείτε να κρατήσετε το δωμάτιο ζεστό.

προσθέστε χαλί

Να ένα άλλο κόλπο που δεν σχετίζεται άμεσα με τους δερμάτινους καναπέδες. Αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε το δωμάτιό σας ζεστό. Τα χαλιά χρησιμοποιούνται συχνά για να προσθέσουν στυλ και χρώμα σε έναν χώρο και να ενώσουν τον χώρο διαβίωσης. Αλλά ξέρατε ότι εφευρέθηκαν για να κάνουν το πάτωμα άνετο;

Εάν το πάτωμά σας δεν είναι μονωμένο Έως και 10% της θερμότητας στο σπίτι σας μπορεί να χαθεί.Το χαλί είναι πολύ χρήσιμο γιατί προσθέτει ένα μονωτικό στρώμα στο πάτωμα. όπως είπαμε τόσο πιο ζεστός ο χώρος σου Όσο πιο ζεστός θα είναι ο δερμάτινος καναπές σας.

χρησιμοποιήστε ένα μαξιλάρι θέρμανσης

Οι θερμαντικές επιφάνειες είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να δροσίσετε τα κρεβάτια του δέρματος. Δεν χρειάζεται να κουλουριάζεστε ενώ κάθεστε στον παγωμένο καναπέ. Αφήστε το μαξιλαράκι σας στην άκρη, ενεργοποιήστε το και νιώστε τη ζεστασιά.

Η κύρια ανησυχία πολλών ιδιοκτητών δερμάτινων καναπέδων σχετικά με τα μαξιλάρια θέρμανσης είναι ότι μπορεί να βλάψουν τον καναπέ, ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Τα σύγχρονα επιθέματα θερμότητας έχουν σχεδιαστεί για να μην ζεσταίνονται αρκετά ώστε να καίει το δέρμα σας. Αν δεν καίει το δέρμα σας Δεν θα βλάψει το κρεβάτι σας σίγουρα.

Η χρήση θερμαντήρα είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή σε αυτήν τη λίστα. Είναι γρήγορη, εύκολη και δεν χρειάζεται να περιμένετε να ζεσταθεί η περιοχή.

Εάν χρειάζεστε ένα μαξιλάρι θέρμανσης για έναν μακρύ χειμώνα Συνιστώ ανεπιφύλακτα την ηλεκτρική θερμαντική επιφάνεια PureRelief XL. Κέρδισε την ετικέτα “Best All-around Heating Pad” από τη συντακτική ομάδα της Amazon και κάνει καταπληκτική δουλειά στο να ζεσταίνει το σώμα σας σε σχετικά χαμηλή τιμή. Και παρόλο που κυκλοφορεί ως μαξιλάρι για πόνους στην πλάτη και κράμπες, Αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε τον δερμάτινο καναπέ σας ζεστό.

Θέρμανση Pure Enrichment® PureRelief™ XL - Καταπραΰνει τον πόνο στην πλάτη, τον αυχένα και τους ώμους Επιλογές υγρής θερμότητας Ελεγκτής LCD που πλένεται στο πλυντήριο με 6 ρυθμίσεις InstaHeat 6

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

δημιουργώ!

Μπορείτε να αποκτήσετε ακριβώς τη σωστή ποσότητα ζεστασιάς χρησιμοποιώντας ένα πάπλωμα. ασορτί μαξιλάρια επιλέξτε ζεστά χρώματα και αγόρασε ένα μαξιλάρι θέρμανσης.Όμως αν θέλεις να πας ένα βήμα παραπέρα Μπορείτε να είστε δημιουργικοί και να κάνετε τον καναπέ σας πιο άνετο και άνετο.

Στο σπίτι μου άπλωσα ένα βαμβακερό πάπλωμα πάνω από έναν δερμάτινο καναπέ για να είναι ζεστός. λίγο μετά Βαριέμαι το πάπλωμα που κρέμεται στον καναπέ

Τι να κάνω λοιπόν;

Προχώρησα και έφερα πέντε βαμβακερές κουβέρτες. Είναι διαφορετικά μεγέθη. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Μετά από αυτό, μέτρησα το στρώμα στο δωμάτιό μου και έκοψα μια μακριά λωρίδα στο μέγεθος. Κόψω τις άκρες για να κρύψω τις καμπύλες. και μετά από λίγο ράψιμο Πήρα ένα υπέροχο ζεστό βαμβακερό παπλωματοθήκη όταν το πέταξα στον καναπέ. Είναι σαν να κάθομαι σε μια άνετη κουβέρτα πάνω σε ένα όμορφο σύννεφο.

τελικές σκέψεις

Αν θέλετε μια πραγματικά ρουστίκ εμφάνιση Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν όμορφο δερμάτινο καναπέ. Κάνει όμορφα καθίσματα για τους κατοίκους του. Ωστόσο, τα καλοκαίρια είναι ελαφρώς πιο ζεστά και ελαφρώς πιο δροσερά τους χειμώνες. Πρέπει λοιπόν να κάνετε λίγη δουλειά για να προσαρμοστείτε σε διαφορετικές εποχές.

Οπως ειδαμε με κατάλληλα αξεσουάρ Μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον καναπέ σας με ελάχιστη προσπάθεια. Μπορείτε να διατηρήσετε τον δερμάτινο καναπέ σας πράσινο όλο το χρόνο, ώστε να λειτουργεί καλά όλο το χρόνο.

Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο Ελπίζω να γνωρίζετε όλα τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε τον δερμάτινο καναπέ σας ζεστό και άνετο. Θεωρήστε τον εαυτό σας άξιο να ετοιμάσετε τον καναπέ σας για τον επόμενο χειμώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *