Έντυπο παρακράτησης φόρου εισοδήματος Καλιφόρνια (Έντυπο DE 4) Τελικός οδηγός –

แบบฟอร์มภาษีเงินได้หัก ณ ที่จ่ายของรัฐแคลิฟอร์เนีย DE 4

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Οι Καλιφορνέζοι μπορεί να απολαμβάνουν τον όμορφο καιρό και μια ακμάζουσα αγορά εργασίας. Αλλά όταν πρόκειται για φόρους Πληρώνετε τους υψηλότερους φόρους εισοδήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δεν χρειάζεται μόνο να ανησυχείτε για έναν τεράστιο φορολογικό λογαριασμό. Ωστόσο, πρέπει να πληρώσετε τον σωστό κρατικό φόρο για κάθε επιταγή.

Έτσι, ως φορολογούμενος στην Καλιφόρνια, Πρέπει να συμπληρώσετε ένα έντυπο παρακράτησης φόρου στην Καλιφόρνια (Έντυπο DE-4) και να το υποβάλετε στον εργοδότη σας.

Αυτή η φόρμα επιτρέπει στον εργοδότη σας να παρακρατήσει κρατικό φόρο εισοδήματος από τους μισθούς σας σύμφωνα με το φορολογικό πρόγραμμα της πολιτείας σας.

Η συμπλήρωση και η υποβολή αυτής της φόρμας είναι σημαντική, διότι διασφαλίζει ότι πληρώνετε το σωστό ποσό κρατικών φόρων εισοδήματος καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Έντυπο Παρακράτησης στην Καλιφόρνια DE-4.

Ευχαριστώ για τις φωτογραφίες από www.wikipedia.com

Τι είναι το Έντυπο Παρακράτησης Φόρου Καλιφόρνιας (DE 4);

Έντυπα παρακράτησης φόρου στην Καλιφόρνια Γνωστό και ως DE 4, χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό του ποσού του φόρου που πρέπει να παρακρατηθεί από τον μισθό ενός εργαζομένου.

Η φόρμα έχει πεδία. όπου πρέπει να καταχωρούνται πληροφορίες σχετικά με τις αποδοχές και τις κρατήσεις των εργαζομένων

Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό του ποσού του φόρου που θα παρακρατηθεί. Το DE 4 είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να διασφαλιστεί ότι οι εργαζόμενοι πληρώνουν το σωστό ποσό φόρου. Και μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή χαμηλών παρακρατούμενων φόρων ή υψηλών παρακρατούμενων φόρων.

Πώς μπορώ να συμπληρώσω το έντυπο DE 4 και πότε πρέπει να κάνω την πληρωμή στην κρατική υπηρεσία;

Το έντυπο DE 4 χρησιμοποιείται για να αναφέρει τις κρατήσεις εργαζομένων στην κρατική κυβέρνηση.

Οι εργοδότες θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν έντυπα στις ή πριν από τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου, Μαΐου, Αυγούστου και Νοεμβρίου.

στη συμπλήρωση της φόρμας Οι εργοδότες πρέπει πρώτα να προσδιορίσουν τον εαυτό τους παρέχοντας το όνομα της επιχείρησής τους, τη διεύθυνση και το FEIN.

Στη συνέχεια, πρέπει να παρέχουν πληροφορίες για κάθε εργαζόμενο. Συμπεριλάβετε το όνομά τους, το SSN και τον φορολογικό τους αριθμό.

Τέλος, το έντυπο πρέπει να είναι υπογεγραμμένο και χρονολογημένο από τον εργοδότη. Το έντυπο ΔΕ 4 μπορεί να υποβληθεί ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά.

Υπάρχει ποινή για καθυστερημένη υποβολή του εντύπου DE4 ή για ανακριβείς πληροφορίες στο έντυπο;

Σύμφωνα με το Τμήμα Ανάπτυξης Απασχόλησης της Καλιφόρνια (EDD), το έντυπο DE 4 πρέπει να υποβληθεί εντός 30 ημερών από την πρώτη αναφορά του εργαζομένου για απασχόληση.

Η μη έγκαιρη υποβολή των εντύπων μπορεί να οδηγήσει σε πρόστιμα έως και $200.

Επιπλέον, εάν η EDD διαπιστώσει ότι οι πληροφορίες στη φόρμα είναι ψευδείς Οι εργοδότες ενδέχεται να τιμωρηθούν με πρόστιμο έως και 500 $.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό για τους εργοδότες να διασφαλίσουν ότι το έντυπο DE 4 συμπληρώνεται σωστά και υποβάλλεται εγκαίρως.

Μπορώ να πάρω ένα αντίγραφο του DE Form 4 online ή από τον εργοδότη μου ή πρέπει να το εκτυπώσω μόνος μου από τον ιστότοπο της πολιτείας;

Το έντυπο DE 4 μπορεί να ληφθεί από τον εργοδότη σας ή να εκτυπωθεί από τον ιστότοπο της πολιτείας σας κάνοντας κλικ εδώ. Η φόρμα απαιτεί να παρέχετε προσωπικά στοιχεία. Αυτό περιλαμβάνει τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισής σας. Επιπλέον, ο εργοδότης σας θα πρέπει να παρέχει πληροφορίες όπως ο ομοσπονδιακός αριθμός αναγνώρισης εργοδότη σας.

Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα. Πρέπει να το υποβάλετε στον εργοδότη σας. Στη συνέχεια θα περάσει στο κράτος για επεξεργασία.

Τι συμβαίνει εάν ξεχάσω να υποβάλω το έντυπο DE4 ή να το υποβάλω καθυστερημένα – πρέπει να πληρώσω πρόστιμο;

Το DE 4 είναι ένα απαραίτητο έντυπο για τους κατοίκους της Καλιφόρνια να εργάζονται και να λαμβάνουν μισθούς στην πολιτεία.

Αυτό το έντυπο χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων που παρακρατείται στην Καλιφόρνια. Περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες, όπως η φορολογική σας κατάσταση, οι πληρωμές και τα πρόσθετα κέρδη.

Εάν ξεχάσετε να υποβάλετε το Έντυπο D.4 ή να το υποβάλετε καθυστερημένα, ενδέχεται να σας επιβληθεί πρόστιμο.

Το πρόστιμο για τη μη υποβολή DE 4 είναι 10% του πληρωτέου φόρου συν τόκους.

Ωστόσο, εάν μπορείτε να αποδείξετε ότι δεν μπορείτε να υποβάλετε ένα DE4 για καλό λόγο Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε πρόστιμο. Φροντίστε να κρατάτε καλά αρχεία και να υποβάλετε το DE 4 σας εγκαίρως για να αποφύγετε κυρώσεις.

Τι πρέπει να κάνω εάν έχω ερωτήσεις σχετικά με τη συμπλήρωση του εντύπου DE 4 ή χρειάζομαι βοήθεια για τη συμπλήρωσή του;

Οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το έντυπο DE 4 ή τον τρόπο συμπλήρωσής του μπορούν να απευθύνονται στον εργοδότη σας ή στον υπεύθυνο Ανθρώπινου Δυναμικού.

Θα πρέπει να παρακρατήσουν το σωστό ποσό από την επιταγή σας με βάση τις πληροφορίες που παρείχατε στη φόρμα.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το τι να συμπληρώσετε στη φόρμα ή πώς λειτουργεί, Ο εργοδότης σας μπορεί να σας βοηθήσει.

Περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του EDD:

https://www.edd.ca.gov/pdf_pub_ctr/de4.pdf

Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις αφού κοιτάξετε τον ιστότοπο Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την EDD.
Ο αριθμός τηλεφώνου τους είναι 1-888-745-3886
TTY (χωρίς φωνή): 1-800-547-9565
Δευτέρα – Παρασκευή, εκτός επίσημων αργιών, 8:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ W-4 και DE4;

Ομοσπονδιακή παρακράτηση φόρου W4 και κρατική παρακράτηση φόρου DE4 συμπληρώνονται.

Πώς να συμπληρώσετε το έντυπο DE 4 (βοήθεια βίντεο)

Ακολουθεί μια εξήγηση βίντεο σχετικά με τον τρόπο συμπλήρωσης του εντύπου DE 4.

συμπέρασμα

Θα πρέπει τώρα να κατανοήσετε καλύτερα τι είναι το έντυπο παρακράτησης φόρου στην Καλιφόρνια και πώς να το συμπληρώσετε.

Αυτή η φόρμα χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των φόρων σας και πρέπει να την υποβάλετε στην κυβέρνηση της πολιτείας σας εγκαίρως.

Υπάρχουν κυρώσεις για τη μη υποβολή εντύπων ή μη έγκυρα δεδομένα στα έντυπα. Επομένως, διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες και κάντε ερωτήσεις εάν χρειάζεστε βοήθεια.

Μπορείτε να βρείτε αντίγραφα των εντύπων παρακράτησης στο διαδίκτυο ή από τον εργοδότη σας. Ή μπορείτε να τα εκτυπώσετε μόνοι σας από τον ιστότοπο της πολιτείας.

Εάν ξεχάσετε να υποβάλετε το έντυπο παρακράτησης φόρου ή να το υποβάλετε καθυστερημένα Μπορεί να σας επιβληθεί πρόστιμο. Μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις φορολογικές αλλαγές στην Καλιφόρνια – συνεχίστε να διαβάζετε το ιστολόγιό μας.

Μάθε περισσότερα

Εκπίπτουν οι φόροι ιδιοκτησίας στην Καλιφόρνια; (πρέπει να διαβαστεί)

Συντελεστές εταιρικού φόρου Καλιφόρνια (Ο απόλυτος οδηγός)

Φόροι Εισοδήματος Καλιφόρνια: Ένας οδηγός για το 2022

Ποιο είναι το καλύτερο λογισμικό φόρου επί των πωλήσεων και πώς λειτουργεί;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *